PDA

View Full Version : سوال: تصحیح کراکتر به کاراکتر یک رشته

hamid\2008
سه شنبه 03 دی 1387, 11:06 صبح
سلام.برنامه ای به زبان اسمبلی می خوام که:
ابتدا یک رشته مثل This is a test. را وارد کند بعدکاربر بدون نگاه کردن به صفحه کلید یک کاراکتر را وارد کند. اگر کاراکتر T بود ادامه دهد ولی اگر اشتباه بود Error بده وهمیمجور کراکتر بگیره تا T انتخاب بشه. دوباره برای کاراکتر بعدی یعنی h و همینطور تا آخر...یعنی کاراکتر به کاراکتر که امکان تصحیح آن وجود داشته باشه
لطفا کمکم کنید:عصبانی++:

Open-Source
سه شنبه 03 دی 1387, 17:42 عصر
سلام.برنامه ای به زبان اسمبلی می خوام که:
ابتدا یک رشته مثل This is a test. را وارد کند بعدکاربر بدون نگاه کردن به صفحه کلید یک کاراکتر را وارد کند. اگر کاراکتر T بود ادامه دهد ولی اگر اشتباه بود Error بده وهمیمجور کراکتر بگیره تا T انتخاب بشه. دوباره برای کاراکتر بعدی یعنی h و همینطور تا آخر...یعنی کاراکتر به کاراکتر که امکان تصحیح آن وجود داشته باشه
لطفا کمکم کنید:عصبانی++:

این ادامه دادن تا کی باشه؟؟؟:ناراحت::متفکر:
اگه بهتر توضیح بدی کمکت میکنم:اشتباه:

hamid\2008
یک شنبه 22 دی 1387, 20:30 عصر
سلام.در این مدت تمام تلاشم را کردم تا شاید بتونم خودم برنامه را بنویسم ولی نشد.صورت برنامه اینه:ابتدا رشته this is a test را بگیره.بعد کاربر بدون نگاه کردن به صفحه کلید یک کلید را بزند اگر کلید زده شده حرف t بود ادامه دهد و کلید دیگری را بزند اگر این کلید حرف h بود ادامه دهد و همین جور تا آخر ولی اگر کلید زده شده حرف t یا (h) نبود پاک بشه (توسط دستوری) و مجددا کلیدی را بزند. این ادامه دادن باید تا زمانی باشد که رشته موردنظر ایجاد شود یعنی باید اندازه ی طول رشته را گرفته و این عملیات را انجام دهد(به عنوان شمارنده) که در اینجا طول رشته 15 است(همراه با فاصله ی بین دو کلمه)همچنین باید این برنامه جوری باشد که بتوان از داخل برنامه طبق دستوراتی جمله را عوض کرد یعنی نباید جمله به عنوان ورودی گرفته شود.این برنامه را به زبان اسمبلی می خوام و باید بیشتر از دستورات اصلی اسمبلی مثل:mov,دستورات loop,jump,و ....pleas help me