PDA

View Full Version : سوال: اکتیو ایکس چکر کد ملی

hbahjat
پنج شنبه 17 مرداد 1387, 18:07 عصر
با سلام خدمت دوستان من شنیدم سازمان ثبت احوال یک اکتیو ایکس برای چک کردن اعتبار کد ملی داره ! از دوستان کسی این اکتیو ایکسو داره . ممنون میشم بزارین

senator_aka
پنج شنبه 17 مرداد 1387, 19:42 عصر
یعنی چی ؟؟؟؟/
این چکر چی کار می کنه ؟؟
یعنی نسون می ده که این کد مال کی هست ؟؟؟؟؟؟/

scarce
پنج شنبه 17 مرداد 1387, 20:02 عصر
سلام
منظورتون اینه که این کامپونت قادره تشخیص بده که مثلا شماره ملی 5 وجود خارجی داره یا نه؟؟؟؟
اگه منظورتون اینه این حرف صحت نداره چون جمعیت ایران بسیار بالای 70 میلیون هست که برای ساخت این کامپونت سالاها طول میکشه؟!!!!

sohrab o
جمعه 18 مرداد 1387, 12:38 عصر
اما میتونه باشه.اخه باید یه فرمول خاصی داشته باشه که وقتی عدد را وارد میکنیم، تشخیص میده که معتبره یا خیر؟

مثلا:
145369
134257
این 2 عدد از یک نظر شبیه هم هستند.
درهر دو عدد مجموع 2 رقم اول ، برابر است با رقم سوم
و مجموع رقم چهارم و پنجم در رقم ششم درج شده

senator_aka
جمعه 18 مرداد 1387, 22:01 عصر
دوست عزیز بجای احتمالات بهتره این رو در نظر بگیرین که این کد نماد یک فرد.پس لازم نیست فرمول خاصی داشته باشه اما این به معنی نقض داشتن فرمول نیست .
از طرف دیگه اگه فرمولی هم داشته باشه ممکنه نشان دهنده ی موارد خاص و به نوعی مهم یک فرد باشه که با کشف اون باعث لو رفتن اطلاعات بشه.از این جهت هم بیرون دادن نحوه طراحی کد یه کار غیر منطقی است.

sohrab o
جمعه 18 مرداد 1387, 23:20 عصر
می شه کاری کرد که لو نرفت.
مثل کاری که ایرانسل برای شماره کارت شارژ ها کرده

xxxxx_xxxxx
یک شنبه 20 مرداد 1387, 13:22 عصر
اين هم برنامه اي كه ميشه باهاش كد ملي رو چك كرد.

به نظر ميرسه نسخه آزمايشي باشه كه وزارت كشور تهيه كرده.
براي دريافت اطلاعاتي كه برنامه به كاربر ميده بايد برنامه وصل بشه به سرور خودش تو وزارت.

دوتا فايل هست اول اوني كه آيكنش سياه اجرا مي كنيد تا دوتا فايل ocx و دو تا فايل dll رو استخراج كنه.
يك فايل ديگه هم كنارش گذاشم كه پسوندش srq هست. محتواي اين فايل كد ملي 400 نفر هست كه وقتي برنامه رو در حالت آفلاين اجرا كنيد نشون ميده و تنها اطلاعات افراد در مورد اين كه مي تونند راي بدن يا نه يا كي مرده كي زندس يا كي تاحالا راي داده كي نداده. فقط همين ها. مشخصات فردي توش نداره.

همون طور كه يكي از دوستان گفته بود كد ملي از بك قاعده خاص پيروي مي كنه وقتي روي دكمه اضافه به جدول كليك كنيد خيلي سريع اول چك مي كنه كه اون كد معتبر هست يا نه و جالبه كه كد ملي منو نامعتبر ميشناسه. خب كاريش نميشه كرد ديگه وزارت كشور و چه به اين كارها.

hbahjat
یک شنبه 20 مرداد 1387, 20:22 عصر
در مورد اینکه دوستان گفتن امکان نداره چرا داره اگه به بارکد توجه کنین بعضی انواع برای اینکه احتمال خطا کم بشه یه کد رمز به اخر عدد مورد نظر اضافه می کنن در مورد کد ملی هم همینطوره کد ملی در اصل 9 رقمه که اخرین عدد , عدد رمزه که بر اساس یه فرمولی تولید میشه
حالا اگه این فرمولو بدونین میشه اعتبار کد ملی را چک کرد

scarce
دوشنبه 21 مرداد 1387, 11:13 صبح
این فرمولو حالا باید چگونه پیدا کرد لطفا بحث رو ادامه بدید تا به جواب سوال برسیم یا فرمولو کشف کنیم.

sohrab o
دوشنبه 21 مرداد 1387, 14:59 عصر
خوب پس، خوبه که متوجه شدیم فرمول داره
کشف فرمول خیلی سخته

hbahjat
دوشنبه 21 مرداد 1387, 17:17 عصر
من این تا پیکو برا کشف فرمول ایجاد نکردم گرچه از دوستان اگه کسی بتونه اونو کشف کنه عالیه . اما من شنیدم اکتیو ایکس مربوطه توسط سازمان ثبت احوال تهیه شده . کاربدشم برا ورود اطلاعاته تا اگه یک نفر کدشو اشتباه داد برنامه قبول نکنه !

SilverLearn
دوشنبه 15 مهر 1387, 01:13 صبح
خوب به نظر من هر کاری یه فرمول می خواد
پس ما نمی تونیم بگیم >>>لازم نیست فرمول خاصی داشته <<<
WWW.silverlearn.Tk

alpha2009
دوشنبه 25 آذر 1387, 17:26 عصر
سلام
راز کد ملی در اينجا شرح داده شده است.
http://www.irandevelopers.com/fomulacodemelli8709251705.htm

موفق باشید

MSHService
شنبه 12 بهمن 1387, 08:50 صبح
سلام.
من تازه عضو شدم.
یه اکتیو و راهنما و نمونه برنامه در مسیر زیر با نام National ID number verification آپلود کردم کردم.
http://iran-eng.com/showthread.php?p=683488#post683488
آخه تو این سایت نتونستم اپلود کنم.
امیدوارم به کارتون بیاد.
موفق و پیروز باشید.