PDA

View Full Version : مشکل Insert

Hello,World!!
چهارشنبه 20 آذر 1387, 14:45 عصر
سلام
من وقتی می خوام توی یکی از جدولام insert کنم این error رو میگیره ولی syntax و نوع داده هام درسته اگه کسی این مشکل رو داشته ممنون میشم راهنمایی کنه

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'group values(151,'mechanic')' at line 1

saeidejafari
پنج شنبه 21 آذر 1387, 07:57 صبح
سلام
من وقتی می خوام توی یکی از جدولام insert کنم این error رو میگیره ولی syntax و نوع داده هام درسته اگه کسی این مشکل رو داشته ممنون میشم راهنمایی کنه

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'group values(151,'mechanic')' at line 1

سلام،
دوست عزیز ارور مربوط به syntax هست.
اگه کدتو بذاری میشه فهمید که مشکل از کجاست.

Hello,World!!
شنبه 23 آذر 1387, 00:16 صبح
کدش اینه

insert into group values(120,'computer')

فیلد اول شماره گروه و نوعش integer و نوع فیلد دوم varchar هستش.البته این اطلاعات رو از textfield میگیرم ولی همون error رو میده حتی وقتی این query رو مستقیما توی query browser اجرا میکنم همون error رو میده!

Hello,World!!
شنبه 23 آذر 1387, 00:28 صبح
ایراد کار فهمیدم کجاس.چون اسم جدولم از کلمات کلیدی sql هستش باید اونو توی `` قرار بدم
ممنون از همه ی دوستان

Yousha
دوشنبه 25 آذر 1387, 12:02 عصر
عزیز نام group کلمه کلیدی MySQL هستش.
یا باید نامش رو تغییر بدید یا بصورت دستی(Manual) مقادیرشو وارد کنید.
موفق باشید.