View Full Version : change mac address
hamed555m
یک شنبه 29 آذر 1383, 20:14 عصر
با سلام خدمت رفقا
می خواستم بدونم این مک ادرس رو میشه تغییر داد یا نه؟
اگه می شه چطوری؟
اخه من می خوام که DHCP که بر اساس مک ادرسم به من IP می ده ، یه IP دیگه بهم بده
خیلی ممنون
البته من با نرم افزار های تغییر mac address کار کردم ولی حس می کنم به حالت local یا virtual تغییر بده
ویندوز کار
یک شنبه 06 دی 1383, 07:05 صبح
تا اونجا که من شنیدم بعضی از کارت شبکه ها امکان تغییر این آدرس رو روی خودشون دارند.
foad_64
چهارشنبه 07 بهمن 1383, 12:47 عصر
سلام دوست عزیز . MCAddressدر حقیقت مشخصات یک کارت شبکه میباشد طوری که Mcaddreess یک کارت شبکه Uniqueمی باشد و از روی این آدرس میتوان به نام شرکت سازنده و سری ساخت این محصول پیبرد. بدیهی است که این آدرس با مشخصات و خصوصیات نامبرده قابل تغییر توسط یک Userنمی باشد و در صورت تغییر این آدرس (در صورت امکان) این کار قانونی نمی باشد. در مورد سوال دومتان شما میتوانید IPکه میخواهید DHCPبه شما بدهد را RESERVE کنید که در این صورت باید MC address را به DHCPبدهید و ان IPکه reserveکردهاید را از DHCP,Exclude کنید تا به کامپیوتر دیگری ندهد. امیدوارم جواب سوال شما به درستی را داده باشم
esi022
چهارشنبه 07 بهمن 1383, 13:53 عصر
foad خیلی قشنگ توضیح داد
یه توضیح هم من :
با دستور arp می تونی بطور موقت mac رو عوض کنی اما به جاهایی که از این mac address استفاده میکنن آدرس جدید و معرفی کن
red_w_oo_d
شنبه 01 اسفند 1383, 06:04 صبح
مک آدرس قرار نیست عوض بشه به هیچ وجه منل وجوه
:wink:
Best Programmer
شنبه 01 اسفند 1383, 08:02 صبح
می توانید MAC را به صورت مجازی تغییر بدهید و چون ما در ایران عزیز هستیم و هیچ خبری از اون حرفای بالا نیست پس مشکلی هم پیش نمیاد . بهتر هست یک سرچی تو گوگل بکنید .
madmax
شنبه 01 اسفند 1383, 10:06 صبح
روی بعضی از کارت شبکه ها بخصوص از نوع Onboard امکان عوض کردن گذاشته شده
از کارت شبکه properties بگیر بعد configure رو بزن در تبAdvancedیه نیگاه بنداز
Identifier
یک شنبه 09 اسفند 1383, 08:17 صبح
سلام
آره به راحتی میتونی Mac آدرس رو عوض کنی همون طور که دستمون گفت اگه یک سر به Google بزنی و اینو سرچ کنی حتما به نتیجه میرسی
change mac address registry
sarami
سه شنبه 04 مرداد 1384, 00:15 صبح
فکر میکنم نشه mac address رو تغییر داد چونکه mac address یک شناسه unic هست و 6 کاراکتر اول اون رو
کمپانی IEEE نطارن میکنه تا تکراری نباشه , 6 کاراکتر بعدی رو هم کمپانی سازنده میده و نظارت میکنه که تکراری نباشه هرچند متاسفانه تو بازار ایران بعلت remark بودن nic card ها بعضا مشاهده شده maccard تکراری هم وجود داره ولی در کل درصورت وجود دو کارت شبکه با mac یکسان مسلما شبکه شما دچار اشکال خواهد شد
mr.emperor
چهارشنبه 05 مرداد 1384, 19:32 عصر
از شما دوستان بعیده که کار خودتون رو دشوار می کنید . برای عوض کردن مک آدرس از خود ویندوز استفاده کنید . به رجیستری ویندوز برو و این کار رو انجام بدین.
Start\run\
type regedit
edit\find
در این قسمت مک آدرست رو سرچ کن به عنوان مثال :
000D88AD4045
به همین سادگی.وقتی مک آدرس رو پیدا کرد می تونی مک جدید رو به جای مک فعلی قرار بدی.
mr.emperor
چهارشنبه 05 مرداد 1384, 19:37 عصر
در ضمن شبکه دچار مشکل نمیشه.
sarami
پنج شنبه 06 مرداد 1384, 00:48 صبح
mr empror عزیز mac address برروی سخت افزار نگهداری میشه اگه شما mac address رو از regعوض کنی فقط داری بصورت مجازی این تغییر رو ثبت میکنی برا امتحان میتونی nic کارت رو به یک کامپیوتر دیگه وصل کنی و ببینی که mac address دوباره سر جاشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.