View Full Version : مشکل در like ترکیبی
j_shokrzadeh
پنج شنبه 08 اسفند 1387, 15:01 عصر
من برای گرفتن گزارش از یک query استفاده میکنم که داخل اون از like استفاده می شود و مشکل اساسی من اینه like به صورت ترکیبی جواب نمیده و نمونه آن به این شکل هستش
adoquery1.close;
َAdoquery1.sql.text:='select * from table name where ((pelak) like '%258ع11ایران16%') and (tarikh>=N''87/12/03')and(tarikhi<=N'87/12/03');
adoquery1.open;
و بعد از این عمل هیچ نتیجه نمایش نمیده ولی در واقعیت این ردیف با این اطلاعات وجود داره
Unique
پنج شنبه 08 اسفند 1387, 18:58 عصر
سلام
Like به صورت ترکیبی وجود داره ! اما من متوجه نمیشم چرا وقتی کل پلاک را دارین ! از Like استفاده میکنید .
به هر حال شما توی Like هم باید از N استفاده کنین !
یعنی :
pelak like N'%238ایران%'
اگه بازم رکوردی یافت نشد ! بخش مربوط به Range تاریخ را چک کن ! بازم میگم من تنها جایی که دیدم تاریخ را با / ذخیره میکنند ! توی Barnamenevis.org بوده ! و به نظر من این کار کاملا غلطه ! حالا اگه هم جواب بده !
accpascal
پنج شنبه 08 اسفند 1387, 19:17 عصر
بازم میگم من تنها جایی که دیدم تاریخ را با / ذخیره میکنند ! توی Barnamenevis.org بوده ! و به نظر من این کار کاملا غلطه ! حالا اگه هم جواب بده !
ببخشیدمن متوجه نمیشم چیزی که جواب بده چرا غلطه؟
چیزی که جواب بده غلط نمیشه ولی شاید راه بهتری وجود داشته باشه
تازه آن هم باید بررسی بشه که کدام بهتره
accpascal
پنج شنبه 08 اسفند 1387, 19:28 عصر
لطفا این دستور را هم چک کن
adoquery1.close;
óAdoquery1.sql.text:='select * from table name where (pelak like '%258Ú11ÇíÑÇä16%') and (tarikh>=N'87/12/03')and(tarikhi<=N'87/12/03');
adoquery1.openend;
j_shokrzadeh
شنبه 10 اسفند 1387, 10:50 صبح
با تشکر از تمام دوستان که زحمت کشیدن
علت را یافتم
من زمان درست کردن database تو sqlserver در قسمت Collation name زبان را باید Arabic_CI_AS انتخاب نشده بود و برنامه فقط اعداد رو پیدا میکرد و برنامه کدینکهای دیگرو پیدا نمی کرد
بازم ممنونم از لطف و محبتتون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.