PDA

View Full Version : چند سوال از حرفه ای ها !

benyamin_pc
پنج شنبه 04 مهر 1387, 11:32 صبح
داخل j2me در netbeans میشه با activeX از نوع خاصی ارتباط بر قرار کرد و مثلا" یک فایل swf را داخل جاوا نمایش داد؟

برنامه ای که می نویسیم میشه طوری شه که وقتی روی موبایل اجرا میشه به حالت transparency در بیاد و فقط قسمتی از کل صفحه برنامه تو موبایل دیده شه؟

برای ایجاد vibrate داخل بازی از چه دستوری میشه استفاده کرد؟

icon برنامه داخل موبایل چجوری میشه به شکل دلخواه در بیاد؟

وقتی می خواهیم برنامه را نصب کنیم بعضی برنامه ها در هنگام نصب یک سری help دارند این را چجوری میشه ایجاد کرد؟

راهی هست که داخل برنامه از چند پنجره سود برد که بشه اونها رو minimize کرد و بینشون جابجا شد؟(منظورم با دستورهای خود j2me هست نه با روش های ابداعی)

mic_r_c
پنج شنبه 04 مهر 1387, 12:02 عصر
آقا بنیامین، تو یه ذره جا چطوری میخوای ده تا پنجره رو نشون بدی، بابا بی خیال.
transparency و ActiveX رو هم بیخیال شو که امکان نداره.
نمی گم نمیشه، ولی ....

اما در مورد vibrate :
javax.microedition.lcdui.Display.getDisplay(this). vibrate(200);

این مقدار 200 به میلی ثانیه هست. میتونی زیادش کنی.

benyamin_pc
پنج شنبه 04 مهر 1387, 12:11 عصر
از راهنماییتون ممنون اما تو شبیه ساز این دستور را وارد کردم اما برنامه اصلا" اجرا نشد مشکل از چیه؟

icon برنامه و help موقع نصب که دیگه باید بشه اگر میشه راهنمایی کنید ممنون میشم

mic_r_c
پنج شنبه 04 مهر 1387, 12:34 عصر
خوب
Icon : روی پروژه کلیک راست کنید. properties رو انتخاب کنید و از قسمت سمت چپ گزینه MIDLET رو انتخاب کنید. حالا در قسمت راست گزینه Edit رو انتخاب کنید و در قسمت Icon نام فایل عکسی که مورد نظرتونه و در پوشه src هست رو انتخاب کنید.

آقا بنیامین، خطاب به شما و همه دوستا عزیز که به تازگی وارد برنامه نویسی جاوا شده، توصیه کی کنم به www.svtln.blogfa.com (http://www.svtln.blogfa.com) سر بزنن و از مطالب استفاده کنن و همین طور از کتاب مرجع آقا دانیال که لینک ایشون تو وبلاگ هست استفاده کنند. در غیر این صورت باید مثل ما ها که البته اون زمان کتاب درست و حسابی هم نبود، باید 2 -3 سال پایه این زبون بشینی.
متشکرم
افشین

benyamin_pc
پنج شنبه 04 مهر 1387, 12:49 عصر
واقعا" ممنون :: تو همین پنجره sign و obfuscating به چه درد می خوره؟

benyamin_pc
شنبه 06 مهر 1387, 15:55 عصر
من vibrator را با همون دستور فعال کردم اما وقتی رو گوشی اجراش می کنم تا از برنامه خارج نشم گوشیم یه سره می لرزه !!