View Full Version : سوال: جستجو روي سرور
amirb55
سه شنبه 29 بهمن 1387, 09:24 صبح
سلام
من يك صفحه جستجو نوشتم . تكنولوژي ASp و بانك access . از ركوردست استفاده كرده ام كه با فيلتر كردن مورد جستجو رو تشخيص مي ده . اين صفحه روي localhost بدرستي كار مي كنه . اما نمي دونم چرا روي سرور كه مي ذارم پيدا نمي كنه . البته اين رو هم بگم كه موارد فارسي رو پيدا نمي كنه و با انگليسي مشكلي نداره . همه چيز رو هم كپي كردم . بانك + كانكشن+ كد صفحه و غيره و هيچ موردي متفاوت وجود نداره . يك چيزي كه نمي دونم ربط داره يا نه اينه كه روي سرور زبان فارسي نصب نشده ،و من از روي لوكال خودم صفحه رو browse مي كنم.
kashaneh
سه شنبه 29 بهمن 1387, 18:37 عصر
دوست عزیز باید دقت داشته باشید که در هر دو صفحه ای که اطلاعات از فرم دریافت می شود و همچنین صفحه ای که پردازش اطلاعات صورت می گیرد، کد زیر را در بالای صفحه درج کنید :
<% Session.CodePage = 65001 %>
در مورد اینکه سرور زبان فارسی دارد یا خیر نیز باید عرض کنم بعید به نظر می رسد که سرورهای امروزی از حداقل و رایج ترین کدپیج ها مانند عربی یا یونیکد پشتیبانی نکنند... موفق باشید
amirb55
چهارشنبه 30 بهمن 1387, 07:58 صبح
سلام
ممنون از توجهتون . كد پيج تمام صفحات از يك فايل خونده مي شه و در همه مشترك هست . و اينه :
Response.ContentType = "text/html"
Response.AddHeader "Content-Type", "text/html;charset=UTF-8"
Response.CodePage = 65001
Response.CharSet = "UTF-8"
در مورد سرور هم من نگفتم پشتيباني نمي كنه ،گفتم روش نصب نشده . يعني وقتي پشت سرور مي شينم با alt و shift به فارسي سوييچ نمي كنه . ويندوز هم 2003 سرور هست.
kashaneh
چهارشنبه 30 بهمن 1387, 13:14 عصر
دوست عزیز ابتدا یا دستوری که گفتم تست کنید و ببینید جواب می گیرید یا خیر؟ کدی که شما نوشتی لازمه اما کافی نیست!... در ضمن در صورت امکان حتما ملزومات لازم برای شناسایی زبان فارسی و استاندارد یونیکد را روی سرور نصب کنید...
مثال شما مانند این است که بخواهیم با ویندوزی که زبان چینی را نمی شناسد، چینی تایپ کنیم و جستجو کنیم!!! در ضمن در حالی که شما نمی توانید فارسی تایپ کنید چگونه به دنبال کلمه فارسی می گردید؟؟! فقط نگید که برای تست مستقیم تو کدنویسی این کار رو انجام می دین که خیلی ناراحت کننده است این کار!!؟ ... موفق باشی
kohyar
شنبه 03 اسفند 1387, 09:23 صبح
با سلام
دوست عزيز در صورتيكه نوع فيلد شما Nvarchar هستش بايد قبل از اسم شخص مورد نظر حرف N رو بگذاريد
select * from table where name like N 'your name'
kashaneh
شنبه 03 اسفند 1387, 20:23 عصر
با سلام
دوست عزيز در صورتيكه نوع فيلد شما Nvarchar هستش بايد قبل از اسم شخص مورد نظر حرف N رو بگذاريد
select * from table where name like N 'your name'
دوست عزیز قبل از پاسخ به دقت در بحث وارد شوید!!! دوست ما گفتند که بانک اطلاعاتی مورد استفاده شان Access است و حال اینکه کد مورد نظر شما برای بانک اطلاعاتی MS SQL می باشد... امیدوارم به دل نگیرید اما منحرف کردن فرد سوال کننده هدف اینجا نیست ... موفق باشی
amirb55
یک شنبه 04 اسفند 1387, 14:23 عصر
ممنون از همگي.
اول عذرخواهي مي كنم كه اينقدر بد سوالم رو مطرح كردم . پس اجازه بدين دوباره بپرسم .
سرور سيستم من : localhost
آدرس سرور اينترانت : server:1313
يك سايت با asp و بانك access نوشته ام و روي لوكال خودم تست كردم و جستجوي فارسي به خوبي انجام مي شه .
http://localhost/dir/search.asp
حالا دقيقا همين سايت رو كپي كردم روي سرور ويندوز 2003 .از اين به بعد من با اين سايت كپي شده روي سرور،از روي لوكال تست مي كنم. وقتي كه از روي لوكال خودم ،اين سايت رو از روي سرور براوز مي كنم ، جستجوي فارسي جواب نمي ده !
يعني :
http://server:1313/dir/search.asp
جواب نمي ده . خطا هم نمي ده .
kashaneh
یک شنبه 04 اسفند 1387, 21:04 عصر
دوست عزیز سوال من این است که آیا هنگام جستجو نتیجه ای یافت نمی شود یا اینکه عملی انجام نمی شود در ظاهر و مثلا یک صفحه سفید مشاهده می کنید... چنانچه نتیجه ای پیدا نمیکند که هیچ اما اگر عملی انجام نمی شود و به ظاهر چیزی غیر عادی اجرای صفحه را متوقف می کند تکه کد <%option Explicit%> را در ابتدای صفحه جستجوی خود قرار دهید تا هنگام ایجاد خطا توضیحاتی برای شما نمایش داده شود...
باز هم تاکید می کنم امکان دارد این مشکل به خاطر پست نشدن صحیح اطلاعات از فرم ورود اطلاعات به صفحه جستجو باشد... از این بابت مطمئن شوید که کدپیج صفحه صحیح است... موفق باشی
amirb55
دوشنبه 05 اسفند 1387, 08:59 صبح
سلام
هنگام جستجو نتيجه اي يافت نمي شود !كد شما رو هم به صفحات اضافه كردم ولي متاسفانه نتيجه نداد. البته با شما موافقم كه مشكل بايد در انتقال اطلاعات از فرم به جستجو باشد اما اين مشكل در راه اتفاق مي افتد !
amirb55
پنج شنبه 08 اسفند 1387, 13:27 عصر
سلامی گرم به دوستان عزیز !
مشکل بدین طریق حل شد:
کد پیج صفحه رو به windows-1252 تغییر دادم !!
فونتهایی رو هم که به شکل ؟ بودند، یونیکدشون رو کپی کردم و چسبوندم ! حالا فونتها در دیده شدن مشکل ندارند و جستجو هم انجام می شه !!
البته فکر می کنم اگر می تونستم جایی رو در اکسس پیدا کنم که داخل خود اکسس رکوردها رو به صورت یونیکد نشونم بده (آخه الان رکوردها به صورت فونت فارسی دیده می شن نه اعداد یونیکد)، باز هم مشکل حل می شد اما این راه رو پیدا نکردم .
این رو هم اضافه کنم که خاصیت unicode compresion رو ست کرده بودم و هنوز هم فارسی نشون می داد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.