PDA

View Full Version : آیا حساب کردن بر روی SDAC درست است؟

رضا عربلو
سه شنبه 01 دی 1383, 01:43 صبح
ََََِADO , SQL server توسط مایکروسافت نوشته و پشتیبانی می شوند.
ایا استفاده از کامپاننت های جانبی مثل SDAC در آینده در هنگام ارتقا سیستم ها مشکلی به وجود نمی اورد.

حتماً تا بحال شنیده اید که به زودی SQL Server 2005 وارد بازار می شود . چه تضمینی وجود دارد که برنامه های که با SDAC نوشته شده اند بتوانند بر روی SQL Server 2005 و ارتقاعات بعدی آن بدون مشکل اجرا شوند؟

JavanSoft
چهارشنبه 02 دی 1383, 13:43 عصر
1) هیچ مشکلی نیست
2) تضمین ها رو از شرکت CorlabوMicroSoftبخواهید
3) برای اطمینان سورس SDAC رو هم بخرید تا اگر این دوشرکت نتوانستند تضمین به شما بدهند شما گیر نکنید

پانویس :
1)‌ شماره 1 حاوی کلی دلیل بود که متاسفانه DCشدم و نتونستم Postکنم
2) قیمت خرید سورس SDACبه مراتب از سورس دیگر کامپوننتهای مشابه کمتر است !!!

رضا عربلو
پنج شنبه 03 دی 1383, 02:19 صبح
1-

تضمین ها رو از شرکت CorlabوMicroSoftبخواهید
تا انجا که من می دانم مایکروسافت هیچ موجودی به غیر از خودش (کامپایلرها و ActiveX و ...) را نمی شناسه چه برسد به اینکه ساپورت نیز بکند.

2 -
من یک برنامه را با دلفی 7 و با SDAC 2.45 برای SQL Server 2000 می نویسم. حالا اگر خریدار این محصول بخواد برنامه اش را بر روی SQL Server 2020 اجرا بکنه ممکنه به مشکل برخورد بکنه (اونوقت باید در به در به دنبال نوه های من بگرده تا update ش رو گیر بیاره)

3 -
برای اطمینان سورس SDAC رو هم بخرید تا اگر این دوشرکت نتوانستند تضمین به شما بدهند شما گیر نکنید
من باید عمر نوح و صبر ایوب و IQی داوینچی را داشته باشم تا از این سورس سر در بیاورم. برای من وقت خیلی با ارزش است و ترجیح می دهم بر روی چیزهای مطمئن سرمایه گذاری بکنم ولو اگر بهترین نباشند.

4 - ADO.Net خیلی کارا است(در تایید 3)

Ali Najafian
پنج شنبه 03 دی 1383, 08:07 صبح
برای اطمینان سورس SDAC رو هم بخرید تا اگر این دوشرکت نتوانستند تضمین به شما بدهند

سورسش چقدری money می خواد؟؟؟

JavanSoft
پنج شنبه 03 دی 1383, 13:20 عصر
دلفی 7 و با SDAC 2.45
1)سریعا از نسخه 3 استفاده کنید
2)

تا انجا که من می دانم مایکروسافت هیچ موجودی به غیر از خودش (کامپایلرها و ActiveX و ...) را نمی شناسه
اگر با این دید نگاه می کنید بدانید که این شرکت حتی بورلند رو هم قبول نداره و چیزی به نام لینوکس رو نمی شناسد(البته نمی دونم چرا گاهی روی سرورهایش اونو نصب می کنه و ....)
3) SQLServerسالی یکبار تغییر نسخه نمی دهد و همچنین مطمئنا برای حفظ مشتریانش هم سازگاری رو حفظ می کند
4)

من باید عمر نوح و صبر ایوب و IQی داوینچی را داشته باشم
احتیاجی نیست ... سورس بقدری روان و راحت است که مطمئنا شما هم می توانید انرا دریابید
5)

ADO.Net خیلی کارا است(در تایید 3)
پس لطفا عنوان سوال رو اینگونه انتخاب کنید : "آیا ADO.NET خوب است؟"

JavanSoft
پنج شنبه 03 دی 1383, 13:22 عصر
سورسش چقدری money می خواد؟؟؟
از آقای کرامتی بپرسید

رضا عربلو
جمعه 04 دی 1383, 02:10 صبح
سریعا از نسخه 3 استفاده کنید
مشکل من هم دقیقاً همین است. updateهای ADO را میتوان بطور جدا گانه انجام داد و نیاز به کامپایل مجدد برنامه نیست

JavanSoft
چهارشنبه 09 دی 1383, 13:43 عصر
updateهای ADO را میتوان بطور جدا گانه انجام داد و نیاز به کامپایل مجدد برنامه نیست
1)اگر Update های ADO برروی نرم افزار انجام نمی شود بدلیل اینست که برروی ویندوز انجام می گردد پس با تعویض ویندوز باید دوباره Update را انجام داد اما در مورد نرم افزار اینگونه نیست
2) احتمال Crack کدامیک بیشتر است ؟نرم افزار یا سیستم عامل
3) آیا امکانات SDAC و ADO برای برنامه نویسی با هم یکی است؟اگر یکی است می توانید در مورد Updateها بحث کنید

JavanSoft
چهارشنبه 09 دی 1383, 13:46 عصر
) احتمال ****** کدامیک بیشتر است ؟نرم افزار یا سیستم عامل
بجای ****** بخوانید کرک :mrgreen: