View Full Version : سوال: كريستال ريپورت 5/8 چگونگي حل آنها
EffatBandehlou
چهارشنبه 22 آبان 1387, 13:42 عصر
سلام دوستان عزيز
من يه سري مشكل با كريستال ريپورتم دارم.
1- وقتي متنم از 256 كاراكتر بيشتر ميشه و فيلدم باند شده است مابقي متنو نشون نميده
2- وقتي تو متن از عبارتهاي فارسي و انگليسي همزمان استفاده ميكنم آونها را به هم ميريزه
مي خوام بدونم شما راه حلي براش دارين؟؟ آيا تو ورژنهاي جديد اين مشكل حل شده ؟
من مي تونم ورژنهاي جديد رو با vb هماهنگ كنم؟ چون برنامه من با vb نوشته شده
ممنون
sh2007
پنج شنبه 23 آبان 1387, 11:48 صبح
دوست عزیز من توی کریستال 9.2 کار می کنم اما تابحال به مشکلی برنخوردم شما یه تستی بکن اما برای مورد اول شما باید مقدار کارکترهای ورودی با گزارش رو بسنجی یعنی اگه توی گزارش 200 کارکتر جا گذاشتی توی برنامه ورودی هعم 200 کارکتر باشد نه بیشتر
EffatBandehlou
شنبه 25 آبان 1387, 10:46 صبح
سلام دوستان
من راه حلي يكي از اون مشكلاتم رو پيدا كردم و براي اينكه از ديگرون هم بهش برخوردن بتونن حلش كنن اونو براتون مي نويسم.
وقتي تايپ فيلد مورد نظر در بانك اطلاعاتي از نوع Varchar,nVarChar,Char باشه به هيچ وجه در كريستال ريپورت نمي شه از 255 كاراكترو در اون نشون داد.اما اگه اون فيلدو از نوع Text تعريف كنيد مي تونيد به راحتي كل فيلد رو در كريستال نمايش بدين.
ممنون
sh2007
شنبه 25 آبان 1387, 10:56 صبح
سلام دوستان
من راه حلي يكي از اون مشكلاتم رو پيدا كردم و براي اينكه از ديگرون هم بهش برخوردن بتونن حلش كنن اونو براتون مي نويسم.
وقتي تايپ فيلد مورد نظر در بانك اطلاعاتي از نوع Varchar,nVarChar,Char باشه به هيچ وجه در كريستال ريپورت نمي شه از 255 كاراكترو در اون نشون داد.اما اگه اون فيلدو از نوع Text تعريف كنيد مي تونيد به راحتي كل فيلد رو در كريستال نمايش بدين.
ممنون
سلام فیلدهائی که دیتا تایپ آنها Varchar,nVarChar,Char می باشد مقداری را به عنوان فضای خالی می گیرند شما قبل از ورود فضاهای خالی اول و آخر اونو با یه تابع مثلا Trim$ بگیرید
EffatBandehlou
شنبه 25 آبان 1387, 11:07 صبح
در مورد تايپ char حق با شماست.چون به اندازه تعيين شده فضا ميگيره و حتي اگه به همون اندازه مقدار نداشته باشه كل فضا رو اختصاص ميده .اما در مورد Varchar نه.چون اندازه تعيين شده حداكثر انداره اون هست و اگه كمتر باشه كمتر اختصاص ميده
ممنون
sh2007
یک شنبه 26 آبان 1387, 10:24 صبح
معمولا وقتی که کاربر مقادیر انگلیسی و فارسی رو وارد می کنه اگه بهم ریختن باید کلید کنترل و شیفت سمت راست رو بزنند تا ویندوز اونها رو مرتب کنه به نظر من اگه توی بانک بهم ریخته است با تعریف کلید کنترل و شیفت سمت راست برای رشته ها آنها را اصلاح من تا حل بشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.