PDA

View Full Version : سوال: اختصاص شماره به ردیفهای جدول AdoQuery

Mohajer_Moh
یک شنبه 10 آذر 1387, 15:30 عصر
با سلام

2 جدول جهت صدور سند حسابداری طراحی کردم.جدول 2 که جهت ردیفهای سند حسابداری می باشد برای ذخیره اطلاعات از دستور AdoQuery2.UpdateBatch استفاده نمودم.با توجه به اینکه شماره سند در جدول 1 بصورت اتوماتیک تولید می شود می خواستم نحوه ذخیره این شماره در جدول 2 برای کلیه ردیفها چگونه می باشد؟ لطفا دستور مربوطه را برایم قرار دهید. از شما سپاسگزارم.

SYNDROME
دوشنبه 11 آذر 1387, 06:37 صبح
مثلاً باید در جدول دو هم کلید جدول 1 را ذخیره کنید و تا بتوانید دوباره اطلاعات را واکشی کنید.
1-می توانید در جدول 2 هم یک فیلد کلید تعریف کنید ماننده AutoNumber
2-می توانید با کلید در نظر گرفتن شماره سند(شماره ارتباط جدول 1 و 2) و شماره ردیف فیدل کلید ایجاد کنید.
موفق باشید

Mohajer_Moh
دوشنبه 11 آذر 1387, 08:22 صبح
دوست عزیز ردیفهای جدول 2 برای یک سند متغیر می باشد و باید شماره سند جدول 1 را برای کلیه ردیفهای آن سند اختصاص داد تا وقتی می خواهیم سندی را ویرایش یا حذف کنیم توسط دستور select ردیفهای جدول 2 را نمایش دهیم. راهنمایی نمائید.

SYNDROME
دوشنبه 11 آذر 1387, 16:33 عصر
دوست عزیز ردیفهای جدول 2 برای یک سند متغیر می باشد و باید شماره سند جدول 1 را برای کلیه ردیفهای آن سند اختصاص داد تا وقتی می خواهیم سندی را ویرایش یا حذف کنیم توسط دستور select ردیفهای جدول 2 را نمایش دهیم. راهنمایی نمائید.
دلیل اینکه من به شما گفتم به شماره سند و ردیف می توانید فیلد کلید ایجاد کنید به همین خاطر بود.
موفق باشید

Mohajer_Moh
چهارشنبه 13 آذر 1387, 17:37 عصر
دوست عزیز ممنون
این کارو برای بانک انجام دادم و لی کد برنامه را چطوری بنویسم که وقتی AdoQuery2.UpdateBatch را می زنم شماره سند در جدول 2 هم ذخیره شود.

SYNDROME
پنج شنبه 14 آذر 1387, 06:35 صبح
دوست عزیز ممنون
این کارو برای بانک انجام دادم و لی کد برنامه را چطوری بنویسم که وقتی AdoQuery2.UpdateBatch را می زنم شماره سند در جدول 2 هم ذخیره شود.
می توانید در رویداد BeforePost مقادیر را وارد کنید و سپس رکورد به بانک انتقال پیدا کند.
موفق باشید

Mohajer_Moh
پنج شنبه 14 آذر 1387, 09:42 صبح
دوست عزیز ممنون
گویا منظورم را درست نرساندم.برنامه تحت شبکه می باشد و وقتی روی دکمه ثبت کلیک می کنم شماره سند در جدول 1 تولید می شود و در همان زمان می خواهم این شماره برای کلیه ردیفهای جدول 2 اعمال شود.(شماره سند در جدول 1 با زدن دکمه ایجاد می شود و از قبل وجود ندارد تا بتوان به ردیفها در جدول 2اختصاص داد)لطفا راهنمائی نمائید.

accpascal
شنبه 16 آذر 1387, 19:06 عصر
از دستور زیر برای پیداکردن ID تولید شده استفاده کنید
select max(ID) from table1