PDA

View Full Version : سوال: گزارش گيري يك جا با چند نوع گزارش

ali ashna
جمعه 12 مهر 1387, 13:34 عصر
سلام
فرض كنيد در برنامه اي 1000 ركورد داشته باشيم. در اين برنامه از سه نوع گزارش استفاده مي كنيم. مثلا گزارش اولي براي ركوردهايي كه بدهكاري دارند و گزارش دومي براي ركوردهايي كه حساب آنها تسويه شده و گزارش سومي ركوردهايي كه حساب بلاتكليف است. و اما سوال اينه
چطوري پرينت گزارش همه ركوردها را يك جا بگيريم.
يعني با يك بار پرينت گرفتن همه گزارش ها آماده بشه.

براي نمونه برنامه زير حاوي 5 ركورد و سه نوع گزارش است. الان اگر بخواهيم 5 صفحه گزارش را با يك بار گزارش گرفتن در اختيار داشته باشيم چه كار بايد بكنيم. (ركورد اول تا سوم مربوط به report1 و ركورد 4 مربوط به report_bed و ركورد 5 مربوط به report_bed_10 مي باشد).

karmand
شنبه 13 مهر 1387, 07:02 صبح
3 کواری ساختی برای 3 کار بلاخره در این 3 کواری شماره پرسنلی یا کدی مشترک است یک کواری دیگر بساز از این 3 کواری و کد مشترک را به هم وصل کن البته باید راست جوین یا چپ جوین را رعایت کنی

ali ashna
شنبه 13 مهر 1387, 14:50 عصر
3 کواری ساختی برای 3 کار بلاخره در این 3 کواری شماره پرسنلی یا کدی مشترک است یک کواری دیگر بساز از این 3 کواری و کد مشترک را به هم وصل کن البته باید راست جوین یا چپ جوین را رعایت کنی

در اين برنامه اصلا query وجود ندارد. اين برنامه شامل يك table و سه report و يك form است.

alifatehi
یک شنبه 21 مهر 1387, 00:17 صبح
دوست عزیز راستش به نظر من باید از کوئری Crosstab استفاده کنی مثل همون نمونه آقای قربانی برای من فرستادند . فکر می کنم آقا مهدی سرش خیلی شلوغ به همین دلیل نتوانستند جواب شما را بدهند .

نظر من اینکه از همان کوئری که گفتم ستفاده کنی به این دلیل نرم افزار های حسابداری زیادی دیدم که افراد سفارش می دهند و داستفاده می کند تمام گزارشات بدهی ،بستانکاری و... همه در یک صفحه وجود دارد اما تعداد صفحات بستگی به حجم اطلاعات داره .

شب بخیر

مهدی قربانی
یک شنبه 21 مهر 1387, 11:28 صبح
سلام
در جدول شما معيار هاي تسويه حساب و يا بلاتكليف در كدوم فيلدها لحاظ شده ؟

ali ashna
دوشنبه 22 مهر 1387, 08:38 صبح
سلام
در اين برنامه از يك فيلد براي تصميم گيري استفاده نمي شود. بلكه از چند فيلد استفاده شده است. در بخش detail هر گزارش قرار دارد. در دو خط زير كه در برنامه قرار دارد تنها n_nesf1 (متغير واسط) و n_pard1 فيلد نيستند.

n_nesf1 = ([n_mot80] + [n_mot81_86]) / 2
n_pard1 = [n_nesf1] + [n_sood86] + [n_bestan] - [n_bed]

مثبت يا منفي يا صفر بودن متغير n_pard1 معيار برنامه است. اما به راحتي مي تونيم كه يك فيلد اضافه كرده و n_pard1 را به يك فيلد جدول تبديل كنيم.