PDA

View Full Version : html editor خاص

resident
شنبه 26 مرداد 1387, 09:55 صبح
سلام.
کسی editor ای میشناسه که ظاهرش مثل word باشه و کاربر راحت بتونه باهاش کار کنه و اون ادیتور کد html مربوطه رو تولید کنه؟
متشکرم

Lagon666
شنبه 26 مرداد 1387, 12:24 عصر
برنامه های زیادی برای این کار وجود داره که کد ها رو آماده داشته باشه. یکیش هم Microsoft FrontPage هست. (یک برنامه ی مسخره برای ویرایش و نمایش همزمان کد های HTML (http://hamidx.persiangig.ir/EasyHTML.zip))

++Hichkas
شنبه 26 مرداد 1387, 16:04 عصر
چرا از notpad استفاده نمی کنی ؟؟؟؟؟؟

jaza_sa
یک شنبه 27 مرداد 1387, 01:12 صبح
کاش دقیقتر سوالتو میپرسیدی !!!
کاربر برای ایجاد صفحات وب میخواد از این ویرایشگر استفاده (مثل FrontPage , Expression Web , Dreamweaver , ...) کنه یا اینکه
یک ویرایشگر متن میخواد (مثل FCKEditor , ...)

++Hichkas
یک شنبه 27 مرداد 1387, 11:20 صبح
کاش دقیقتر سوالتو میپرسیدی !!!
کاربر برای ایجاد صفحات وب میخواد از این ویرایشگر استفاده (مثل FrontPage , Expression Web , Dreamweaver , ...) کنه یا اینکه
یک ویرایشگر متن میخواد (مثل FCKEditor , ...)
من تازه دارم html رو یاد می گیرم و در notepadکدهاش رو می نویسم و می خواستم بدونم که چرا شما هم اینکار رو نمی کنید ؟؟؟؟؟؟؟

man4toman
یک شنبه 27 مرداد 1387, 12:21 عصر
اگه HTMLEditor برای تحت وب میخواین بهتریناش:
tinymce و FCKEditor هستن.
هردو هم استایل ورد رو دارن.
موفق باشید

Zippo.Master
یک شنبه 27 مرداد 1387, 13:01 عصر
من تازه دارم html رو یاد می گیرم و در notepadکدهاش رو می نویسم و می خواستم بدونم که چرا شما هم اینکار رو نمی کنید ؟؟؟؟؟؟؟
بعد یک مدت خسته میشی !!!
به نظرمت میتونی سایتهایی که یک کم Table زیاد دارن را با HTML تو notepad بنویسی!!
خیلی سخت میشه!!! :افسرده:

DotNet_King
یک شنبه 27 مرداد 1387, 13:45 عصر
اگه HTMLEditor برای تحت وب میخواین بهتریناش:
tinymce و FCKEditor هستن.
هردو هم استایل ورد رو دارن.
موفق باشید

fck اقعا بیخوده! وقتی رو سایتت رو نصف کاربرات پیغام برات بزارن که این دیر میاد و یا اصلا لود نمیشه! دیوونه کننده است!

DotNet_King
یک شنبه 27 مرداد 1387, 13:49 عصر
بعد یک مدت خسته میشی !!!
به نظرمت میتونی سایتهایی که یک کم Table زیاد دارن را با HTML تو notepad بنویسی!!
خیلی سخت میشه!!! :افسرده:

این کار اونقده هم بد نیست! اگه بخوای طراحی وب خوبی برای زبان های پویا بشی باید به تمام تگ های html مسلط بشی ! با نرم افزار ها این امکان نداره! بعد یه مدت ادم بره رو ویرایشگر ها خیلی بهتره!

aghasina
دوشنبه 28 مرداد 1387, 12:22 عصر
فقط درم ویور
بهترین نرم افزار برای طراحی وب و کد نویسی