PDA

View Full Version : مشکل با کامپيوننت pas

DelphiFriend
چهارشنبه 07 اسفند 1387, 12:51 عصر
سلام دوستان. من دو مشکل با کامپيوننت pas دارم.
من به تازگي 2 کامپيوننت pas دانلود کردم اولي رو نصب کردم و درست هم بود و ازش استفاده هم کردم. ولي با نصب کامپيوننت دومي کامپيوننت اولي خود به خودي حذف شد.البته ممکنه حذف هم نشده باشه ولي بالاخره از ديدم مخفي شد. سوال اولم اينکه چطور ميتونم ليست تمام کامپيوننت هاي pas رو که در دلفي7 نصب کردم رو ببينم. و دوم اينکه چطور ميتونم اون ها رو حذف کنم. البته کامپيوننت هاي bpl رو ميشه از منوي Component گزينه Install Package ليست کامپيوننت ها نصب شده رو ديد و هر کدوم رو که خواستیم حذف کرد ولي اين براي کامپيوننت هاي pas چطوراست
ممنون دوستان

AliReza Vafakhah
چهارشنبه 07 اسفند 1387, 13:20 عصر
خوب فایل های pas که به صورت Visual نصب می شوند حتما باید از طریق یک پکیج نصب شوند (که اکثر مجموعه کامپوننت ها دارند مثل TMS)
اما برخی فایل های pas نصب نمی شوند و فقط باید مسیر آنها در Library وارد شود و برای استفاده باید یونیت آنها Uses شود.

به نظر من از یک پکیج برای نصب هر دو کامپوننت استفاده کنید

vcldeveloper
چهارشنبه 07 اسفند 1387, 15:55 عصر
ما چیزی به اسم کامپوننت Pas نداریم، بلکه فایل pas داریم (که بهش گفته میشه unit). در یک فایل pas هم میشه یک یا چند کلاس یا تابع تعریف کرد. اگر کلاس یا کلاس های تعریف شده یکی از مشتقات TComponent باشند، بهشون گفته میشه کامپوننت.
یک کامپوننت برای اینکه در IDE نصب بشه، باید در داخل یک Package قرار داشته باشه. یک Package میتونه از چندین unit تشکیل شده باشه. اگر در این unitها کامپوننتی تعریف شده باشه، و اون کامپوننت نیاز به نصب شدن در IDE داشته باشه، باید حداقل در یکی از این یونیت ها رویه Register تعریف شده باشه که در اون کد مربوط به رجیستر شدن یک یا چند کامپوننت موجود در اون Package در IDE نوشته شده باشه.

پس:
1- ما کامپوننتی که بدون Package نصب بشه نداریم!
2- اگر یک فایل pas حاوی تعداد کلاس باشه، بهش نمیگن کامپوننت.
3- نویسنده کامپوننت ممکن هست برای کامپوننت خودش Package را هم بسازه و با سورس کامپوننت تحویل بده، یا فقط سورس کامپوننت را در اختیار استفاده کننده بزاره، و استفاده کننده خودش یک Package جدید بسازه، آن سورس را به Package اضافه کنه، و Package را نصب کنه.

DelphiFriend
دوشنبه 12 اسفند 1387, 11:26 صبح
ممنونم. ولی مشکل من تو نصب کردنش نیست ، تو حذف کردنش.
در ضمن

3- نویسنده کامپوننت ممکن هست برای کامپوننت خودش Package را هم بسازه و با سورس کامپوننت تحویل بده، یا فقط سورس کامپوننت را در اختیار استفاده کننده بزاره، و استفاده کننده خودش یک Package جدید بسازه، آن سورس را به Package اضافه کنه، و Package را نصب کنه.
میشه بیشتر توضیح دهید.

AliReza Vafakhah
دوشنبه 12 اسفند 1387, 18:28 عصر
این مسیر رو در دلفی طی کن

File->New->Package

و بعد هم روی Package1.bpl راست کلیک کن و سپس Add رو بزن حالا فایل های Pas و یا dcu را اضافه کن

و در آخر هم دوباره روی Package1.bpl راست کلیک کن و Install رو بزن

اگه کارا درست پیش بره یه پیغام ظاهر میشه که میگه چه کامپوننت هایی نصب شدند

موفق باشی

با تشکر از آقای کشاورز

DelphiFriend
چهارشنبه 21 اسفند 1387, 20:55 عصر
با تشکر از آقای کشاورز و alireza v.f . حالا فایل های pas رو که قبلا نصب کردم چطور باید از دلفی حذف کنم؟

ممنون

vcldeveloper
چهارشنبه 21 اسفند 1387, 23:06 عصر
حالا فایل های pas رو که قبلا نصب کردم چطور باید از دلفی حذف کنم؟
عزیز برادر، من در پست قبلی خودم یک ساعت روضه خوندم که فایل pas نصب نمیشه، بلکه Package هست که نصب میشه؛ اون وقت شما دوباره می پرسید، چطور فایل pas نصب شده را از دلفی حذف کنید؟!!

برای uninstall کردن Package، از منوی Component گزینه Install Packages را انتخاب کنید، و از لیست Packageهای نصب شده، Package مورد نظرتان را انتخاب کنید، و گزینه Remove را کلیک کنید. این کار باعث Uninstall شدن کامپوننت از IDE دلفی میشه. اگر دیگه کاری با اون Package ندارید، بهتر هست که فایل های آن را هم از مسیری که آن را نصب کرده بودید، پاک کنید. مسیر آن را هم از لیست مسیرهای Library حذف کنید.

DelphiFriend
پنج شنبه 22 اسفند 1387, 09:42 صبح
ببخشید... من فایل هاشو پاک کردم و بعد از اجرای دلفی دیدم که در لیست کامپیوننت ها حذف شدند. بعد ازشون Package ساختم و نصب کردم. بهر حال خیلی خیلی ممنون.