PDA

View Full Version : تغییر مشخصات چاپگر پیش فرض ویندوز ؟

Payam Moradi
چهارشنبه 18 شهریور 1383, 12:04 عصر
دوباره سلام

یک سوال داشتم که چگونه میشه مشخصات چاپگر پیش فرض ویندوز را تغییر داد. فقط دو مشخصه اصلی چاپگر مد نظر من است :

Orientation ››› حالت عمودی یا افقی کاغذ
PaperSize ››› سایز کاغذ

همانطور که خوتان آشنایی بیشتری دارید در VB 6.0 شی پرینتر قبل از چاپ میتوان توسط خود ویژال تنظیمات چاپگر را تغییر داد. ولی پس از اتمام چاپ و Nothing کردن شی پرینتر و یا خروج از برنامه تنظیمات به حالت اولیه برمیگردد.
ولی من میخوام که با ویژال تنظیمات چاپگر (دو مورد بالا) انجام شده و به همان حالت باقی بماند. یعنی وقتی از برنامه خارج شدید و به کنترل پانل ویندوز و به پرینتر پیش فرض ویندوز مراجعه کردید تنظیمات دقیقا اعمال شده باشد.

آیا تابع API را میشناسید ؟
یا این تنظیمات در کجای رجیستری ویندوز ذخیره میشود؟ :roll:

ممنون

Payam Moradi
یک شنبه 22 شهریور 1383, 07:46 صبح
سلام
یک کمی که توی این فریوم چرخ زدم دیدم که این سوال من در حد این فریوم نیست. خلاصه اگه یک حرفه ای چشمش به این سوال افتاد دست خالی نذاره. :wink:

MM_Mofidi
دوشنبه 23 شهریور 1383, 03:19 صبح
یک کمی که توی این فریوم چرخ زدم دیدم که این سوال من در حد این فریوم نیست. خلاصه اگه یک حرفه ای چشمش به این سوال افتاد دست خالی نذاره. :wink:
یکم بیشتر میگشتی جواب سوالتو پیدا میکردی

کم حوصله
دوشنبه 23 شهریور 1383, 16:19 عصر
به این سئوال بیش از چند 10 بار جواب داده شده یکم حوصله اگر می کردی پیداش می کردی

Payam Moradi
چهارشنبه 25 شهریور 1383, 08:16 صبح
به این سئوال بیش از چند 10 بار جواب داده شده یکم حوصله اگر می کردی پیداش می کردی

سلام
ممنون
ولی شما سوال رو دقت نکردید. پاسخ هایی که در این زمینه داده شده در این فریوم، مربوط تغییر اندازه سایز گزارشها بوده نه چاپگر. همانطور هم که میدانیئ با تغییر اندازه کاغذ گزارش، دلیل نمیشه که تنظیمات چاپگر هم عوض بشه.
من یک کد یا تابع یا کامپوننت برای تغییر تنظیمات چاپگر میخوام.
سرچ هم زدم. 85 مورد در خصوص چاپگر پیدا شد که .... 8-)