PDA

View Full Version : پوشه های مرموز . هکر ؟

amin panahi
چهارشنبه 27 آبان 1383, 15:25 عصر
با سلام من به مشکل عجیبی برخورد کرده ام . یک روز که با برنامه acdsee به پوشه ای در درایو دی می رفتم . با تعدادی پوشه در درایو دی مواجه شدم که با اسامی found.001 found.002 found.003 و تا شماره هفتاد و سه ساخته شده بودند . اما این پوشه ها در مای کامپیوتر به هیچ طریقی قابل مشاهده نبودند . ولی در cmd با دستور cd میتوان به آن ها وارد شد . همچنین حجم آن ها نیز در مای کامپیوتر نمایش داده نمی شود . ولی با یه حساب سرانگشتی و کم کردن حجم درایو دی گم شده مشخص شد که در حدود سه گیگ جا اشغال کرده اند . جالب این که این پوشه ها به ترتیب ساخته شده اند . یعنی هر روز یکی از این پوشه ها ساخته شده . و نکته جالب تر این که حجم های متفاوتی دارند از چند صد کیلو بایت . تا حدود پنجاه مگ .
حالا کسی اطلاعات بیشتری داره به من بده ؟ در هر پوشه هم تعدادی فایل وجود دارد که من یک نمونه از آن فایل ها را که در پوشه 021 بود . ارسال میکنم .
با تشکر

مهدی کرامتی
چهارشنبه 27 آبان 1383, 19:58 عصر
هنگامی که ویندوز بدون Shut Down شدن ریست میشود تعدادی از فایلهای شما خراب میشوند.

دفعه بعدی که میخواهید ویندوز را بوت کنید سرویس Scandisk اجرا شده و فایلهای آسیب دیده را در صورت عدم امکان تعمیر به فولدرهایی با نامهایی مانند آنچه شما اشاره کرده اید منتقل می کند.

موفق باشید.

vcldeveloper
جمعه 29 آبان 1383, 04:25 صبح
این فایل در واقع همانطوری که آقای کرامتی گفتند کلاسترهای گم شده از روی هارد دیسک شما هستند که scandisk آنها را بصورت یک فایل در آورده. البته لزوما این اطلاعات فقط مربوط به یک فایل نیستند بلکه ممکنه کلاسترهای گم شده چند فایل با هم پیدا بشند و ScanDisk از آنها یک فایل CHK درست کند. این فایلها را می تونید به راحتی با Disk Cleaner ویندوز حذف کنید، یا اینکه ScanDisk را طوری تنظیم کنید که در صورت پیدا کردن کلاستر گم شده، بجای تبدیل اون به فایل، کلاسترهای مورد نظر را حذف کند

ویندوز کار
شنبه 14 آذر 1383, 13:11 عصر
http://www.frugalsworld.com/tweaking/scandisk.shtml