PDA

View Full Version : سوال: یک هکر برنامه نویس هست ؟

idarom
شنبه 27 مهر 1387, 10:10 صبح
من یک برنامه می خوام که این برنامه بتونه توی یک شبکه محلی که چند تا سرور و چند تا نرم افزار کار می کنه بتونه بصورت مخفی کاری بکنه که تمام اطلاعاتی که برای یکی از این سرورا ازطریق یک برنامه وب در همون شبکه فرستاده می شه از کل پهنای باند شبکه استفاده کنه و اجازه نده با استفاده پهنای باند شبکه توسط برنامه های دیگه ترافیک این شبکه زیاد بشه که سرعت در برنامه اصلی (همون نرم افزار وب ) کم بشه . کی می تونه کمکم کنه ؟
ترو خودا هرکی می تونه کمکم کنه بگه هر شرایطیو قبول می کنم .
من بدجور گرفتار شدم .
ممنونم

shahab_ksh
شنبه 27 مهر 1387, 14:41 عصر
من یک برنامه می خوام که این برنامه بتونه توی یک شبکه محلی که چند تا سرور و چند تا نرم افزار کار می کنه بتونه بصورت مخفی کاری بکنه که تمام اطلاعاتی که برای یکی از این سرورا ازطریق یک برنامه وب در همون شبکه فرستاده می شه از کل پهنای باند شبکه استفاده کنه و اجازه نده با استفاده پهنای باند شبکه توسط برنامه های دیگه ترافیک این شبکه زیاد بشه که سرعت در برنامه اصلی (همون نرم افزار وب ) کم بشه . کی می تونه کمکم کنه ؟
ترو خودا هرکی می تونه کمکم کنه بگه هر شرایطیو قبول می کنم .
من بدجور گرفتار شدم .
ممنونم

یک فعالیت خرابکارانه ----> ممنوع

idarom
شنبه 27 مهر 1387, 14:44 عصر
یک فعالیت خرابکارانه ----> ممنوع

سلام

نه باور کن خرابکارانه نیست
یک سری بازی و نرم افزارهای اضافی روی شبکه اجرا میشه و سرعت شبکه رو میگیره می خوام شبکه رو خلوت کنم که سرعت نرم افزار اصلی زیاد بشه

MSZ.The.Movie
سه شنبه 30 مهر 1387, 09:31 صبح
سلام

نه باور کن خرابکارانه نیست
یک سری بازی و نرم افزارهای اضافی روی شبکه اجرا میشه و سرعت شبکه رو میگیره می خوام شبکه رو خلوت کنم که سرعت نرم افزار اصلی زیاد بشه

حتی اگه واقعا هم خرابکاری در کار نباشه، قرار دادن همچین نرم افزایی در دید عموم میتونه باعث فعالیت خرابکارانه از طرف بقیه بشه.
MSZ.The.Movie:شیطان:

idarom
سه شنبه 30 مهر 1387, 12:42 عصر
حتی اگه واقعا هم خرابکاری در کار نباشه، قرار دادن همچین نرم افزایی در دید عموم میتونه باعث فعالیت خرابکارانه از طرف بقیه بشه.
MSZ.The.Movie:شیطان:

خوب اگه بلدی و میتونی کمکم کنی برام میل کن که در دست عموم نباشه ازت ممنون میشم هیچوقت محبتتو فراموش نمی کنم باور کن گرفتار همین تیکه برنامه هستم خواهشن اگه می تونی برام میل کن idarom@gmail.com