PDA

View Full Version : Crack Me البته Please !

Mahmood_M
شنبه 04 آبان 1387, 23:32 عصر
با سلام ...
من به تازگی علاقه مند به ورود به این عرصه شدم ... !
می خوام یک نمونه کد نویسی ( یعنی نحوه کد نویسی ) رو آزمایش کنم ...

اگه وقت دارید ، برنامه زیر رو دانلود کنید ، این برنامه یک فرم اصلی داره ، توش یک دکمه هست که با کلیک روی اون یک فرم دیگه نمایش داده میشه ...
توی فرم دوم هم یک دکمه وجود داره ، با کلیک روی اون دکمه ، یک پیغام نمایش داده میشه ، اگه در پیغام ، Yes انتخاب بشه ، فرم ناپدید میشه و اگه No انتخاب بشه هیچ اتفاقی نمی افته ...
دوستان باید کاری کنند که با انتخاب No فرم ناپدید بشه و با کلیک روی Yes اتفاقی نیافته ...

نکته : وقتی فرم ناپدید شد می تونید با Alt+F4 اون رو ببندید ... !

چند نکته مهم :
این برنامه با هیچ پکر یا ابزار دیگه ای محافظت نمی شه ، فقط میخوام یک روش رو امتحان کنم ...

فایل :
24865

لطفا هر کدوم از دوستان که زحمت کشیدن بگن که آیا این فایل اصلا CrackMe بود یا نه ؟!!

با تشکر از همگی ...

Sir.V65j
یک شنبه 05 آبان 1387, 01:20 صبح
مثلاً این به چه دردی می خوره؟
دیدم خالی از لطف نیست بدونین اینجور شرط ها با یک بایت عوض میشن واسه همین یه بایت تغییر دادم گذاشتم توی رپید حداقل کد کلید no رو چک میکردین و n تا کاره دیگه که نکردین
فکر نکنم به این بگن کرکمی

http://rapidshare.com/files/157541141/Project1-CRCK-V65j.rar (http://rapidshare.com/files/157541141/Project1-CRCK-V65j.rar.html)

Mahmood_M
یک شنبه 05 آبان 1387, 22:25 عصر
مثلاً این به چه دردی می خوره؟
دیدم خالی از لطف نیست بدونین اینجور شرط ها با یک بایت عوض میشن واسه همین یه بایت تغییر دادم گذاشتم توی رپید حداقل کد کلید no رو چک میکردین و n تا کاره دیگه که نکردین
فکر نکنم به این بگن کرکمی
ممنون ، بابا من که گفتم هدفم چیز دیگه ایه ...
فقط می خواستم بدونم که با شرطی که توی برنامه بود مثل یک شرط If ... Else برخورد کردید یا اینکه جای دیگه ای از برنامه رو تغییر دادید ، من از یک شرط دیگه استفاده کرده بودم ، می خواستم بدونم با یک شرط عادی چه فرقی میکنه ، چون کد ماشین شرط معمولی IF با کد ماشین تولید شده برای شرط من یکی نیست ...
البته می دونم که راههای زیادی وجود داره که این شرط رو دور بزنید ، اما سئوال اصلی اینه که شما شرط رو دستکاری کردید یا پیغام رو ، یعنی اگه با استفاده از اون شرط من یک کار دیگه ای میکردم ( هر چیزی غیر از نمایش پیغام ) باز به همین روشی که شما انجام دادید میشه دورش زد ؟

اگه توضیح مختصری بدید ممنون میشم ، از وقتی که گذاشتید ممنونم ...

موفق و پیروز باشید ...

Sir.V65j
یک شنبه 05 آبان 1387, 23:53 عصر
آنالیز کردین که ببینین کجا رو پچ کردم؟!
با پیام ها هیچ کاری نکردم.

هر کاری جز نمایش پیام هم میکردین با همون یه جا میشد حلش کرد.
فکر کنم برمیگرده به تاپیکتون توی بخش دلفی!
به هر حال خیلی ساده بود یکم روش کار کنین تا از این به بعد دوستانی که روش کار میکنن یکمی روش وقت صرف کنن
که بازم هرچقدر قوی باشه چند دقیقه بیشتر پیش افرادی مثل بردیا و مجیک و نیما دوام نمیاره(اساتیت کرکمی :دی)