View Full Version : و باز هم Backup گیری از فایل اکسس
DelphiFriend
دوشنبه 05 اسفند 1387, 22:40 عصر
سلام دوستان
راستش من تو Backup و Restore کردن فایل اکسس تو دلفی مشکل دارم البته براي پشتيبان گيري بسيار جستجو کردم ولي متاسفانه هيچ موردي يافت نکردم البته قابل ذکر که چندين کد در اين رابطه پيدا کردم ولي چون طرز کار کردن با اون ها رو بلد نبودم به دردم نخورد (يعني راستشو بخايين هيچ چيز ازش نميدونم ). اگه ميشه دوستان این لطف رو بکنند سورس يه برنامه ساده آموزشي که Backup & Restore بکنه برا بسازيد و بفرستيد. يعني يه جدول اکسس با چند تا فيلد و يه فرم با دو کليد پشتبيان گيري و باز کردن همون فايل خيلي خيلي ممنون ميشم.
Hsimple11
دوشنبه 05 اسفند 1387, 22:47 عصر
مشکلتون چیه؟ کلا نمیتونین Backup بگیرین و Restore کنین؟ مگه کدهاش در چندین پست توی سایت نیستند؟
DelphiFriend
سه شنبه 06 اسفند 1387, 15:02 عصر
متاسفانه کدهای داخل سایت یا موقع کامپایل شدن خطا میگیره یا موقع اجرای برنامه با خطا همراه. اگه میشه یه سورس ساده آموزشی برام بفرستید.
Hsimple11
سه شنبه 06 اسفند 1387, 15:12 عصر
بنویسین چه نوع دارین BackUp میگیرین. کدتون رو بنویسین خطا رو هم بنویسین.
MSHService
چهارشنبه 07 اسفند 1387, 11:49 صبح
سلام بزرگان.
منم با JavaPersian موافقم.
من تا چند وقت پیش از MDBم کپی میگرفتم بعد اونو فشرده و پسورد گذاری میکردم.
تو sql اقای سرباززاده کمکم کرد .اما تو Access نمیدنم چکار باید بکنم.
،الانم همه Attachها رو تست کردم برای Access اما نجوابیدم فکر کنم دلیلش اینه که تازه کارم.
ADOCommand1.CommandText := 'backup database MDB1 to disk='+QuotedStr(SaveDlg1.FileName);
ADOCommand1.Execute();
ممنون میشم کمک کنید.
MSHService
جمعه 09 اسفند 1387, 09:17 صبح
لطفا کمک...
shervin farzin
جمعه 09 اسفند 1387, 22:36 عصر
سلام
الانم همه Attachها رو تست کردم برای Access اما نجوابیدم فکر کنم دلیلش اینه که تازه کارم.
دوست عزيز كدي كه شما نوشتيد صرفا براي Backup گيري از Database هاي SQL هست و اين
كد براي Access جواب نميده . گذشته از اين فرايندهاي Attach و Detach براي Database هاي
Access ، در تنظيم كردن ConnectionString خلاصه ميشه . همينطور كه ميدونيد موقع تنظيم كردن
ConnectionString شما آدرس فايل Database رو تعيين ميكنيد . پس براي Restore كردن فايل
پشتيبان فقط كافيه Connection برنامتون به Database رو قطع كنيد ، بعد در مقدار رشته اي
كه به عنوان ConnectionString داريد آدرس فايل Database رو به آدرس فايل پشتيبان تغيير بديد .
براي Backup گرفتن هم ، همون كپي كردن ، كار پشتيبان گيري رو انجام ميده همونطور كه اگر
توسط خود برنامه Access هم از Database پشتيبان بگيريد ، يك فايل Encrypt شده به شما
تحويل نميده ، بلكه يك نسخه كپي شده از Database شما ، كه به صورت جداگانه كاملا
Functional هست رو براتون ميسازه .
موفق باشيد .
m.firozia
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 08:42 صبح
سلام به همگي
من در اين مورد فايلي رو از همين سايت دانلود کردم که براتون ميزارم اميدوارم که بتونه به شما کمک بکنه
من هم چنين مشکلي دارم اما يکم پيچيده تر ، ميخوام از بانکم در ساعت مشخصي از روز backup گرفته بشه ، اگه کسي بتونه کمک کنه ممنون ميشم
babak_delphi
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 17:06 عصر
من معمولا اول از دیتا بیس کپی میگیرم
بعد اون کپی رو با استفاده از ZLib فشرده میکنم
jasem_59
یک شنبه 23 آبان 1389, 16:34 عصر
سلام دوست عزیز میشه نحوه پشتیبان گیری از دیتابیس اکسس رو در زبان سی شارپ برام بذاری
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.