PDA

View Full Version : port

TEIMOOR
جمعه 10 مهر 1383, 17:07 عصر
سلام
می خواستم بدوم که جگونه میتونم بورتهای کامبیوترم را ببینم تمام بورتها و ببینم جند تا باز است و چگونگی بستن این بورتها . ایا برنامه خاصی است اگر است لطفا چندتایی معرفی کنید ایا با بستن تمام بورتا باز هم هکرها می توانند به کامبیوتر حمله کنند ؟
اردتمند شما .......

Developer Programmer
جمعه 10 مهر 1383, 19:17 عصر
میتونین نرم افزارهای مختلفی مثل SuperScanner رو دانلود کنید
یا در محیط کنسول ویندوز دستور netstat -a netstat -n netstat -na رو تایپ کنید و خروجی فرمانها رو بدقت مطالعه کنید در صورتی که میخواهید پورتها رو ببندید که نرم افزاری مثل ZoneAlarm دستتون رو می بوسه!
در مورد سوال آخرتون ... جناب اینپرایز و ساز اساتید بهتر میدانند ... من در این مورد شک دارم احتمالا باید بتوانند با OverFlow کردن یه کاری بکنن

houtanal
جمعه 10 مهر 1383, 20:57 عصر
ایا با بستن تمام بورتا باز هم هکرها می توانند به کامبیوتر حمله کنند ؟
این حرفت یعنی اصلا ارتباطی با خارج تداشته باشی.
اما حتی اگر هم اینطور باشه بله.نمونه:ضعف جدید امنیتی در JPG که باعث اجرای کد ناخواسته می شد.
هر چند فکر کنم منظورت حمله از طریق شبکه باشه.برای سرویس گیری احتیاج به تuدادی پورت باز داری (چه طور می خوای مهمون دعوت کنی در حالی که تمام درهای خونتو بستی؟!)
برای کنترل من outpost رو به خاطر انعطاف و کیفیتش پیشنهاد می کنم.فایروال خوبیه.

TEIMOOR
چهارشنبه 15 مهر 1383, 11:16 صبح
سلام دوستان
مثل اینکه من نتونستم منظور خودم رو درست بگم منظور من اینست که می شود مثلا یک بورت معین را بست فقط یک یا جند بورت رو بست
با تشکر از شما دوستان عزیز

Developer Programmer
چهارشنبه 15 مهر 1383, 18:23 عصر
عزیز دل بابا
چرا نمی افته؟! گفتیم که فایروال بگیر

TEIMOOR
شنبه 18 مهر 1383, 16:37 عصر
ممنون.

toofan
جمعه 13 آذر 1383, 21:23 عصر
فایر وال visnetic میتونه بهت کمک کنه.تو این firewall میتونی به صورت آسانی rule تعریف کنی.مثلا پورت 389 tcp را block کنی. :موفق:

TEIMOOR
شنبه 21 آذر 1383, 23:33 عصر
ممنون

Farvardin
سه شنبه 22 دی 1383, 07:42 صبح
یه راه خیلی ساده تر استفاده از Firewall ویندوز XP است که در Service pack2 نیز بسیار بهتر و مطمئن تر شده.
با استفاده از اون می شه هر پورتی را به سادگی بست. :thnx:

TEIMOOR
شنبه 26 دی 1383, 21:24 عصر
:thnx:

hghodsi
یک شنبه 18 بهمن 1383, 10:05 صبح
چطور می توان از طریق IP فهمید که کدام پورت کامپیوتر در شبکه بازه ؟ و یا چه User هایی تعریف شده و ... ؟؟؟؟؟