View Full Version : سوال: محدوده زمانی
دنیا فراهانی
جمعه 11 بهمن 1387, 12:54 عصر
سلام دوستان
در برنامه ی من برای هر فردی و انجام یک سری اعمال یک تاریخ به صورت شمسی توسط کاربر ذخیره می شود . می خوام در گرزارش گیری یا کوری لیست تمامی کارهایی را که آن فرد در طی یک محدوده زمانی یا مثلا یک ماه خاص( اریبهشت )انجام داده ببینم می دانم در قسمت فیلتر محدوده دو زمان دیده می شود ولی من می خوام وقتی برنامه را به کاربر دادم کاربر خودش هر محدوده زمانی که خواست وارد کند.خواهش می کنم راهنماییم کنید.
dadsara
شنبه 12 بهمن 1387, 07:48 صبح
سلام
كافيست شرطهاي خود را از داخل يك فرم بگيري ، بدين ترتيب كاربر ديگر به كوئري شما دسترسي ندارد
** مطالب خيلي زيادي در خصوص انتقال پارامتر به كوئري در همين سايت موجود مي باشد **
دنیا فراهانی
شنبه 12 بهمن 1387, 18:06 عصر
سلام
كافيست شرطهاي خود را از داخل يك فرم بگيري ، بدين ترتيب كاربر ديگر به كوئري شما دسترسي ندارد
** مطالب خيلي زيادي در خصوص انتقال پارامتر به كوئري در همين سايت موجود مي باشد **
با تشکر از شما دوست گرامی مشکل این است که تاریخ ها به صورت مثلا 1/1/1387 ذخیره شده ووقتی کاربر ماه فروردین را وارد کنه باید این رکورد نمایش داده بشه ومن نمی دونم چطور باید این کار را کرد.
dadsara
یک شنبه 13 بهمن 1387, 07:39 صبح
سلام
آيا صفرهاي ماهها و يا روزهاي يك رقمي درج نشده است ؟
fazl11
دوشنبه 21 بهمن 1387, 20:22 عصر
سلام دوست عزيز
مي تونيد از تابع mid استفاده كني و يا تابع رايت و ليفت بطوري كه روي يك فرم جهت گرفتن گزارش استفاده مي شود دو تا كومبو باكس بذاريد و آنرا دو ستونه در نظر بگيريد طوري كه فقط ستون اولش توسط كاربر ديده بشه كومبو اول (از) كومبو دوم (تا) و كوئري را به فرم وصل مي كني طوري كه شرط را از فرم بخونه يا از دو تا تك باكس استفاده كن طوري كه فقط عدد تايپ بشه از 1 تا 12 و مثل قبل كوئري را وصل كن
e601
دوشنبه 21 بهمن 1387, 21:02 عصر
با تشکر از شما دوست گرامی مشکل این است که تاریخ ها به صورت مثلا 1/1/1387 ذخیره شده ووقتی کاربر ماه فروردین را وارد کنه باید این رکورد نمایش داده بشه ومن نمی دونم چطور باید این کار را کرد.
دوست عزیز اگه میتونید اون قسمتی از برنامتون که مد نظر شماست رو اینجا بذارید تا بشه دقیق تر راهنمایی کرد
اینجوری هم گفته های شما برای دیگران و هم گفته های دیگران برای شما کمی ابهام آمیزه...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.