View Full Version : استفاده از جاوا
khadem1386
پنج شنبه 24 بهمن 1387, 20:07 عصر
سلام به دوستان
من می دونم که در asp زبان رایج VB هست.
ولی می دونم که میشه با جاوا نیز برنامه نوشت
زبان جاوا در asp چقدر با جاوای کلایت اسکریپت فرق می کنه؟
راستش من چنتا فانکشن محاسباتی توی جاوا اسکریپت دارم که ترجیح می دم که سرور سایدش بکنم.
آیا شدنی هست
چه کارهایی باید انجام بدم.
از کمک شما ممنونم
kashaneh
پنج شنبه 24 بهمن 1387, 22:53 عصر
سلام دوست عزیز... هیچ تفاوتی در جاوااسکریپت مورد استفاده در وب با آنچه می خواهید در ASP استفاده کنید وجود ندارد... در مورد عمل کردن اسکریپت در سمت سرور یا در سمت کلاینت هم باید اینگونه عمل شود :
<script language="javascript" runat="server">
...
..
.
</script>
اما توصیه می شود که از همان VbScript استفاده کنید که به صورت پیش فرض کامپایلر روی آن تنظیم است... موفق باشی
khadem1386
جمعه 25 بهمن 1387, 14:18 عصر
هر چند من خودم از VB بیشتر خوشم می یاد ولی سوال دارم:
VbScript در سرور ساید چه مزیتهایی نسبت به jvscript دارد؟
چرا توصیه می شود؟
kashaneh
شنبه 26 بهمن 1387, 13:21 عصر
دوست عزیز دلیل این کار از طرف توسعه دهندگان هر تکنولوژی که می گویند از فلان زبان به صورت پیش فرض حمایت می کنند، در وحله اول مسائل اعتباری و اقتصادی ماجراست...
حتما می دانید که VbScript شکل کوچک شده ای از زبان Visual Basic محبوب شرکت مایکروسافت است که مطمئناً مایکروسافت حمایت اولیه و پیش فرض از آنرا به پشتیبانی از JavaScript که کوچک شده ای از زبان قدرتمند Java شرکت Sun هست، ترجیح می دهد...
در مرتبه بعدی قدرت و کارایی برنامه کاربردی منظور نظر است ...اینکار باعث می شود خوانایی کدهای شما و یکپارچگی آنها در طول کد نویسی Web Application حفظ شود، چون در نهایت هم که از جاوااسکریپت بخواهید استفاده کنید جاهایی در ASP کلاسیک وجود دارد که مجبور هستید از ساختار VbScript استفاده کنید (ارتباط با بانک اطلاعاتی و ...) و اینجا دقیقا جایی است که افت بازدهی برنامه نمایان می شود، چون کامپایلر بین دو زبان اسکریپتی مدام باید سوئیچ یا تغییر وضعیت دهد...
از لحاظ انعطاف پذیری و راحتی در استفاده، VbScript برتری دارد اما مطمئناً کسی در قدرت و عمق کاری JavaScript نباید تردیدی به خود راه دهد... موفق باشی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.