PDA

View Full Version : فیلد بدهکار/بستانکار

tik_tak
یک شنبه 31 شهریور 1387, 15:13 عصر
من نمیدونم این فیلدهارو تو کدوم یک از جداول برنامه م بزارم !
آخه تا الان هیچ وقت ازشون استفاده نکردم

جدول خرید/فروش
جدول صندوق
جدول مشتری ها
جدول قسطی
یا یک جدول جدا براش ایجاد کنم؟
تو این برنامه ای که میبینید یه کلید گذاشته برای بدهکار/بستانکار ، میخوام بدوونم چه موقعی از این کلید استفاده میشه
در ضمن فروش قسطی هم دارم

http://www.ydc.ir/2.png

SYNDROME
یک شنبه 31 شهریور 1387, 17:28 عصر
می توانی در دو جدول Head و Detail ذخیره کنی.
اطلاعات بالا را در Head و اطلاعات Grid را در Detail ذخیره کنید.
موفق باشید

tik_tak
یک شنبه 31 شهریور 1387, 19:06 عصر
می توانی در دو جدول Head و Detail ذخیره کنی.
اطلاعات بالا را در Head و اطلاعات Grid را در Detail ذخیره کنید.
موفق باشید
من اصلاً متوجه منظورتون نشدم
به نظر خودم 2 تا فیلد بدهکار بستانکار باید تو جدول خرید/فروش (خرید و فروش تویه جدول ثبت میشه) قرار بدم و واسه فروش قسطی فیلد بدهکار=بشه همون پیش قسط
فیلد بستانکار= بشه قسطایی که هر ماه شخص میده
باز دوباره پرداخت قسطم تو جدول خرید/فروش سیو میشه
خب نمیدونم این چقد درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدش نمیدونم اون دکمه دفتر بدهکار/بستانکار کارش چیه تو اون فرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم

omid1240
سه شنبه 02 مهر 1387, 10:49 صبح
دوست عزیز بدهکار و بستانکار زمانی استفاده میشه که شما یک فعالیت مالی حسابداری انجام میدهید اما برنامه شما صرفا یک برنامه خرید و فروش است . (البته این نظر را با دیدن مطالب تاپیک شما میدم ممکنه اشتباه کرده باشم ) ضرورتی برای ثبت دوگانه اعداد ریالی در دو فیلد بدهکار و بستانکار در برنامه شما دیده نمیشه .
دلیلی هم که آوردید در باره اینکه مثلا فروش در بدهکار و خرید در بستانکار ذخیره بشه بازم نیازی نیست چون اصلا خرید و فروش خودشون مجزا و قابل تشخیص برای گرفتن گزارش های بعدی شما هستند حتی اگه در یک جدول باشن که هستن ( به هر حال یک شاخص خاصی که دارن که بشه از هم تشخیص شون داد) .
در صورتیکه شما بخواهید فعالیت های مالی حسابداری را انجام بدهید باید بین بخش خرید ، فروش و تمامی قست های برنامه با قسمت حسابداری ارتباط ایجاد کنید تا سند حسابداری با رعایت تفکیک بدهکار و بستانکار بصورت خودکار ایجاد بشه .

SYNDROME
سه شنبه 02 مهر 1387, 16:13 عصر
من اصلاً متوجه منظورتون نشدم
به نظر خودم 2 تا فیلد بدهکار بستانکار باید تو جدول خرید/فروش (خرید و فروش تویه جدول ثبت میشه) قرار بدم و واسه فروش قسطی فیلد بدهکار=بشه همون پیش قسط
فیلد بستانکار= بشه قسطایی که هر ماه شخص میده
باز دوباره پرداخت قسطم تو جدول خرید/فروش سیو میشه
خب نمیدونم این چقد درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدش نمیدونم اون دکمه دفتر بدهکار/بستانکار کارش چیه تو اون فرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم
بهتر است از یک جدول Detail برای نگهداری قیمت ها کمک بگیرید.
شاید در هنگام فروش بخواهید 10 مداد بفروشید و قیمت 5 تا 10 تومان و قیمت 5 تا دیگر 11 تومان قیمت بزنید.
اگر از یک جدول دیگر کمک بگیرید می توانید برای یک کالا در یک فاکتور چند قیمت به همراه تعداد مورد نظر را ذخیره کنید.
موفق باشید