View Full Version : مشكل در نصب Oracle Developer Suite 10
unix_svr4
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 21:05 عصر
با سلام
در نصب نرم افزار Oracle Developer Suite 10 مشكلي دارم
كه مي توانيد آنر در عكسي كه در زير قرار داده ام مشاهده كنيد.
لطفا من را راهنمايي كنيد و بگوييد اشكال كار من كجاست؟؟؟
http://hotjava.persiangig.ir/Oracle-JDeveloper%2010.JPG
متشكرم.
saeidgab
چهارشنبه 20 شهریور 1387, 04:08 صبح
منم وقتی اراکل نصب کردم با همین مشکل روبرو شدم. البته dvd که من از روی اون اراکل نصب میکردم چند تا نسخه ی مختلف اراکل رو داشت که تو همشون موقع نصب با این مشکل برمیخوردم ولی تو یکی از نسخه هاش توی فولدر نصب یک stage پیدا کردم که بعد از دادن مسیر اون stage نصب اراکل انجام میشد ولی نسخه های دیگه قابل نصب نبود.
بهت پیشنهاد میکنم تو فولدر نصب دنبال یه فایل به نام stage بگردی اگه پیداش کردی فبها وگرنه برنامه نصبت ناقص و باید یکی دیگه تهیه کنی.
arashmidos2020
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 17:56 عصر
منم وقتی اراکل نصب کردم با همین مشکل روبرو شدم. البته dvd که من از روی اون اراکل نصب میکردم چند تا نسخه ی مختلف اراکل رو داشت که تو همشون موقع نصب با این مشکل برمیخوردم ولی تو یکی از نسخه هاش توی فولدر نصب یک stage پیدا کردم که بعد از دادن مسیر اون stage نصب اراکل انجام میشد ولی نسخه های دیگه قابل نصب نبود.
بهت پیشنهاد میکنم تو فولدر نصب دنبال یه فایل به نام stage بگردی اگه پیداش کردی فبها وگرنه برنامه نصبت ناقص و باید یکی دیگه تهیه کنی.
منم همین مشکل رو دارم اما فایل استیج رو دارم ولی بازم نتونستم پیش برم.
Alexander_ultra
سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 19:33 عصر
سلام من هنگام نصب oracel 11 G بعد از اینکه گزینه Setup.exe میزنم ایک پنجره Dos باز میشه و خطای
The java Run Time Environment was not found at bin\javaw.exe hence the oracle universal installer cannot be run , please visit http://www.javasoft.com and install jre version 1.2.1 or higher and tru again
بهم میده من جاوا رو اپدیت کردم بازم درست نشود من سر 5 تا سیستم امتحانش کردم بازم نشودش
لطفا کمکم کنید متشکرم
rezakhafan4u
سه شنبه 20 مهر 1389, 13:02 عصر
سلام مهندس های عزیز
با اینکه برای جواب دادن به این سوال خیلی دیر شده ولی من جوابش رو میزارم تا حداقل مهندس های آینده که به این مشکل بر میخورن بتونن اونو حل کنن و کارشون راه بیفته
وقتی که میخوایم شروع به نصب بکنیم همونطور که گفتید یه پیغام میده که دیسک 2 رو بزارید و یه پوشه ای به اسم stage رو میخواد
چون ما یک DVD اوراکل داریم پس باید پوشه Stage رو تو اون پیدا کنیم
داخل DVD قسمت Developer دو تا پوشه Stage وجود داره که بعضی از دوستان ممکنه به اشتباه پوشه ی نادرست رو انتخاب بکنن که در نتیجه به مشکل بر میخورن
من عکسی که آدرس پوشه ی دست توش قرار داره رو ضمیمه کردم
وقتی که اوراکل پیغام داد که دیسک 2 رو قرار بدید شما باید آدرس این پوشه رو بدید ...
موفق باشید :چشمک:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.