View Full Version : MultiThread
_alish_
شنبه 05 دی 1383, 12:16 عصر
با سلام خدمت دوستان
اگر اطلاعاتی (Ebook , بخصوص مثال جالب نه مثالهای ساده) در مورد thread دارید مرا راهنمایی نمایید
لطفا در مورد multiThread بطوریکه کل Application، بطور multiThraed باشد ،مرا راهنمایی نمایید (یعنی انگار چند exe Application باز باشد و چندید Main thread در آن انتظار event , Message را داشته باشند)
شنبه 05 دی 1383, 12:41 عصر
دوست عزیز شما اصولاً معنی multithread را به خوبی متوجه نشده اید.
کمی در سایت جستجو کرده و اگر جواب مناسبی پیدا نکردید بگویید تا دوستان توضیح بدهند :موفق:
_alish_
یک شنبه 06 دی 1383, 13:06 عصر
چگونه چندین thread منتظر رویدادی مثلا کلیک چند Button و KeyPress چند Edit باشد
اگر ممکن است یک کد و یا راهنمایی کوچک بفرمایید
hps
یک شنبه 06 دی 1383, 18:51 عصر
اگر قراره این Thread منتظر یه رویداد بمونه پس چرا Start شده ؟! کارى که مىخواى انجام بدى یه مقدار غیر منطقى به نظر مىرسه. مساله رو یه بار دیگه با یه نگاه دقیقتر و جدیدتر طرح کن.
شاید TThread.Suspend و TThread.Resume مشکلت رو حل کنه ولى استفاده از اونها رو توصیه نمىکنم.
_alish_
دوشنبه 07 دی 1383, 06:39 صبح
خوب یک روشی یا تکنیکی بگویید که بجای اینکه من چندین exe از یا برنامه برای دارخواستهای خاص اجرا کنم
یک exe را اجرا کنم تا بتواند به چندین کاربر بطور همزمان پاسخ دهد (وقفه در برنامه من بسیار مهم است و کاربر نباید منتظر بماند)
برنامه من با چندین مودم در ارتباط است .
hps
دوشنبه 07 دی 1383, 11:20 صبح
یه بار مرتب و تمیز بگو مىخواى چى کار کنى. چند تا EXE و Modem، وقفه و اینا ... خیلى ربطى به Multi Thread نداره.
hr110
دوشنبه 07 دی 1383, 12:07 عصر
حسین جون این بابا میخواد یه برنامه تلفن گویا بنویسه که با چند خط تلفن کار میکنه، و این حقیر اندر باب این پروژه پیشنهاد چند نخی را برایشان داده ام که نیاز به کد نویسی بیشتر نداشته باشه
_alish_
دوشنبه 07 دی 1383, 14:28 عصر
آقا حجت:sunglass: ، اگه این چند خطه حل شه، که دیگه محرکه است .
یک راهنمایی بکنید تا این قضیه هم حل شه
:thnx: :thnx: :thnx:
Dolphin
سه شنبه 08 دی 1383, 23:34 عصر
دوست عزیز می تونی به مثالهای خود دلفی در شاخه MEDIAS مراجعه کنی امید وارم بتونی استفاده کنی
hps
چهارشنبه 09 دی 1383, 13:52 عصر
ببخشید من یه سوال داشتم، MIDAS چه ارتباطى به Multi-Thread داره ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.