View Full Version : سوال: چیزی از روابط نمی فهمم!!!
xigmacorporation
جمعه 12 مهر 1387, 09:30 صبح
با عرض سلام.
از دوستان خواهش می کنم اگه ممکنه درمورد روابط یه توضیحی بدن یا اینکه منبعی معرفی کنن. من چنتا کتاب فارسی خوندم خوب توضیح نمی دن. اگه زبان اصلی باشه چه بهتر. می دونید کلاً عملکرد روابط رو نمی فهمم. نمی دونم وقتی یه فیلد در یک جدول با فیلد دیگری در جدول دیگر رابطه داشته باشه چه عملکردی داره و اینکه چه محدودیتی برای مقدارگیری فیلدها ایجاد می کنه.
مچکرم.
Amir_Safideh
جمعه 12 مهر 1387, 18:56 عصر
فرض کن شما دوتا جدول دارید . یک جدول که دوتا فیلد داره فیلد اول نام دانشجو و فیلد دوم کد دانشجو که این کد برای هر دانشجو منحصر به فرده وتکراری نیست . و جدول دوم که دوتا فیلد داره یکی کد دانشجو و دیگری معدل دانشجو . حالا فکر کن که فیلد کد دانشجوی جدول دوم رو بخوایم ارتباط بدیدم به کد دانشجو در جدول اول . حالا این ارتباط تضمین میکنه که کد دانشجوئی که در جدول اول وجود نداره در جدول دوم نشه ثبت کرد . مثلا شما در جدول اول کد 111 ندارید . حالا با این ارتباط اگر شما در جدول دوم به فیلد کد دانشجو مقدار 111 بدید بلافاصله در زمان ذخیره خطا خواهید گرفت و عمل ثبت انجام نمیشه . یعنی این ارتباطات تضمین میکنه که داده های خارج از رنج نداشته باشی . این یکی از فواید مهم ارتباطات هستش .
------------
موفق باشید .
xigmacorporation
شنبه 13 مهر 1387, 15:29 عصر
بسیار ممنونم دوست عزیز. ایا برای اطلاعات بیشتر منبعی هست؟ ممنون می شم.
Amir_Safideh
شنبه 13 مهر 1387, 20:23 عصر
من در مورد آموزش اس کیو ال بیشتر از دوتا کتاب با کتابهای بیشتری آشنا نیستم و این دو کتاب هم در مورد ارتباطات بین جداول بحث مفصلی اونطور که شما میخواهید ندارن . بهترین راهکار برای شما تمرینه . چند تا جدول بسازید و تست کنید و اگر مشکلی داشتید اونوقت مشکل دقیقتون رو سوال کنید . اینطور بهتر میتونید کل قضیه رو درک کنید . به نظرم میرسه که شما خیلی مبحث ارتباطات جداول رو برای خودتون ترسناک کردید . اینطور هم نیست و درکش کار سختی نیست . امتحان کن .
---------------
موفق باشید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.