View Full Version : درخواست اموزش phpmyadmin
markarian
یک شنبه 07 مهر 1387, 07:37 صبح
سلام از دوستانی که با phpmyadmin کار کرده اند خواهش میکنم یه اموزش مقدماتی داخل این تاپیک قرار بدن.
mhmmdshirazi
یک شنبه 07 مهر 1387, 15:28 عصر
سلام اول این توضیح رو بدم که phpmyadmin به جز برای کنترل کردن user ها یا پست ها به درد می خوره نه چیز دیگه کار کردن باهاشم خیلی راحته.
واسه یاد گرفتنشم برو اینجا
http://www.parantezbaz.com/index.php?option=com_content&task=view&id=394&Itemid=139
هادی2020
یک شنبه 07 مهر 1387, 17:35 عصر
من چندتا تاپيك در قسمت php ديدم يه سرچ بزن فقط تنها نكته اي كه واقعا مرا كلافه كرده بود راجع به فيلديه كه
ميخواي به حالت پسوردي نشان داده بشه بايد وقتي يه مقدار به اون فيلد نسبت مي دي نوع password يا md5 را انتخاب كني البته نوع md5 بهتره و حتما طول اين فيلد را پنجاه، شصت كاراكتر در نظر بگير. بدليل اينكه وقتي من 4 كاراكتر در اين فيلد وارد كردم طولش به چهل يا بيشتر افزايش داده شد
اگه موقع ساختن database نوع persian را انتخاب بكني مي توني مقادير فارسي را در اون وارد كني
markarian
دوشنبه 08 مهر 1387, 07:44 صبح
سلام اول این توضیح رو بدم که phpmyadmin به جز برای کنترل کردن user ها یا پست ها به درد می خوره نه چیز دیگه کار کردن باهاشم خیلی راحته.
option=com_content&task=view&id=394&Itemid=139 (http://www.parantezbaz.com/index.php?option=com_content&task=view&id=394&Itemid=139)
من قبلا شنیده داشتم که phpmyadmin بهترین وسیله برای پایگاه داده mysql هست. ولی اگه شما فکر میکنید editor دیگه ای بهتر از phpmyadmin وجود داره ممنون میشم معرفیش کنید .من تو سیستمم easy php رو نصب کردم که توش mysql و appache رو هم داره .ولی این mysql مثل sql server نیست که یه shortcut داشته باشه و من بتونم با ورود به my sql داخلش جداول رو طراحی کنم . وقتی phpmyadmin رو هم دانلود کردم دیدم مثل همونه. اصلا هیچ ویزاردی نداشت .با اینم نمیشه جدول طراحی کرد.
mhmmdshirazi
دوشنبه 08 مهر 1387, 20:24 عصر
ببین بهترین راحشم اینه که تو کد php تو mysql_query بنویسیش هرجا هم آپلود کنی خود بخود ساخته میشه ولی واسه کنترل چیزای ساخته شده phpmyadmin خوبه.
markarian
پنج شنبه 18 مهر 1387, 05:52 صبح
با سلام
می خواستم بدونم نحوه پیکربندی phpmyadmin به چه صورتیه؟چون پس از نصب یه اخطار امنیتی در مورد ورود افراد غیر مجاز می ده .
narsic
پنج شنبه 18 مهر 1387, 13:07 عصر
با سلام
می خواستم بدونم نحوه پیکربندی phpmyadmin به چه صورتیه؟چون پس از نصب یه اخطار امنیتی در مورد ورود افراد غیر مجاز می ده .
با سلام
دوست عزيز اين ارور در برنامه های لوکال داده ميشه چون شما از کاربری با مجوز های نامه کاربری روت و بدونه پسّورد استفاده ميکنيد اين ارور اهميت آنچنانی ندارد البته اگه در سايت نيز از کاربری بدونه کلمه عبور استفاده کنيد باز هم اين ارور به شما داده ميشود برايه حفظ نکاته امنيتی بهتر است که در سايت از کلمه عبور مطمئنی استفاده کنيد اما در لوکال اهميت ندارد .
موفق باشيد
echoes
دوشنبه 22 مهر 1387, 13:28 عصر
به بدليل اينكه وقتي من 4 كاراكتر در اين فيلد وارد كردم طولش به چهل يا بيشتر افزايش داده شد
كني
md5 همواره (حتی اگر 1 کارکتر استفاده کرده باشید) خروجی 40 کارکتری ایجاد می کند
asbvahshi
چهارشنبه 24 مهر 1387, 01:08 صبح
salam
1.vaghti be halate amniati md5 chizi zakhire mishe be ye kode hodoodan 50 karakteri tabdil mishe pas hamishe bayad meghdare oon fildo 50 gharar dad albate mishe dar site khode md5 cod ro bedi va kalameye vagheii ro tahvil begiri bara haminam gahi majmooe 2 fild ro md5 mikonan
2.error zard rangi ke aval neshoon mide hamoon tori ke dooostemoon eshare kard eshkali nadare vali age dooost nadari bashe mitooni az ghesmate
:
phpmyadmin----------config.inc.php
dar ghesmate password va user barash ye pass va ye user gharar bedin
zemnan age az wamp estefade koni kheyli karet rahat tare wamp makhloote apache ,mysql,phpmyadmin,php ast
agaram az mohitaye visual khoshet nemiad mitooni az ghesmate mysql console estefade koni
nimadb55
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 16:20 عصر
آموزش PHPMyadmin (http://www.learninweb.com/product_detail.php?uid=29)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.