View Full Version : سوال: طراحی وب با VB.NET
uniquedesign
جمعه 25 بهمن 1387, 12:53 عصر
سلام دوستان عزیز
من یک php کار هستم ولی تصمیم دارم به .net مهاجرت کنم
چند تا سوال داشتم
1: با VB.net می شه یک وب سایت رو کامل طراحی کرد و محدودیت نداره ؟
2_ برای طراحی وب ASP.net بهتره یا VB.net
3_ کدوم آسونترن
البته اینجوری هم فهمیدم که رذ یه زبونه واسه نوشتن ASP.NET
کلا گیج شدم می شه راهنمایی کنید
ممنون می شم :قلب:
milade
جمعه 25 بهمن 1387, 15:29 عصر
1: با VB.net می شه یک وب سایت رو کامل طراحی کرد و محدودیت نداره ؟
خیر نمیشه .
باید از Asp.net استفاده کنی
ASp.net مخلوطی از vb.net و C#.net و Html و js و J#.net و ... است
2_ برای طراحی وب ASP.net بهتره یا VB.net
:لبخند:
موفق باشی
salehbagheri
جمعه 25 بهمن 1387, 17:09 عصر
با VB.net می شه یک وب سایت رو کامل طراحی کرد و محدودیت نداره؟
برای طراحی وب ASP.net بهتره یا VB.net
ASP.NET يك تكنولوژي براي طراحي صفحات وب هست و VB يك زبان برنامه نويسي و اصلا اين دو قابل مقايسه نيستند!
شما وقتي ميخواهيد با استفاده از NET. يك سايت طراحي كنيد، بايد زبان هاي VB يا #C را علاوه بر HTML و CSS و ... بلد باشيد!
ASp.net مخلوطی از vb.net و C#.net و Html و js و J#.net و ... است
نميشه گفت مخلوط! بايد گفت كه در ASP.NET از اين زبانها استفاده ميشود! چون از جمله شما اينطور برداشت ميشود كه ASP.NET زبان جديدي، مخلوط از VB, C#, HTML, JS و ... هست!
البته اینجوری هم فهمیدم که رذ (VB) یه زبونه واسه نوشتن ASP.NET
همونطور كه گفتم شما براي طراحي صفحات در ASP.NET از زبان VB يا #C استفاده ميكنيد! ASP.NET زبان برنامه نويسي نيست! (كما اينكه ASP قبلا نصفه و نيمه زبان محسوب ميشده)
uniquedesign
جمعه 25 بهمن 1387, 22:57 عصر
تا جایی که من فهمیدم ما با استفاده از vb.net توی asp.net برنامه نویسی وب می کنیم.
اگه بد فهمیدم دوستان یه راهنمایی یا لینکی بدن.
گشتم چیزی پیدا نکردم
ممنون
sari-1369
جمعه 25 بهمن 1387, 23:51 عصر
کاملا درست فهمیدی
uniquedesign
شنبه 26 بهمن 1387, 09:39 صبح
خوب پس در واقع می شه گفا asp.net یک بستر بیشتر نیست و ما باید با vb.net یا j# واسش کد بنویسیم اونم مثلا تو visual studio. و خود asp.net یه محیط نیست
دوست عزیز جناب salehbagheri (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=39960) من قبلا php کار بودم و css و html و xml رو تقریبا خوب بلدم. ممنونم از شما
از دوستان ممنونم و ما هم اومدیم تو .net
behnam_fagih
شنبه 26 بهمن 1387, 09:40 صبح
نظر دوست عزیز رو تائید می کنم
ASP.NET يك تكنولوژي براي طراحي صفحات وب هست و VB يك زبان برنامه نويسي و اصلا اين دو قابل مقايسه نيستند!
شما وقتي ميخواهيد با استفاده از NET. يك سايت طراحي كنيد، بايد زبان هاي VB يا #C را علاوه بر HTML و CSS و ... بلد باشيد!
نميشه گفت مخلوط! بايد گفت كه در ASP.NET از اين زبانها استفاده ميشود! چون از جمله شما اينطور برداشت ميشود كه ASP.NET زبان جديدي، مخلوط از VB, C#, HTML, JS و ... هست!
همونطور كه گفتم شما براي طراحي صفحات در ASP.NET از زبان VB يا #C استفاده ميكنيد! ASP.NET زبان برنامه نويسي نيست! (كما اينكه ASP قبلا نصفه و نيمه زبان محسوب ميشده)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.