PDA

View Full Version : گفتگو: تجریه و تحلیل سیستم اتوماسیون برای فروش سخت افزار ؟؟؟

migrant
سه شنبه 29 مرداد 1387, 20:00 عصر
سلام
من یه پروژه دارم می نویسم برای شرکت هایی که تو کار فروش سخت افزار هستند . در قسمت حسابداری به مشکل برخوردم .
فروش سیستم یا بصورت نقدی هست یا قسطی
اگه قسطی بود باید اطلاعات زیر رو ذخیره کنیم .
اول اینکه قیمت کل سیستم چقدر شده و چقدرش رو نقد داده
دوم اینکه چند ماهه و با سود چند درصد
سوم اینکه ماه به ماه که طرف میاد قسطش رو پرداخت می کنه جایی اطلاعاتش ثبت بشه .
درضمن یه صندوق داریم که همه پول ها به آن واریز می شوند که از طرف بخش فروش قطعه هست و بخش فروش سیستم و بخش فروش سیستم و بخش سرویس و تعمیرات . . . .
این پول ها که به صندوق واریز میشه هم باید ثبت بشه (می خواهم یه جا باشه که برا حساب و کتاب مالی شرکت مشکلی نباشه)
خودم به این نتیجه رسیدم که تو یه فیلد با یه کد بخصوص نوع واریز به صندوق رو مشخص کنم .
حالا می خواهم بدونم چه جدول هایی نیاز هست و ارتباط آنها با هم چطوریه و همه جزئیات . . . . .

http://shahamiri.persiangig.ir/image/1.jpg

http://shahamiri.persiangig.ir/image/2.jpg

http://shahamiri.persiangig.ir/image/1.jpg
http://shahamiri.persiangig.ir/image/2.jpg

ممنون میشم اگه کمکم کنید .

KambizZandi
سه شنبه 29 مرداد 1387, 23:35 عصر
در مورد موضوع مالي من يک نکته اي رو بگم بد نيست
شما بايد اول فرد رو بدهکار کنيد بعدش بستانکار
يعني اگر قراره قسط بده بايد يک سند مالي در سيستم ثبت کنيد که طرف مثلا بابت قسط پنجم مبلغ 100.000 ريال بدهکاره
بعدش که پول داد دوباره يک سند ديگه ميزنيد که 100.000 پول داده بابت قسط که اين ميسه بستانکار
يعني صندوقتون رو محور ميگيريد و براساس اون بدهکاري يا بستانکاري رو مشخص ميکنيد
با اين روش ميتونيد هميشه بالانس مشتري يا کل سند رو با جمع اعداد بگيريد
دقت کنيد عدد بدهکاري رو در database بصورت عدد منفي نگهداري کنيد تا در جمع کل دچار مشکل نشيد

Elham_gh
چهارشنبه 30 مرداد 1387, 11:57 صبح
يه سوال . چرا SSADM كار مي كنيد؟ آيا محيط بر نامه نويسي شما غير Object Orient است؟

migrant
چهارشنبه 30 مرداد 1387, 13:38 عصر
يه سوال . چرا SSADM كار مي كنيد؟ آيا محيط بر نامه نويسي شما غير Object Orient است؟

من با ویژوال استودیو 2008 تصمیم دارم این سیستم را پیاده سازی کنم . (oop) چطور مگه ؟؟؟؟؟
منظورتون رو از SSADM نفهمیدم . این عکس ها DFD سیستم هستند . مگه شما طور دیگه ای تجزیه و تحلیل انجام می دهید ؟؟؟؟

migrant
چهارشنبه 30 مرداد 1387, 13:50 عصر
در مورد موضوع مالي من يک نکته اي رو بگم بد نيست
شما بايد اول فرد رو بدهکار کنيد بعدش بستانکار
يعني اگر قراره قسط بده بايد يک سند مالي در سيستم ثبت کنيد که طرف مثلا بابت قسط پنجم مبلغ 100.000 ريال بدهکاره
بعدش که پول داد دوباره يک سند ديگه ميزنيد که 100.000 پول داده بابت قسط که اين ميسه بستانکار
يعني صندوقتون رو محور ميگيريد و براساس اون بدهکاري يا بستانکاري رو مشخص ميکنيد
با اين روش ميتونيد هميشه بالانس مشتري يا کل سند رو با جمع اعداد بگيريد
دقت کنيد عدد بدهکاري رو در database بصورت عدد منفي نگهداري کنيد تا در جمع کل دچار مشکل نشيد

ممنون از راهنماییتون ولی میشه یه کم بیشتر توضیح بدید ؟؟؟؟
یعنی مثلا اگه قراره 10 ماهه قسط بندی بشه من در جدول قسط ها 10 تا رکورد ثبت کنم که مثلا فیلد وضعیت پرداختش false باشه و با پرداخت آن trtue بشه ؟ منظورتون اینه ؟؟؟؟؟
بازم من درست نفهمیدم که چند تا جدول نیاز دارم ؟؟؟
یکی صندوق که تمام پول های دریافتی از تمام بخش ها در اون با تفکیک ثبت بشه .
حالا اطلاعات اقساط که چند ماهه و چند درصدی و ... در جدولی دیگه و اطلاعات اقساط پرداختی در جدولی دیگه ؟؟؟؟
یعنی شد سه تا جدول ؟؟؟؟

Elham_gh
چهارشنبه 30 مرداد 1387, 15:16 عصر
من با ویژوال استودیو 2008 تصمیم دارم این سیستم را پیاده سازی کنم . (oop) چطور مگه ؟؟؟؟؟
منظورتون رو از SSADM نفهمیدم . این عکس ها DFD سیستم هستند . مگه شما طور دیگه ای تجزیه و تحلیل انجام می دهید ؟؟؟؟

بله دوست عزيز.DFD از نمودارهاي SSADM است. شما اگر مي خواهيد برنامه نويسي Object Oriented داشته باشيد، باشيد طراحيتون هم Object Oriented باشد.نمودارها ي آن متفاوت است.

migrant
پنج شنبه 31 مرداد 1387, 13:37 عصر
بله دوست عزيز.DFD از نمودارهاي SSADM است. شما اگر مي خواهيد برنامه نويسي Object Oriented داشته باشيد، باشيد طراحيتون هم Object Oriented باشد.نمودارها ي آن متفاوت است.

سلام و ممنون از راهنماییتون
من قبلا با دلفی کار می کردم ولی حالا با دات نت شروع کردم ولی نمی دونستم که باید تحلیل هم بر اساس شیی گرایی باشه . آخه مگه این موضوع (تجزیه و تحلیل) به مهندسی نرم افزار مربوطه نمیشه و مستقل از زبان برنامه نویسی نیست ؟؟؟؟
میشه کمک کنید و توضیح بدید که چیکار باید بکنم آخه به نظر خودم هم برنامه هایی که با دات نت دارم می نویسم خیلی هم شی گرا نیست و به نظرم می رسه که تنها تفاوت دات نت با زبان های دیگه استفاده از کلاس به جای تابع است . می دونم اشتباه است ولی . . . . .
میشه مرجه معرفی کنید یا لینکی اگه هست به من بدهید و بگید از کجا باید شروع کنم ؟؟؟؟
ممنون

Elham_gh
شنبه 02 شهریور 1387, 08:03 صبح
اساس برنامه نويسي هاي قديم و محيطهاي آنها بر اساس ساخت يافته بود و SSADM هم براي طراحي سيستمهاي ساخت يافته مناسبند. اما مثلا شما در NET. مفهوم كلاس داريد و وراثت و ...... اينها توسط SSADM قابل مدلسازي نيستند. روشهاي مختلفي مدلسازي اين فرايند تجزيه تحليل ، طراحي ، پياده سازي و تست سيستمهاي شي گرا وجود دارد. مانندRUP ،Agile ، ...، مدلسازي ها با زبان UML انجام مي شود. شما ابتدا بايد UML را ياد بگيريد .مراجع زيادي هست. من مراجع خوبي كه مي شناسم همه زبان اصلي هستند كه مي تونيد راحت PDF آنها رو هم تهيه كنيد.
Addison Wesley - The UML User Guide
Addison Wesley - UML Reference Manual

soliii
یک شنبه 28 مهر 1387, 13:23 عصر
ممنون و متشكرم از توضيحات و عكس