PDA

View Full Version : سوال: سوال از حرفه ای ها در مورد سوکت

ab1234
شنبه 11 آبان 1387, 09:09 صبح
سلام دوستان خوبم :لبخندساده:

من یه برنامه client , serverنوشتم . ولی به چند مشکل اساسی برخورد کردم

خب اول یه توضیه مختصر از برنامه !!
شما برنامه رو یه چت درنظر بگیرید

وقتی که کلاینت روشن میشه میاد IP اینترنتش رو توی یه هاست upload می کنه و بعد از اون سرور میاد اون IP رو از رو هاست بر می داره و به کلاینت کانکت میشه تا اینجاش مشکلی نیست . (قرار اینه که کلاینت و سرور هر کدوم هر جای دنیا که باشن به هم کانکت بشن)

حالا مسئله اینجاس
1- تو سیستم هایی که فایروال دارن به برنامه گیر میدن و حتی بعضی سازمان ها که فایروالشون قوی تره به برنامه اجازه اجرا نمیدن!
چه جوری میشه به فایروال فهموند که این برنامه رو بیخیال بشه (نگید نمیشه چون همه میدونیم که برنامه های زیادی هستن که پورت رو باز می کنن و کانکت میشن )
یه قسمت از برنامه از Inet استفاده میشد که فیروال بهش گیر میداد اما یه سری APIجای گزین کردم و دیگه فایروال گیر نمیده . ولی به winsock ها گیر میده آیا API هست که جای گزین winsock بشه؟؟و فایروال بهش گیر نده؟؟ ( در کل با این فایروال چه کنم؟؟ :عصبانی++:)

2- وقتی که یکی از برنامه ها توی شبکه محلی اجرا بشن ( مثل یه کافینت یا سازمان که از اینترنت مشترک استفاده می کنن) اون وقت کلاینت IP محلیشو بر مگردونه و برای سرور میفرسته که سرور با اون IPهیچ کاری نمی تونه بکنه :ناراحت: اگه client و server هر کدوم تو یه
اینترنت محلی باشن چه جوری میشه به هم کانکتشون کرد ؟؟!!! ( واقا دیگه اشکمو در آورده :گریه:)

ببخشید زیاد حرف زدم
خواهش میکنم اگه کسی چیزی به ذهنش میرسه بگه
ممنونم
:قلب:

3dboy1
شنبه 11 آبان 1387, 21:01 عصر
دوست عزيز خيلي راه هاي جالب تر در اين زمينه هست
مثل استفاده از يك رباط ياهو براي كنترل فرد مورد نظر
من خودم توي اين زمينه كار كردم و يه كار جالب كردم
اما از گفتنش در اين جا معذورم
خواستي خبرم كن

mpmsoft
یک شنبه 12 آبان 1387, 10:42 صبح
دوست عزیز شما کافی هست مسیر فایل اجرایی رو در Firewall سیستمتون تعریف کنید
و اگر قصد دارید به SQL وصل بشید پورت 1433 رو در ویندوز فایروال فعال کنید

ab1234
یک شنبه 12 آبان 1387, 23:04 عصر
از راهنماییتون ممنونم:لبخندساده:
مشکل فیروال حل شد ..
ولی برای اتصال در حالتی که هر دو سیستم تو شبکه داخلی هستن هنوز راه حلی پیدا نکردم
اگه ممکنه در مورد اونم راهنمایی کنید
متشکرم

r0ot$harp
دوشنبه 13 آبان 1387, 10:43 صبح
از راهنماییتون ممنونم:لبخندساده:
مشکل فیروال حل شد ..
ولی برای اتصال در حالتی که هر دو سیستم تو شبکه داخلی هستن هنوز راه حلی پیدا نکردم
اگه ممکنه در مورد اونم راهنمایی کنید
متشکرم

اکر منظورتون اینه که هر دو سیستم یک آیپی دارن فکر می کنم یه مقاله در این مورد دارم . اگر پیدا کردم براتون می زارم .

ولی اگر منظور رو اشتباهی من متوجه شدم لطفا دوباره سوال رو واضح تر بیان کنید .

باتشکر احسان

ab1234
دوشنبه 13 آبان 1387, 12:07 عصر
اکر منظورتون اینه که هر دو سیستم یک آیپی دارن فکر می کنم یه مقاله در این مورد دارم . اگر پیدا کردم براتون می زارم .

ولی اگر منظور رو اشتباهی من متوجه شدم لطفا دوباره سوال رو واضح تر بیان کنید .

باتشکر احسان

نه هر دو سیستم یک IP ندارن

ببینید برای وقتی که می خوام server رو به client وصل کنم باید IP client رو به serverبدم
تا به هم کلنکت بشن

حالا اگه client توی یه شبکه محلی باشه که دیگه IPش محلی....نمیشه به اون IP کانکت شد
اگه راهی برای کانکت شدنش هست لطفا بگید
ممنون میشم