PDA

View Full Version : سوال: استفاده از XP به عنوان سرور

bita_naz
جمعه 17 آبان 1387, 19:34 عصر
سلام دوستان

من چند تا کامپوتر دارم که توی یک ورک گروپ بوسیله یک هاب به صورت ستاره ای شبکه شدن

حالا چطور می تونم یکی از اونا رو به سرور تبدیل کنم و واسه Cliente ها Pewrmision تعریف کنم. به عبارتی دسترسی اونا رو محدود کنم؟؟؟

مرسی:لبخندساده:

online_mansoor2007
جمعه 17 آبان 1387, 19:47 عصر
سلام دوست من

اگه شما بخواهید مدیریت شبکتون را به دست بگیرید توسط ویندوز ایکس پی نمی تونید این کار را بکنید . در واقع ویندوز XP دارای امکانات مدیریتی برای یک شبکه نیست . البته این به این معنی نیست که با ویندوز XP اصلا نمی شه این کارها رو کرد اما خیلی محدود می شه کرد . بیشتر توسط برنامه های جانبی . مثلاً شما توسط ویندوز XP و یه برنامه مدیریت پهنای باند می تونید پهنای باند شبکتون را مدیریت گنید . اما در کل مدیریت شبکه توسط ویندوز Xp امری غیر عادی هست .

بای

رضا عربلو
جمعه 17 آبان 1387, 19:47 عصر
برای تعریف User و Permision شما به مدل Client-Server احتیاج دارید. در مدل WorkGroup هر کامپیوتر تنها سطح دسترسی خود را دارد.

bita_naz
جمعه 17 آبان 1387, 20:13 عصر
با تشکر از پاسخ شما

حالا اگه بخام با ویندوز سرور این کارو کنم چطور؟

فکر نکنم کار سختی باشه. ولی من تا حالا شبکه کار نکردم. اگه می شه بصورت ساده و کاربردی واسم توضیح بدید

مرسی:لبخندساده:

امين بازيار
سه شنبه 21 آبان 1387, 22:10 عصر
سلام
بايد ويندوز سرور رو نصب كنيد. همانطوريكه گفتيد نصب ويندوز راحته فقط بايد بعد از نصب كانفيگورش رو درست انجام بدين . تو اينترنت دنبالش بگردين