PDA

View Full Version : ترسيم منحنی بسته و رنگ کردن داخل آن؟

mbshareat
یک شنبه 05 آبان 1387, 00:27 صبح
بنده به صورت مبتدی با دلفی کار کرده ام و قبلا با VB كار می كردم.راستش یادم رفته با دستورات خود دلفی منحنی ترسیم می کردم یا با توابع Api؟:متفکر:
ولی راهی برای رنگ کردن آن با چیزی شبیه ()FloodFeed نیافتم.راستشو بخواین من دوست دارم چیزی بین Paint و Flash درست کنم.برنامه ای که هم بتواند منحنی رسم کند(منحنیBezier چهار نقطه ای که دو نقطه میانی آن یکی باشند)و هم بتواند تصویر را بهتر از Paint تغییر اندازه دهد که فکر کنم استفاده از کادر تصویر نامرئی ایده خوبی برای این کار باشه. :لبخند:
اما اگه چنین برنامه ای قبلا ساخته شده خوشحال می شم منو راهنمایی کنین :قلب:

AliReza Vafakhah
یک شنبه 05 آبان 1387, 23:09 عصر
دوست عزيز شما با اين سورس كه در اختيارتان قرار ميدهم مي توانيد همانند برنامه paint خط ، دايره و مربع بكشيد حتي مي توانيد زواياي را تغير دهيد.

mbshareat
پنج شنبه 09 آبان 1387, 13:26 عصر
راستش من چیزی مثل () bezierto می خواستم که خودش داخل خط بسته را پر کند مانند ()polygon.
اگه بتونید چیزی مثل ()stretchdraw هم برایم پیدا کنین که مانند برنامه Paint ویندوز نباشه که هنگام کوچک کردن تصویر بعضی از پیکسلها رو کاملا حذف می کنه و هنگام بزرگ کردن مابین سازی!رنگ انجام نمی ده بلکه مانند فتوشاپ کارکنه خیلی خیلی ممنون می شم.در ضمن استفاده از() FloodFeed برای پرکردن داخل خط منحنی بسته کاملا اتوماتیک نیست و خیلی به درد بنده نمی خوره!

AliReza Vafakhah
جمعه 10 آبان 1387, 13:53 عصر
راستش من چیزی مثل () bezierto می خواستم که خودش داخل خط بسته را پر کند مانند ()polygon.
اگه بتونید چیزی مثل ()stretchdraw هم برایم پیدا کنین که مانند برنامه Paint ویندوز نباشه که هنگام کوچک کردن تصویر بعضی از پیکسلها رو کاملا حذف می کنه و هنگام بزرگ کردن مابین سازی!رنگ انجام نمی ده بلکه مانند فتوشاپ کارکنه خیلی خیلی ممنون می شم.در ضمن استفاده از() FloodFeed برای پرکردن داخل خط منحنی بسته کاملا اتوماتیک نیست و خیلی به درد بنده نمی خوره!

دوست عزیز من فکر کنم که فتوشاپ هم از همین توابع اما با تغیر در الگوریتم ها استفاده میکنه .

من هم از گرافیک فقط بلدم خط و دایره و ... بکشم که به نظر خودم این اسمش گرافیک نیست (قصد جسارت به شما ندارم خودم را عرض کردم)