PDA

View Full Version : چگونه تغییرات داده شده در بانک اکسس را در سی شارپ ذخیره کنیم

mojtaba_mr
یک شنبه 19 آبان 1387, 09:44 صبح
چگونه تغییرات داده شده در بانک اکسس را در سی شارپ ذخیره کنیم؟ ( با کمک چه دستوری و به چه شکلی ؟

Alen
یک شنبه 19 آبان 1387, 11:07 صبح
سوالت اصلا واضح نیست
واضح تر بگو تغییرات در ساختار جداول یا داده ها؟
اصلا چه جوری قراره تغییر بدی؟

mojtaba_mr
دوشنبه 20 آبان 1387, 21:10 عصر
زمانی که در برنامه روی textbox مرتبط با دیتابیس اکسس تغییری می دهم و تغییر را در دیتا گرید می بینم بعد دستور Accap را که می زنم تغییرات به زمان قبل برگشته و ذخیره نیز نشده است. نمی دانم شکل دستور accap یا یک دستور جایگزین جهت ذخیره تغییرات انجامن شده در دیتا گرید مرتبط.
خلیی فوری است خواهشمندم کمک کن؟؟؟؟......

Alen
پنج شنبه 23 آبان 1387, 16:44 عصر
چرا از دستورات sql استفاده نمی کنی
نمونه برنامت رو بگذار شاید بتونم کمکی بکنم

mojtaba_mr
شنبه 25 آبان 1387, 10:04 صبح
من از بانک اکسس استفاده می کنم. آیا می توانم از دستورات SQL در اکسس استفاده کنم ؟

Alen
دوشنبه 27 آبان 1387, 17:28 عصر
جوابتون مثبته

hosein.jozi
دوشنبه 27 آبان 1387, 18:12 عصر
از طریق ویزارد هم میتونی براحتی حلش کنی

linux
دوشنبه 27 آبان 1387, 20:59 عصر
چگونه تغییرات داده شده در بانک اکسس را در سی شارپ ذخیره کنیم؟ ( با کمک چه دستوری و به چه شکلی ؟

پاسخ پرسشهای اینچنینی بارها داده شده است، هر کتاب سی شارپ که بخرید یک فصل کامل در مورد کار با دیتابیس ها دارد.کتابهای فارسی هم که در سایت هست و زحمتش را دوستان و اساتید کشیده اند هم راهنمایی کاملی در مورد کار با دیتابیس دارند، شما اول مطالعه کنید بعد که یاد گرفتید ، شروع کنید کد نوشتن ، بعدش هم اگر اشکالی بود اشکال خودتان را بگویید تا اگر توانستیم کمکتان کنیم.

khore_64
دوشنبه 27 آبان 1387, 21:14 عصر
سلام.
من بلدم چه دستوری باید بزنی تا تغیبرات که تو برنامه میزنی تو اکسس هم تغییر کنه.من کامل همه چی رو میزنم برات از اول تا آخر،
الان نمیتونم بزنم.برم خونه می نویسم برات

mojtaba_mr
سه شنبه 28 آبان 1387, 09:35 صبح
سلام به همه. از راهنمایی همه متشکرم. من جوابمو گرفتم.
اگر سوالی داشتید در خدمتم.

khore_64
چهارشنبه 29 آبان 1387, 15:12 عصر
ای بابا من تازه امدم جواب بدم:خجالت:
حالا اگه خواستی یه نگاهی به این بنداز
http://i34.tinypic.com/2vuzt42.jpg