PDA

View Full Version : مشکل نوشتن اطلاعات در SQL

sooshianc
جمعه 22 آذر 1387, 21:26 عصر
با سلام من می خوام یک سری اطلاعات رو در sql از طریق vb.net درج کنم .واسه درج عدد مشکل ندارم اما واسه درج حروف مشکل دارم .لطفا کمک کنید. کد رو در زیر می گذارم

regCommand.CommandText = "insert into objects(objectname,objectnum,buyprice,sellprice,se rialno)values(" + Str(Val(TextBox1.Text)) + "," + Str(Val(TextBox2.Text)) + "," + Str(Val(TextBox3.Text)) + "," + Str(Val(TextBox4.Text)) + "," + Str(Val(TextBox5.Text)) + ")"
Regconnection.Open()
regCommand.ExecuteNonQuery
Regconnection.Close()

اعداد مشکلی ندارند اما بجای رشته ها در database عدد 0 درج می شه نه رشته مورد نظر.

Itist82
شنبه 23 آذر 1387, 11:24 صبح
سلام نمی دونم چه قدر درست می گم اما فکر کنم شما برای رشته ها سینگل کوتیشن نمی ذارید. مطمئنید نیازی بهش نیست؟

sooshianc
شنبه 23 آذر 1387, 20:06 عصر
سینگل کوتیشن رو دو طرف textbox1.text بگذارم

Itist82
سه شنبه 26 آذر 1387, 18:35 عصر
آره. اگه دارید یه کوئری می سازید که باید یه رشته درج کنه باید دو طرف مقادیری که رشته هستند سینگل کوتیشن باشه. مثل این با فرض اینکه فیلد های اول و آخرتون از نوع رشته باشه:

regCommand.CommandText = "insert into objects(objectname,objectnum,buyprice,sellprice,se rialno)values('" + Str(Val(TextBox1.Text)) + "'," + Str(Val(TextBox2.Text)) + "," + Str(Val(TextBox3.Text)) + "," + Str(Val(TextBox4.Text)) + ",'" + Str(Val(TextBox5.Text)) + "')"