PDA

View Full Version : سوال: شروع کار برنامه نویسی با ویژوال بیسیک

hesabres
چهارشنبه 10 مهر 1387, 19:03 عصر
سلام خدمت همه اساتید عزیز

اصلا روم نمیشد بخوام این تاپیک رو مطرح کنم اونم در حضور شما بزرگواران :افسرده:

من دانشجوی رشته حسابداری هستم منتها علاقه وافری به برنامه نویسی دارم یه مدتی جذب برنامه اکسس شدم منتها مشکلاتی از جمله اجرائی نشدن و .. داشت تا اینکه یکی از دوستانم با ویژوال بیسیک کار میکرد این برنامه رو به من معرفی کرد و گفت این بیشتر بهت کمک میکنه اما چند سوال ؟

به نظر شما من با ویژوال شروع کنم ؟ ( نگین برو با پاسکال و اینا کار کن :اشتباه: )
ویژوال بیسیک چند رو بخرم و یا از کجا دانلود کنم ؟
چند تا اموزش مقدماتی توپ هم برام بزارین خودم میام عروسیتون شیرینی میدم :چشمک:

پیشاپیش دسته اونائی که جواب میدن درد نکنه :قلب:

r0ot$harp
چهارشنبه 10 مهر 1387, 19:17 عصر
سلام خدمت همه اساتید عزیز

اصلا روم نمیشد بخوام این تاپیک رو مطرح کنم اونم در حضور شما بزرگواران :افسرده:

من دانشجوی رشته حسابداری هستم منتها علاقه وافری به برنامه نویسی دارم یه مدتی جذب برنامه اکسس شدم منتها مشکلاتی از جمله اجرائی نشدن و .. داشت تا اینکه یکی از دوستانم با ویژوال بیسیک کار میکرد این برنامه رو به من معرفی کرد و گفت این بیشتر بهت کمک میکنه اما چند سوال ؟

به نظر شما من با ویژوال شروع کنم ؟ ( نگین برو با پاسکال و اینا کار کن :اشتباه: )
ویژوال بیسیک چند رو بخرم و یا از کجا دانلود کنم ؟
چند تا اموزش مقدماتی توپ هم برام بزارین خودم میام عروسیتون شیرینی میدم :چشمک:

پیشاپیش دسته اونائی که جواب میدن درد نکنه :قلب:

دوست عزیز سلام

اولا رو شدن نداره . همه ی ما در یک حد و اندازه هستیم و فرق بین ما در علم بیشتر ماست .

شما می تونید از ویژوال به خوبی شروع کنید .

از ورژن 6 استفاده کنید قیمتش در تهران حدودا 1000 تومان هست .

آموزش هم در سایت زیاد هست . جستجو کنی نتیجه می گیری .

امیدوارم روزی پیشرفت کنید .

باتشکر احسان

VB.SOS
چهارشنبه 10 مهر 1387, 19:25 عصر
سلام .داستان وارد شدنت به ويژوال بيسيك خيلي شبيه وارد شدن منه
چون چند سالي از اون ماجرا گذشته فكر كنم اين حرفا به دردت مي خوره:
درباره قدرت زبان هاي مختلف خيلي بحث ها شده و تقريبا همه مي دونن كه ++C زبان خيلي مناسبيه. ولي بخاطر پيچيدگيش بعضي ها پسندش نمي كنن. به خاطر رشتت فكر نكم لازم به شه اين زبان پيشرفته رو شروع كني. VB 6 هم كم كم داره بوي كهنگي ميده.
تكنولوژي اخير ماكروسافت دات نت هست كه خيلي به سمت يك پارچگي ما رو سوق ميده. پيشنهاد من اين كه وارد Microsoft Visual Basic 6.0 نشي و از همين الان مستقيم وارد Microsoft Visual Studio 2008 بشي. اين مجموعه شامل چنتا زبان ميشه كه خب معروفترين اونها VB.net و C#.net هست و البته كه بهتره وارد C#.net بشي.
موفق باشيد

Netsky
چهارشنبه 10 مهر 1387, 20:45 عصر
سلام . البته میگن vb.net و c#.net خیلی با هم فرق ندارن . ولی بعضی ها به خاطر اینکه کلمه C توی اسم زبان برنامه نویسی C# وجود داره فکر میکنن C# بهتر از ویبی دات نت هستش .

Armin060
چهارشنبه 10 مهر 1387, 21:21 عصر
جون من اگر ميخوای Vb كار كنی با Vb6 كار نكن. برو دات نت و جون من اگر ميخوای برنامه نويس بشی اصلا Vb كار نكن. برو C و ++C. سی رو ياد بگيری انگار همه زبون ها رو ياد گرفتی. البته قبلش كمی با زبون های ديگه كار كن تا مسلط بشی. چون اين زبان خيلی نه كمی سخته.

hrj1981
چهارشنبه 10 مهر 1387, 21:47 عصر
سلام عزيز
هيچ كسي مادر زاد برنامه نويس دنيا نيومده، فقط كافي است پشتكار و علاقه داشته باشي و براي انتخاب يك زبان براي برنامه نويسي ببين اولا به قوانين ابتدايي كدام زبان آشنا هستي، من خودم تا 2 سال پيش از برنامه نويسي جز IF چيزي نميدانستم ولي به لطف دوستان خوب انجمن VB سايت برنامه نويس يه كوچولو شيطنتهايي توي دنياي وي بي 6 مي كنم (هنوز هم شاگرد تنبله تالاريم)، مطمئن باش موفق ميشي البته بازهم به علاقه و پشتكار خودت بستگي داره

Armin060
چهارشنبه 10 مهر 1387, 22:33 عصر
سلام عزيز
هيچ كسي مادر زاد برنامه نويس دنيا نيومده، فقط كافي است پشتكار و علاقه داشته باشي و براي انتخاب يك زبان براي برنامه نويسي ببين اولا به قوانين ابتدايي كدام زبان آشنا هستي، من خودم تا 2 سال پيش از برنامه نويسي جز IF چيزي نميدانستم ولي به لطف دوستان خوب انجمن VB سايت برنامه نويس يه كوچولو شيطنتهايي توي دنياي وي بي 6 مي كنم (هنوز هم شاگرد تنبله تالاريم)، مطمئن باش موفق ميشي البته بازهم به علاقه و پشتكار خودت بستگي داره
راست ميگه.
من تا چند ماه پيش ( حدود 11 ماه پيش ) If برام سخت بود. يعنی بلد نبودم.

kuh_nur
پنج شنبه 11 مهر 1387, 02:24 صبح
سلام
هر زبان در دنیا دارای یک سری قوائد و دستور العمل و مجموعه ای از لغات است
اگر ما بطور مثل فعل و فاعل را بشناسیم همه چیز حل می شود زیرا در اصول همگی یکی هستند فقط شکل ظاهری متفاوت است
بنظر من بزارین اول قوائد و اصول رو یاد بگیرع بعد مترجمی رو بهش پیشنهاد کنین
مجموعه نرم افزاری های ویژوال بیسک همانطور که از نامشان بر می آید زبان های برنامه نویسی بصورت ساده هستند
فرقی ندارد شما از vb6 ,vb7 , vb8,vb9 استفاده کنین مهم اینکه اصول و قوائد کلی رو یاد بگیرین و بتونین بکار ببرین
من شخصا افرادی رو میشناسم که چندین زبان برنامه نویسی رو یاد گرفتن و دارن استفاده می کنن اونها اصول رو می دونن و دیگه براشون فرقی نداره که شکلی دستورات و لغات عوض شه اونا کار خودشون رو انجام می دن

hesabres
پنج شنبه 11 مهر 1387, 08:33 صبح
سلام خدمت همگی

بعضی از دوستان اشاره به این داشتند که من از حالا روی دات نت و سی فعالیت کنم البته متوجه هستم شما عزیزان چه میگوئید ولی به نظر شما بهتر نیست اول با وی بی دو تا پروژه لااقل بنویسم یکم اشناتر بشم بعدش ؟ بعضی از دوستان هم اشاره به اموزه هاشون قبل از یادگیری وی بی کردند مثلا فقط if رو میشناختن من هم همینطورها هستم در واقع با ساختار if و سایر دستوراتی که در حسابداری باهاشون در اکسل و اکسس سرو کار داشتم بلدم

Netsky
پنج شنبه 11 مهر 1387, 08:47 صبح
آقا هر کی میخاد برنامه نویس واقعی بشه باید از ویبی دات نت شروع کنه .

hesabres
پنج شنبه 11 مهر 1387, 08:50 صبح
آقا هر کی میخاد برنامه نویس واقعی بشه باید از ویبی دات نت شروع
کنه .

:کف: چقدر خشن شدی ؟ ! من اگه میدونستم که اصلا نمیپرسیدم ! با این وضع اگر هیچی ندونم و بخوام با دات نت شروع کنی پسش بر میام ؟:لبخندساده:

مهربون باش :قلب:

VB.SOS
پنج شنبه 11 مهر 1387, 12:22 عصر
سلام خدمت دوست جديد hesabres. ديدي كه جواب سوالت مي تونه چقدر متنوع باشه (اگه تاپيك هاي اين مدلي رو تو تالار ببيني تو هم با من هم عقيده ميشي!).

گفتي مي خواي چند تا با ويژوال بيسيك پروژه داشته باشي بعد سرغ زبان هاي ديگه بري!!!!. خب چه كاريه ويژوال بيسيك كه پيش نياز زبان هاي ديگه نيست. شما هر زباني رو كه اراده كني مي توني شروع كني.

براي اين كه بدوني برنامه نويسي داره به چه سمتي ميره (حتي تو ايران) بهتره يك هفته نيازمندي هاي همشهري رو بخوني. اون وقت تو هم به اين نتيجه ميرسي كه بيشتر زبان هاي دات نت يا زبان هاي برنامه نويسي براي اينترنت نياز هست.
حالا منظورم اين نيست كه قراره استخدام بشي و از اين حرفا. منظورم اينه كه دنياي برنامه نويسي داره به اين سمت ميره. فكر كنم اين حالت با اون زمان كه برنامه نويسهاي تحت داس جلوي پلتفورم ويندوز مقاومت ميكردن قابل مقايسه باشه. حالا ميتونيد پيروز اون رقابت رو اسم ببريد(ويندوز!). به احتمال زياد پيروز اين رقابت هم دانت هست.
نترس و دانت رو شروع كن!!!!!!!!!!!!!

:کف: چقدر خشن شدی ؟ ! من اگه میدونستم که اصلا نمیپرسیدم ! با این وضع اگر هیچی ندونم و بخوام با دات نت شروع کنی پسش بر میام ؟:لبخندساده:

مهربون باش :قلب:

تازه كجاي خشن بودن رو ديدي!

hesabres
پنج شنبه 11 مهر 1387, 20:38 عصر
ضمن عرض سلام

منم خدمت شما دوست عزیز ZOZ.vb.ZOZ سلام عرض میکنم اولا خدا خیرت بده

من راستش فکر میکردم این برنامه ها بصورت زنجیر بهم پیوسته هستن یعنی باید با یکی شروع کنی بعد اماده بشی برای برنامه بعدی خوب منم از خدامه حالا که میخوام شروع کنم حداقل خوب شروع کنم پس .net رو قبول میکنم فقط یه چیز :ناراحت: این net . که میگین چی دات نت هست یعنی ویژوال دات نت یا سی دات نت ...... ؟؟؟!! :متفکر: خلاصه یه اطلاعات کامل دربارش بهم بده تا برم تهیه کنم

راستی امروز رفتم یک پک گرفتم ویژوال 6 را داره ولی دات نت ها رو نه :عصبانی++: خلاصه اگه دات نت رو برام تشریحش کنی باید برم پسش بدم :چشمک: ببین چقدر خرج رو دسته من میزارین :لبخند:

VB.SOS
پنج شنبه 11 مهر 1387, 21:12 عصر
اين مقاله رو فكر كنم از همين سايت گرفتم (دقت كنيد: شايد) ولي باور كنيد خودم ويرايشش كردم و تبديلش كردم به pdf:قهقهه::خجالت:
اميدوارم براي معرفي دانت خوب باشه:تشویق::تشویق:

hesabres
پنج شنبه 11 مهر 1387, 21:22 عصر
سلام دستت درد نکنه

فقط یه چیز رو هنوز نفهمیدم البته مقاله رو هم همین الان دانلود کردم

vb.net یا c# .net

VB.SOS
جمعه 12 مهر 1387, 10:27 صبح
اگه ميتوني هر دو ولي اگه نخواستي C#.net