View Full Version : کار با جاوا در لينوكس Suse
Rain Boy
جمعه 08 آذر 1387, 13:47 عصر
با سلام
من مي خوام تو لينوكس Suse جاوا كار كنم. كسي هست تو اين زمينه راهنماييم كنه.:افسرده:
javaphantom
جمعه 08 آذر 1387, 14:04 عصر
کجاش گیر کردی
من کمکت می کنم.
Rain Boy
سه شنبه 12 آذر 1387, 06:38 صبح
ببخشيد از اينكه دير جواب دادم و مرسي از اينكه بهم جواب دادي.
راستش من تازه مي خوام جاوا كار كنم و چون هم لينوكس دارم و هم ويندوز ترجيح ميدم تو لينوكس كار كنم. من مي خوام بدونم چه IDE تو لينوكس جواب ميده. Net Beans جواب مي ده يا نه. و همچنين تفاوتي در برنامه نويسي تحت ويندوز يا لينوكس با جاوا هست.
مرسي
amirfarshad
چهارشنبه 13 آذر 1387, 08:05 صبح
Net Beans و IntelliJ IDEA و JBuilder ، همه شون نسخه تحت لینوکس رو دارن
در برنامه نویسی جاوا هم در حالت معمول، فرقی نمیکنه روی چه سیستم عاملی باشی مگر بخواهی Api های سیستم عامل رو به کار بگیری که اون وقت مهم میشه.
(http://www.google.com/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&url=http%3A%2F%2Fwww.jetbrains.com%2Fidea%2F&ei=pxI2SbnCEoiQxAH5yJStCA&usg=AFQjCNF5HA_WodXGzI5OKtfhBRYkTvaRPA&sig2=hrVkmq_zSrjBcobamk5mSg)
javaphantom
چهارشنبه 13 آذر 1387, 16:34 عصر
ببخشيد از اينكه دير جواب دادم و مرسي از اينكه بهم جواب دادي.
راستش من تازه مي خوام جاوا كار كنم و چون هم لينوكس دارم و هم ويندوز ترجيح ميدم تو لينوكس كار كنم. من مي خوام بدونم چه IDE تو لينوكس جواب ميده. Net Beans جواب مي ده يا نه. و همچنين تفاوتي در برنامه نويسي تحت ويندوز يا لينوكس با جاوا هست.
مرسي
شما قبل ازاینکه به سراغ جاوا هر زبانی دیگه بری توی هر سیستم عاملی با پلت فرمی اول بهتر در مورد اساس کار اونها اطلاعات داشته باشی تا سریع بری یک IDE نسب کنی و خودتم نفهمی چی کار داری می کنی.
اینجا مد همه سعی می کنن با یاد گیر جاوا independence platform و در نهایت dependence IDE بشن
مفهوم JVM و کلا virtual machine رو حتما مطالعه کن
Rain Boy
چهارشنبه 13 آذر 1387, 19:50 عصر
مرسي از اينكه راهنماييم كردين.
من يه سري مقاله از سايت هاي مختلف گرفتم قبلا هم ++C كار كردم.
ميشه بگيد Eclips قوي تره يا Net Beans . براي برنامه نويسي برنامه هاي Desktop .
و همچنين به نظر شما با توجه به آينده اي كه پيش رو داريم بهتره من تحت لينوكس برنامه بنويسم يا تو XP
Cold.82
پنج شنبه 14 آذر 1387, 17:53 عصر
netbeans رو خود sun توسعه میده و eclipse رو ibm و چندتا شرکت دیگه قدرتش هم بستگی داره به پلاگین هایی رو که شما نصب کردین من تو ویندوز از netbeans استفاده می کنم در لینوکس eclipse .
هر دوتاش خوبن !
خوب برا جاوا زیاد مهم نیست شما تو چه محیطی دارین برنامه نویسی می کننین . (البته اگر می خواین با جاوا برنامه نویسی کنید).
در مورد توزیع لینوکستون هم من از فدورا استفاده می کنم و بیشتر دوستان جاوا کارمم همینطور البته این یک الزام نیست .
موفق باشید
javaphantom
جمعه 15 آذر 1387, 00:28 صبح
netbeans رو خود sun توسعه میده و eclipse رو ibm و چندتا شرکت دیگه قدرتش هم بستگی داره به پلاگین هایی رو که شما نصب کردین من تو ویندوز از netbeans استفاده می کنم در لینوکس eclipse .
هر دوتاش خوبن !
خوب برا جاوا زیاد مهم نیست شما تو چه محیطی دارین برنامه نویسی می کننین . (البته اگر می خواین با جاوا برنامه نویسی کنید).
در مورد توزیع لینوکستون هم من از فدورا استفاده می کنم و بیشتر دوستان جاوا کارمم همینطور البته این یک الزام نیست .
موفق باشید
زیاد مهم نیست یا کلا مهم نیست و در نهایت چرا؟
Cold.82
جمعه 15 آذر 1387, 14:04 عصر
زیاد مهم نیست یا کلا مهم نیست و در نهایت چرا؟
زمانی میتونه مهم باشه که بخوای از API ها استفاده کنی (البته این نظر بنده است)
ولی من خودم به شخصه وقتی بخوام با API ها کار کنم با CPP کار می کنم تعصب خاصی روی هیچ زبانی ندارم .
javaphantom
جمعه 15 آذر 1387, 17:52 عصر
زمانی میتونه مهم باشه که بخوای از API ها استفاده کنی (البته این نظر بنده است)
ولی من خودم به شخصه وقتی بخوام با API ها کار کنم با CPP کار می کنم تعصب خاصی روی هیچ زبانی ندارم .
API چی هست؟
یعنی چی که گفتید من با API ها با CPP کار می کنم؟
با فرض دونستن مفهوم API آیا می شه از API های جاوا در CPP استفاده کرد یا بر عکس؟
اگر چنین چیزی ممکن هست نقش Compiler چیه؟
اصلا Compiler چی هست؟
مثلا می شه با شعار اینکه من روی زبان تعصب ندارم با API های pascal با compiler دیگری مثل Ada برنامه خودمون را کامپایل کنیم؟
شما چند سالت بابا؟
Cold.82
جمعه 15 آذر 1387, 18:21 عصر
API چی هست؟
یعنی چی که گفتید من با API ها با CPP کار می کنم؟
با فرض دونستن مفهوم API آیا می شه از API های جاوا در CPP استفاده کرد یا بر عکس؟
اگر چنین چیزی ممکن هست نقش Compiler چیه؟
اصلا Compiler چی هست؟
مثلا می شه با شعار اینکه من روی زبان تعصب ندارم با API های pascal با compiler دیگری مثل Ada برنامه خودمون را کامپایل کنیم؟
شما چند سالت بابا؟
دوست عزیز فکر کنم منظور من رو نفهمیدی یا بنده نتونستم خوب بیان کنم . منظور من این بود اگه بخوام یک برنامه ای بنویسم که با سخت افزار یا خود سیستم عامل کار بکنم از cpp استفاده می کنم نه اینکه در جاوا از cpp استفاده کنم !!!! (البته بابا بزرگ نه اون cpp که تو یاد گرفتی)
در مورد سوالاتت بنده فکر کنم جواب سوالاتت و میدونی و پرسیدن چیزی که میدونی یعنی اختلال شخصیتی !! اگر هم نمیدونی میتونی تو خود برنامه نویس یا وب سرچ کنی با این کلمات کلیدی API و Compiler و غیره !!!.
در مورد سنمم فکر نکنم هیچ ربطی به شما داشته باشه ولی چون بابا بزرگ خوبی هستی من 1 سالمه!!
Rain Boy
جمعه 15 آذر 1387, 20:52 عصر
هر دوتاش خوبن !
موفق باشید
مرسي از جوابت
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.