PDA

View Full Version : سوال: نسل دوم و سوم تلفن ها ي همراه

roya24
چهارشنبه 21 اسفند 1387, 20:14 عصر
سلام به همه اساتيد شبكه
من تازه به گروه شبكه اي ها دارم مي پيوندم و از شما اساتيد هم مي خوام تا من رو در اين راه كمك كنيد.
سوال اول : 2 تا باند فركانس براي استفاده از امواج مايكروويو وجود داره يكي گسترده و پهن و يكي باريك كه امواج راديو از اين نوع باريك هستش ولي سوال من اينه كه تو امواج مايكرويو با پهناي باند گسترده كه اون هم به 2 نوع تقسيم ميشه 1-طيف گسترده با پرش فركانسي و 2- طيف گسترده با توالي مستقيم ، كه شماره 2 در نسل دوم و سوم تلفن هاي همراه استفاده ي وسيعي شده مي خوام بدونم اين استفاده به چه صورتي هست و
سوال دوم : نام شركتي كه كلا شروع راه اندازي تكنولوژي تلفن همراه با شركت مخابرات ايران همكاري كرد چي بود و اين كه تو سيم كارت هاي اوليه نام tci درج هست و در سري بعد نام mci ، اين نام ها مخفف چيه؟
ممنون:لبخندساده:

roya24
پنج شنبه 22 اسفند 1387, 20:05 عصر
بازم سلام
فكر كنم سوالم خيلي راحت بود كه كسي بهش جواب نداد ولي من باب اطلاع كسايي كه جواب رو نميدونن با يد بگم نسل اول ، تلفن هاي آنالوگ بودن نسل دوم ، تلفن هاي ديجيتال و نسل سوم ، تلفن هاي آنالوگ و ديجيتال .
البته چون همه اينا رو مي دونستن منم zip شده گفتم.
:لبخندساده:

manvaputra
پنج شنبه 22 اسفند 1387, 20:32 عصر
دوست عزیز مبحث شبکه های موبایل یا همون Telecommunication با مبحث شبكه هاي كامپیوتری زمین تا آسمون تفاوت داره ،تا به امروز هم بیشتر توی این بخش بحث شبکه های کامپیوتری مطرح بوده حالا که شما نو آوری کردی بحث موبایلم پیش کشیدی بهتره توضیحات بیشتری هم بدید و اما...
اصطلاحاتی رو که بکار بردید راجع به امواج بهتره معادل اینگلیسشم بذارید تا همه تعبییر یکسانی ازش داشته باشن.

اين كه تو سيم كارت هاي اوليه نام tci درج هست و در سري بعد نام mci ، اين نام ها مخفف چيه؟

mci====> Mobile Communications Company of Iran
tci====>Telecommunication Company of Iran

نسل سوم ، تلفن هاي آنالوگ و ديجيتال .
اين تيكه رو متوجه نميشم يعني چی؟