PDA

View Full Version : سوال: جمع یک فیلد از یک رکورد با یک فیلد از رکورد قبلی همان فیلد

navi2002
جمعه 08 شهریور 1387, 14:25 عصر
با سلام
ممنون میشم اگه کسی به سوالم جواب بده :
من یک جدول دارم با 3 فیلد و مثلا 10 رکورد چطور میتونم دستوری بدم که
مقدار فیلد شماره 3 هررکورد برابر بشه با جمع فیلد 2 همان رکورد بعلاوه فیلد شماره 1 از رکورد قبلیش .
به عبارت دیگر چطور میشه محتوی فیلد هر رکورد رو با محتوی فیلد رکورد قبلیش جمع کرد و در فیلد جدیدی قرار داد که این باید برای همه رکورد ها انجام بشه
خیلی خیلی نیاز دارم که بدونم متشکرم از کسانیکه لطف کنند و جواب بدند

daskar
شنبه 09 شهریور 1387, 08:24 صبح
سلام دوست عزيز
اگه سئوالت رو درست متوجه شده باشم از يکي از راه هاي زير بسته به استفاده خود ت ميتوني استفاده کني
1- اگر در فرم ميخواي اينکار رو انجام بدي بايستي فرم تو حالت Continuous Forms بگذاري سپس در قسمت footer يک textbox حاوي sum با فيل مورد نظرت
2- در قسمت report ميتوني در قسمت footer يک txtbox گذاشته دستور sum رو بگذاري

Ali_Fallah
شنبه 09 شهریور 1387, 08:58 صبح
در نمونه زیر به سوال شما پاسخ داده شده...
به کوئری نگاه کنید...

navi2002
شنبه 09 شهریور 1387, 09:11 صبح
ممنون از اینکه به من پاسخ دادید اما یه نکته اون هم اینکه
در کوئری که شما لطف کردید مجموع فیلدهای قبلی جمع و در رکورد جاری نمایش داده میشه
در حالیکه من می خوام صرفا هر فیلد فقط با فیلد قبلیش جمع بشه و به همین ترتیب تا آخر
یعنی اگه رکورد جاری 5 فقط فیلد 5 با فیلد 4 ( نه با مجموع 1 تا 4)
و به همین ترتیب اگه فیلد شماره 7 هستیم فیلد 7 با 6 فقط جمع بشه و نتیجه در فیلد جدید ثبت بشه
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم اما باز هم به خاطر جوابی که دادید بسیار ممنونم

navi2002
شنبه 09 شهریور 1387, 09:15 صبح
از شما دوست عزیز هم به خاطر توجهتون ممنونم
منتها همونطور که عرض کردم من می خوام در یک فرم که دارای 3 فیلد a , b , c هست
مثلا اگر رکورد 3 رو در نظر بگیریم در فیلد b رکورد 3 جمع مقدار فیلد a همین رکورد با مقدار فیلد a رکورد قبلیش - یا مثلا اگر رکورد 6 رو در نظر بگیریم فیلد b باشه جمع فیلد a رکورد 6 با فیلد a رکورد 5 و به همین ترتیب تا آخر ...
اگه بتونید کمکم کنید ممنونتونم شاید سوالم اساسا قابل حل نباشه

سلام دوست عزيز
اگه سئوالت رو درست متوجه شده باشم از يکي از راه هاي زير بسته به استفاده خود ت ميتوني استفاده کني
1- اگر در فرم ميخواي اينکار رو انجام بدي بايستي فرم تو حالت Continuous Forms بگذاري سپس در قسمت footer يک textbox حاوي sum با فيل مورد نظرت
2- در قسمت report ميتوني در قسمت footer يک txtbox گذاشته دستور sum رو بگذاري

مهدی قربانی
شنبه 09 شهریور 1387, 09:24 صبح
سلام
بد نيست اين تاپيك (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=98198) رو هم ببينيد :

navi2002
شنبه 09 شهریور 1387, 09:45 صبح
آقای قربانی عزیز
اتفاقا دیروز من این تاپیک رو دیدم و میشه گفت تنها موردی بود که به سوالم نزدیک بود فقط یه چیزی من رو گیج کرده من یک فرم مستقل دارم ( برخلاف فایل شما که فرم و ساب فرمه ) و برام عجیبه که نمی تونم از کد شما استفاده کنم
یعنی جواب نمی ده من فقط میخوام مقدار یه فیلد ( که فیلد جاریه ) از صرفا فیلد قبلیش کم شه ( یاجمع بشه ) و همینطور الی آخر من که نمی دونم چیکار کنم کاش یه نمونه کد برام بذارید

سلام
بد نيست اين تاپيك (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=98198) رو هم ببينيد :

مهدی قربانی
شنبه 09 شهریور 1387, 22:06 عصر
سلام
نمونه برنامه رو بذاريد تا روش كار كنيم .