PDA

View Full Version : database بدون نام!!!

vcldeveloper
سه شنبه 28 مهر 1383, 02:37 صبح
سلام،

دیروز برای یه تست یکی از برنامه هام یه دیتابیس آزمایشی روی کامپیوتر خودم ساختم. بعد از اتمام آزمایش هم اون رو Detached کردم و SQL Server رو هم stop کردم (ازش فقط برای تست برنامه های بانک اطلاعاتیم استفاده می کنم، برای همین هم وقتی باهاش کار ندارم stop اش می کنم).
اما دفعه بعد که دوباره سرور رو Start کردم یه دیتابیس بدون نام به لیست دیتابیس ها اضافه شده بود. هر کاری میکنم نمی تونم حذفش کنم! حتی وقتی روی دیتابیس های دیگه هم راست کلیک می کنم و میخوام Properties شون رو ببینم بهم پیغام خطا زیر رو میده:

Error 1038: Cannot use emtpy object or column names. Use a single space if necessery

وقتی هم که میخوام او دیتابیس بی نام رو حذف کنم پیغام میده که نامش معتبر نیست!!!

کسی از دوستان راه حلی برای این مشکل داره؟

AminSobati
سه شنبه 28 مهر 1383, 11:09 صبح
علی جان،
یکی اینکه آیا Service Pack 3 رو نصب کردین؟
دیگه آیا از برنامه های Beta مثل SQL Server 2005 یا VS 2005 یا غیره جدیدا نصب کردین؟
موفق باشین

vcldeveloper
چهارشنبه 29 مهر 1383, 02:22 صبح
با سلام خدمت امین خان ثباتی (اگه اسمتون رو درست متوجه شده باشم :sunglass: )

آیا Service Pack 3 رو نصب کردین؟
خیر، چون همونطور که گفتم این SQL Server هیچ کار خاصی روی سیستم من انجام نمیده فقط هر وقت که پروژه ای داشته باشم که از SQL Server به عنوان بانک استفاده می کنه اونو Start می کنم و کارهام رو باهاش انجام میدم، برای همین هم دنبال Service Pack هاش نرفتم. در ضمن من از SQL Server 2000 Personal Edition روی Win XP استفاده می کنم.

آیا از برنامه های Beta مثل SQL Server 2005 یا VS 2005 یا غیره جدیدا نصب کردین؟
نه، هیچ برنامه نسخه بتایی روی این سیستم نصب نیست.
همونطور که گفتم مشکل از موقعی شروع شد که یه database آزمایشی رو ابتدا Detached و بعد فایلهاش رو حذف کردم.

در ضمن از این که وقت میزارید ممنون :flower:

AminSobati
چهارشنبه 29 مهر 1383, 12:29 عصر
علی جان،
Dettach کردن دیتابیس هیچ مشکلی به وجود نمیاره و به احتمال زیاد اشکال اصلی همزمان بوده با قضیه Dettach کردن!
پیشنهاد من اینه که اگر چه از این SQL Server استفاده خیلی زیادی نمیکنین ولی نصب Service Pack فقط چند فایل رو Replace میکنه و حجم اضافی یا پردازشی روی کامپیوتر شما به جا نمیگذاره، لذا حتما نصب کنین.
ویندوز XP با SQL Server بدون Service Pack تفاهم زیادی ندارن و من شخصا شاهد مشکلات زیادی در این ترکیب بودم! البته در مورد مشکل شما یقین ندارم که در وضعیت فعلی، Service Pack کمک قطعی بکنه، اما این رو یقین دارم که اگر SQL Server رو مجدد نصب کنین و بعد از اون Service Pack رو، هیچ وقت این مشکل پیش نمیاد.
موفق باشین

hmm
چهارشنبه 29 مهر 1383, 12:57 عصر
آیا service pack تو سرعت هم تاثیر داره؟

AminSobati
چهارشنبه 29 مهر 1383, 13:16 عصر
دوست عزیزم،
اگر منظورتون مستقیما در سرعت اجرای Query هستش، باید عرض کنم خیر چون روی Query Optimizer کاری انجام نمیده و از همون Engine اصلی باز استفاده میشه. ولی گاهی اشکالات از Query Optimizer نیست بلکه از Conflict های بین SQL Server و سیستم عامل یا نرم افزارهای نصب شده دیگه هستش. شاید در این حالت، نصب Service Pack باعث بشه قدری وضعیت این Conflictها بهتر بشه در کل کمی بهبود Performance احساس کنیم.
موفق باشین

vcldeveloper
پنج شنبه 30 مهر 1383, 01:58 صبح
مرسی

با توجه به اینکه این SQL Server کار خاصی روی سیستم من انجام نمیده، تصمیم گرفتم که اون رو دوباره نصب کنم (با سرویس پک :sunglass: )

از کمکتون ممنون

AminSobati
پنج شنبه 30 مهر 1383, 10:13 صبح
:)