PDA

View Full Version : سوال: جلوگیری از Image گرفتن از CD

A_Salimi
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 11:12 صبح
با سلام

آیا ممکنه راهنمایی کنید که چطور میتونم از کپی CD توسط نرم افزارهای معروفی چون Clone و یا Iso جلوگیری کنم ؟

من توسط نرم افزارهایی مثل TZ موفق به کارهایی مثل مخفی سازی و افزایش حجم شدم اما جلوگیری از ایمیج گرفتن چیزیه که برای مدت زیادی وقت من رو گرفته .

ممکنه برنامه ای معرفی کنید که جلوی ایمیج گرفتن از CD رو بگیره و من رو راهنمایی کنید ؟

با تشکر

Nima NT
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 15:19 عصر
بهتره دنبالش نباشی , چون متاسفانه این نوع امنیت و قفل به تاریخ پیوسته و راه حلی براش وجود نداره.

A_Salimi
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 16:33 عصر
البته طرف کار من کاربرهای معمولی هستند.آیا برای کاربرهای معمولی هم راهی نیست ؟

من CD های زیادی دیدم که اصلا نمیشه ازشون image گرفت.

ضمنا ممکنه در مورد قفل سخت افزاری هم راهنمایی بدید ؟

با تشکر

mithridates
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 17:29 عصر
قفل سخت افزاری هر چقدر هم ساده میتونه از image گرفتن از cd برای کاربر های ضعیف جلوگیری کنه چون دیگه image گرفتن به دردشون نمیخوره.

Nima NT
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 20:08 عصر
البته تو خرید قفل سخت افزاری هم دقت کن و سعی کنی بری سراغ اونهایی که مقداری از برنامه درون اونها قرار میگیره.
در ضمن میشه بگید از چه زبانی برای برنامه نویسی استفاده میکنید ؟ شاید بشه بهتر کمک کرد.

mithridates
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 21:19 عصر
آره دقت کن که کرکش تو همجا آپلود نشده باشه !!!!!!!!! :قهقهه:

A_Salimi
پنج شنبه 29 اسفند 1387, 08:01 صبح
من با VC++ برنامه مینویسم.

ببینید من فقط نمی خوام از برنامه خودم محافظت کنم بلکه قصد دارم از یکسری دیتا روی سی دی در برابر image گرفتن محافظت کنم.

ضمنا منظورم از قفل سخت افزاری هم ایجاد تغییرات روی سی دی است و نه خرید قفل.من سی دی های بعضی از موسسات معروف رو هم رو که قفل دارند رو دیدم و چیزیکه جالبه ، وجود چند نقطه روی سی دی است .اینهایی که میگن روی سی دی خط میندازن آیا واقعیت داره ؟ یعنی با تغییر روی شکل سی دی میشه از کپی محتویات آن جلوگیری کرد ؟

mithridates
پنج شنبه 29 اسفند 1387, 10:56 صبح
یادمه یه شرکتی قفل گذاشته بود روی Autocad 2007 ya 2008 فارسی. بیش از 20 نقطه روش بود ولی راحت با کپی معمولی کپی کردم رو هارد و قفلش رو برداشتم. اون قفل حجمی هم فایده نداره چون سایز همه عکس ها و فایل های اجرایی و فرمت های دیگه سایز اصلیشون تو هدر فایل هست

و لی اگه مبتدی هستند همون کار رو انجام بده

saied7468
پنج شنبه 29 اسفند 1387, 11:52 صبح
سلام

من سی دی های بعضی از موسسات معروف رو هم رو که قفل دارند رو دیدم و چیزیکه جالبه ، وجود چند نقطه روی سی دی است . یعنی با تغییر روی شکل سی دی میشه از کپی محتویات آن جلوگیری کرد ؟
تا اونجایی که من می دونم 2 نوع قفل داریم که با ایجاد تغییرات فیزیکی روی سطح سی دی باعث می شن کپی گرفتن از روی سی دی یکم سخت شه : 1- قفل سوزنی 2- قفل لیزری
باتوجه به گفته شما موسسات معروفی که می گید دارن از قفل سوزنی استفاده می کنن که می شه با گذاشتن کمی وقت و استفاده از کلون , سی دی ها شون رو کپی کرد .برای قفل لیزری هم برنامه ای که معمولا استفاده می شه همون BlindWrite هست.

ممکنه برنامه ای معرفی کنید که جلوی ایمیج گرفتن از CD رو بگیره و من رو راهنمایی کنید
ببینید من فقط نمی خوام از برنامه خودم محافظت کنم بلکه قصد دارم از یکسری دیتا روی سی دی در برابر image گرفتن محافظت کنم

دوست عزیز همون طور که آقا نیما گفتن این نوع امنیت و قفل به تاریخ پیوسته و راه حلی براش وجود نداره. چون شکستن این نوع قفل ها رو این روزها تقریبا همه بلدن حتی یه کاربر عادی من پیشنهاد می کنم داده ها رو کد کنید با یه الگوریتم حالا یا خودتون بنویسید یا الگوریتم های موجود استفاده کنید بعد هر کدوم از داده ها رو که نیاز داشتید بریزید توی یه استریم و بعد دکد کنید و استفاده کنید و برای محافظت داده ای که دارید دکد می کنید هم می تونید از روتین های انتی دامپ و ... استفاده کنید.
این کاری که گفتم 2 تا مزیت داره 1- حتی اگه داده ها تون رو کسی بدست بیاره رمز شده و بدردش نمی خوره
2- کاربرهای عادی و بعضی از کاربر های متوسط رو از میدون بدر کردید.
البته این واقعیت رو هم باید در نظر بگیرید که حتی اگه به بهترین نحو هم از فایل اصلی برنامه که داده ها را دکد می کنه محافظت کنید باز هم امکان کراک برنامه شما وجود داره.

Sir.V65j
یک شنبه 02 فروردین 1388, 12:31 عصر
نمی دونم چی بگم شاید بگین داره جریان رو خیلی خیلی کوچیک میکنه ولی باید خدمتتون عرض کنم با کد کردن داده ها هم به جایی نمی رسین نمونش همین قفل گرین وی که داره بازار رو اشبا میکنه چی شده دور زده نشده؟!

همه ی این کارا فقط میتونن کار رو سخت تر و دراز مدت تر بکنن ولی نمی تونن جلوی کار رو بگیرن
به امید سالی بهتر

mmta41
یک شنبه 02 فروردین 1388, 12:51 عصر
فکر کنم بهترین راه برای جلوگیری استفاده از قفل نرم افزاری نگهبان باشه, که همه Cracker ها رو به خودش مشغول کرده البته نرم افزارش رایگان نیست . یه سر هم به این سایت بزن شاید کمکت کنه
http://www.protectionkey.com

mithridates
یک شنبه 02 فروردین 1388, 13:59 عصر
قبل از خرید هر قفلی یه نمونه از کسی پیدا کن تو سایت ها آپلود کن نتیجشو ببین. هر نرم افزاری سخت تر کرک شه بهتره که میتونی از اون کسی که کرک کرده نتیجشو بپرسی و راهنمایی بخوای که کدوم بهتره

saied7468
یک شنبه 02 فروردین 1388, 21:34 عصر
سلام

با کد کردن داده ها هم به جایی نمی رسین نمونش همین قفل گرین وی که داره بازار رو اشبا میکنه چی شده دور زده نشده
دوست عزیز منم که گفتم این راه فقط می تونه جلوی افراد مبتدی و بعضی افراد متوسط رو بگیره و در مقابل یه کراکر نیمه حرفه ای و حرفه ای شانسی نداره . این راهی که پیشنهاد دادم بهتره تا قفل نگهبان یا ... استفاده شه و عاقبتش مثل گلهای بهشت شه . درسته که در هر دو امکان بدست آوردن داده ها وجود داره ولی تفاوتی که این دو راه داره اینه که در روشی که عرض کردم برای شکستن قفل اگه خوب کار شده باشه برای دست یابی به داده های برنامه نیاز به دانش کراک کردن داره (که کاربرهای معمولی و بعضی از کاربرای متوسط این دانش رو ندارند) . ولی شکستن قفل هایی مثل نگهبان یا ... به دانش خاصی نیاز نداره و کلون یا الکول جواب کار کاربر رو میده.
با این حال دوست عزیز جناب A_Salimi اگه می خواید از روش دوم استفاده کنید این رو هم ببنید بد نیست:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=130826&highlight=نگهبان

موفق باشید

A_Salimi
شنبه 09 خرداد 1388, 13:19 عصر
سلام بچه ها

ممکنه در مورد این قفل نظری بدید و بگید که از لحاظ امنیتی چطور است؟
من اون رو چک کردم و برای ایمیج های کمتر از MB 75 خیلی خوب جواب میده.
(برای جلوگیری از ایمیج)

لینک دانلود (http://rapidshare.com/files/232558018/oxin_cd_copy_protection.zip)

Nima NT
شنبه 09 خرداد 1388, 15:24 عصر
یه کم مشکوکه , برنامه قفل رو با MMB نوشتن :متفکر:

Babak.Hassanpour
شنبه 09 خرداد 1388, 16:07 عصر
یه کم مشکوکه , برنامه قفل رو با MMB نوشتن :متفکر:

احسنت.کاملا مشکوکه.واسه چند تا اسکنر آنلاین فرستادم ،ویروس شناخته میشه.

A_Salimi
شنبه 09 خرداد 1388, 17:01 عصر
این MMb که میگید دقیقا چیه؟

مشکل این قفل اینه که بعد از قفل گذاری بعضی از دستگاههای cd rom و یا dvd اون رو نمی تونن باز کنن.

اگه این قفل درست کار کنه به نظرتون چقدر می ارزه؟
من با شرکت سازنده صحبتهایی کردم .اما قیمتها تا حدودی بالاست

احسنت.کاملا مشکوکه.واسه چند تا اسکنر آنلاین فرستادم ،ویروس شناخته میشه.

یعنی ممکنه یه برنامه مخرب باشه ؟

Nima NT
شنبه 09 خرداد 1388, 17:55 عصر
در کل پیشنهاد میکنم دنبال قفل های Cd نباشید چون امنیت قابل توجهی ندارن.

این MMb که میگید دقیقا چیه؟برنامه فوق رو با نرم افزار Multimedia Builder نوشتن که اولا" برنامه ای برای ساخت اتوران هست و به کسی که با اون کار میکنه نمیشه گفت برنامه نویس و از یه Syntax اسکریپت نویسی استفاده میکنه.
کمی عجیبه که شرکت سازنده رابط رو با این برنامه طراحی کرده چون میشه به راحتی سورس کد این برنامه رو استخراج کرد.

مشکل این قفل اینه که بعد از قفل گذاری بعضی از دستگاههای cd rom و یا dvd اون رو نمی تونن باز کنن.متاسفانه این مشکل اکثر این مدل قفلها هستش , نگهبان و ویزا لاک هم همین طور هستن.

یعنی ممکنه یه برنامه مخرب باشه ؟ از اون لحاظ که بخواد تروجانی ویروسی چیزی باشه , خیر مشکل زا نیست.

A_Salimi
شنبه 09 خرداد 1388, 18:57 عصر
در کل پیشنهاد میکنم دنبال قفل های Cd نباشید چون امنیت قابل توجهی ندارن.

پس من برای قفل گذاری روی برنامه خودم چکار کنم ؟شما راه بهتری سراغ دارید؟

چون میشه به راحتی سورس کد این برنامه رو استخراج کرد

این فایل اجراییه .چطور ممکنه به سورسش دسترسی داشت؟ضمنا در برنامه های اتوران هم باید فایل های پروژه موجود باشند تا بشه پروژه رو تغییر داد.

Nima NT
شنبه 09 خرداد 1388, 19:02 عصر
پس من برای قفل گذاری روی برنامه خودم چکار کنم ؟شما راه بهتری سراغ دارید؟
استفاده از قفل های اینترنتی یا تلفنی که مکانیزم مشابهی دارن , تو سایت جستجو کنید مطالب خوبی پیدا میکنید.

این فایل اجراییه .چطور ممکنه به سورسش دسترسی داشت؟ضمنا در برنامه های اتوران هم باید فایل های پروژه موجود باشند تا بشه پروژه رو تغییر داد.
در این مورد حتی میشه فایل پروژه رو استخراج کرد.
در مورد سورس هم این مدل ها اسکریپت نوشته شده توسط شما رو ذخیره میکنن و همون رو توسط یه Script Engine اجرا میکنن , یعنی هیچ وقت اسکریپت شما کامپایل نمیشه که کد به Asm تبدیل بشه و ...
این مدل ها از این نقطه ضعف خیلی شبیه به دات نت هستن ( سورس های برنامه های نوشته شده با دات نت هم قابل استخراج هستن ).

m_haghshenas
دوشنبه 18 خرداد 1388, 16:38 عصر
سلام
من ميخواستم بدونم آیا ميشه روي CD قفلي گذاشت كه بعد از ايميج گرفتن يا رايت كردن فقط autorun اجرا نشه ويا اصلاٌ ايميج گرفته نشه
اگه در این زمینه کمک کنید ممنون میشم.
مرسي

Nima NT
دوشنبه 18 خرداد 1388, 20:32 عصر
من ميخواستم بدونم آیا ميشه روي CD قفلي گذاشت كه بعد از ايميج گرفتن يا رايت كردن فقط autorun اجرا نشه ويا اصلاٌ ايميج گرفته نشه
اگه در این زمینه کمک کنید ممنون میشم.

بله , مثل قفل ویزا لاک.
ولی این مدل هم به راحتی شکسته میشه , چون برای اینکه فایل اتوران کار نکنه باید سی دی کپی نشه یا ناقص کپی بشه , در این مورد هم که چون سی دی به راحتی کپی میشه کار به اونجاها نمیکشه.

m_haghshenas
دوشنبه 18 خرداد 1388, 21:41 عصر
البته طرف کار من کاربرهای معمولی هستند و من نمخوام قفل 100% باشه و فقط CloneCD نتونه به راحتي ايميج بگيره كفايت ميكنه
ضمناٌ من ايميجي ساختم كه هنگامي كه در درايو مجازي mount ميكنم CloneCD نمي تونه ايميج بگيره ولي متاسفانه وقتي رايت مي كنم cd باز نميشه
اگه در این زمینه هم کمک کنید ممنون میشم
مرسي

Nima NT
سه شنبه 19 خرداد 1388, 02:01 صبح
البته طرف کار من کاربرهای معمولی هستند و من نمخوام قفل 100% باشه و فقط CloneCD نتونه به راحتي ايميج بگيره كفايت ميكنه
مشکل همین جاست که میتونه ایمیج بگیره.

ضمناٌ من ايميجي ساختم كه هنگامي كه در درايو مجازي mount ميكنم CloneCD نمي تونه ايميج بگيره ولي متاسفانه وقتي رايت مي كنم cd باز نميشه
از ترکیب قفل ها استفاده کردید باید ترکیب رو ذکرکنید تا بشه در موردش بحث کرد.

m_haghshenas
سه شنبه 19 خرداد 1388, 10:46 صبح
نه من فقط با نرم افزار EASY AUDIO LOCK.EXE كار كردم

Nima NT
سه شنبه 19 خرداد 1388, 14:53 عصر
اینطوری متاسفانه نمیشه امنیت قابل توجهی داشت , تبلیغ نمیکنم ولی اگر بخوای قفلی داشته باشید که افراد مبتدی رو اذیت کنه ( نمیگم کپی نشه ) , میتونید از قفلهای تجاری موجود در بازار ایران استفاده کنید.
مثل قفلهای نگهبان , ویزا لاک , .... و خیلی های دیگه. ولی خوب توقع امنیت زیادی نداشته باشید.
به نظر من امنیت واقعی فقط در قفلهای تلفنی و در معدودی از قفلهای سخت افزاری وجود داره. اگر بتونید از این سیستم قفل گذاری استفاده کنید خیلی بهتر نتیجه میگیرید.

m_haghshenas
سه شنبه 19 خرداد 1388, 21:11 عصر
خيلي ممنون :گریه:
ولي من نمي خواهم هزينه ي زيادي را صرف كنم

Nima NT
سه شنبه 19 خرداد 1388, 23:11 عصر
بهتره زبان برنامه نویسی مورد استفاده خودتون رو بگید تا اگر علاقه داشتید با یه قفل تلفنی بنویسید.
اگر مایل باشید میتونم کمکتون کنم.

m_haghshenas
یک شنبه 24 خرداد 1388, 01:28 صبح
خيلي ممنون:لبخندساده:
من نمي خواهم قفل تلفني استفاده كنم
از اينكه به من كمك كردي تشكر مي كنم (Nima NT)
اميد وارم هميشه پيروز باشيد:لبخندساده:

softkadeh
یک شنبه 05 مهر 1388, 19:31 عصر
سلام

شاید چیزی که می گم خیلی کلی باشه ولی شما بگرد دنبال قفلی که پرند رو کینگ هاش میذاره جدیدأ .
به هیچ وجه کاربر معمولی نمی تونه کاریش بکنه . به احتمال 1000000000000% نمیشه بهش دست زد یا image گرفت

reza1944
یک شنبه 05 مهر 1388, 20:58 عصر
بله دوستمون درست ميگه چون به برنامه iso boster گينگ پرند رو دادم iso 9660 خطا ميده به هيچ يك ازsetup ها نيتوني دسترسي داشته باشي

ali ahwaz top
یک شنبه 05 مهر 1388, 23:55 عصر
سلام:
اینجا یه خبرایی هست!!!!!
همه دارن قفلهاشون رو تبلیغ میکنن.
ولی دوستان استفاده از قفل cd منسوخ شده و قفل تلفنی صد در صد شکسته میشود.
فعلا" قفل های دانگل که چند سالی هستش USB شدن بهترین هستن.

از نظر من تنها نرم افزاری که هنوز قفل شکستش نیومده و به این دلیل که با Visual FoxPro
کامپایل شده ; نرم افزار حسابداری نوین هستش.

پس اگه میخواهید قفل خوبی داشته باشید میبایست از یک کامپایلر ناسازگار با دیباگر
استفاده کنید.

tabatabaeefar
شنبه 25 مهر 1388, 10:06 صبح
سلام دوستان
من چند وقت پيش يه نرم افزار آموزش اتوكد گرفتم كه نميشد از اون Image گرفت.
روش كارش برام خيلي جالب بود.
1-نرم افزار كپي نميشد.
2-هيچ كدوم از نرم افزار هاي Imageگير و رايت كه روي سيستمم نصب بود اجرا نميشدن.
Clone,Nero,Virtual CD,Alcohol 120%,...
لطفا اگر كسي چيزي در اين باره ميدونه درباره نحوه كارش و دور زدنش راهنمايي كنه.

reza1944
شنبه 25 مهر 1388, 15:34 عصر
من در مورد كينگ حرفم رو پس ميگيرم چون هفته قبل قوفلش رو شكستم و ستاپ ها رو بيرون كشيدم تاپيك هم زدم اما پاكش كردن هر كي ميخواد پيام فرومي بده روشش رو براش بزارم

milad.kamaie
سه شنبه 28 مهر 1388, 01:47 صبح
سلام بر همگی
من تازه کارم الان دارم شروع می کنم به آموزش
برای مثال میشه بگید چطوری می شه از :
1. جزیره کد
2. learning to speak english
بگونه ای image گرفت که بدون CD اجرا بشن
به عبارتی چطور میشه دورشون زد؟؟:عصبانی++::متفکر:

Felony
سه شنبه 28 مهر 1388, 06:13 صبح
سلام دوستان
من چند وقت پيش يه نرم افزار آموزش اتوكد گرفتم كه نميشد از اون Image گرفت.
روش كارش برام خيلي جالب بود.
1-نرم افزار كپي نميشد.
2-هيچ كدوم از نرم افزار هاي Imageگير و رايت كه روي سيستمم نصب بود اجرا نميشدن.
Clone,Nero,Virtual CD,Alcohol 120%,...
لطفا اگر كسي چيزي در اين باره ميدونه درباره نحوه كارش و دور زدنش راهنمايي كنه.
این نوع قفل رو یه زمانی که تو اتجمن های MMB میگشتم دیده بودم ، به راحتی میشه دورش زد !

در مورد اون فایلی هم که دوستان قرار دادن و گفتم با MMB هست باید بگم همونطور که دوستان گفتن به راحتی میشه به سورس تبدیلش کرد ، کافیه براش یه MemoryDumper بنویسید تا فایل سورس دستتون بیاد ، من همین الان یه حالی بهش دادم ، طرز کارش هم واقعا بچگانه و خنده آور بود .

tabatabaeefar
چهارشنبه 29 مهر 1388, 08:53 صبح
این نوع قفل رو یه زمانی که تو اتجمن های MMB میگشتم دیده بودم ، به راحتی میشه دورش زد
ميشه لطفا يه كم بيشتر توضيح بديد.

Nima NT
چهارشنبه 29 مهر 1388, 10:49 صبح
برنامه های MMB برای اجرا کردن کدها از یه Script Engine استفاده میکنه به همین علت میشه از روی فایل اجرایی به سورس اون ( اسکریپتها ) دست پیدا کرد ، مثل کاری که میشه در مورد دات نت انجام داد.

hojjatshariffam
چهارشنبه 29 مهر 1388, 20:15 عصر
سلام:
اینجا یه خبرایی هست!!!!!
همه دارن قفلهاشون رو تبلیغ میکنن.
ولی دوستان استفاده از قفل cd منسوخ شده و قفل تلفنی صد در صد شکسته میشود.
فعلا" قفل های دانگل که چند سالی هستش USB شدن بهترین هستن.

از نظر من تنها نرم افزاری که هنوز قفل شکستش نیومده و به این دلیل که با Visual FoxPro
کامپایل شده ; نرم افزار حسابداری نوین هستش.

پس اگه میخواهید قفل خوبی داشته باشید میبایست از یک کامپایلر ناسازگار با دیباگر
استفاده کنید.

دوست من
مثل اینکه خیلی بی خبر از دنیایید ها
نرم افزار حسابداری نوین که خیلی وقته که قفل شکستش تو بازار داره میگرده

من نرم افزاری که تا حالا قفل شکستشو ندیدم (البته در حیطه نرم فازار های حسابداری) نرم افزار حسابداری صندوق (Cash) هستش که تحت داس هستش و فعلانم داره کار می کنه

نرم افزار های دات نت که کلا امنیت ندارن ولی میشه به گفته دوستان و اساتید اینجا و دیگر اساتید ، شکستن قفلشو به تعویق انداخت ، یعنی کار رو یکم سخت کرد

hojjatshariffam
چهارشنبه 29 مهر 1388, 20:40 عصر
من در مورد كينگ حرفم رو پس ميگيرم چون هفته قبل قوفلش رو شكستم و ستاپ ها رو بيرون كشيدم تاپيك هم زدم اما پاكش كردن هر كي ميخواد پيام فرومي بده روشش رو براش بزارم

--------------------------------------------------------------------------

دوست عزیز
من رو کینگ 2009 کار کردم ولی نتونستم کاری از پیش ببرم

البته ایمیج ازش گرفته میشه ولی چون فایل هاش معلوم نیست کجاست (با ایزو باستر هم ندیدم فکر کنم تو یه فایل جاسازی شده اند :لبخند: ) نتونستم کاری از پیش ببرم
فایل اتو ران هم که تو ایمیج کار نمیکنه
البته چون دانشجو هستم و کارم برنامه نویسیه نمیتونستم زیاد وقت بزارم روش ، چون سرم خیلی شلوغه

می خواستم ببینم شما چه روشی رو انجام دادین روش
اگه امکان داشت و خواستین راهنمائیم کنید
تعداد پست هام کمه برا همین نتونستم پیام فرومی بدم ، اگه شما پیاممو دیدین لطفا راهنمائی کنید.

ممنون میشم

سربلند ایران سرافراز ایران

joker
پنج شنبه 14 آبان 1388, 00:35 صبح
سایت برنامه نویس یواش یواش داره میشه سایت آموزش کرک :متفکر:

Hamishebahar
سه شنبه 22 دی 1388, 16:46 عصر
سلام دوست من.
فقط کافیه که سی دی رو دوبار رایت بزنید همین.
بار اول یه چندتا فایل الکی و کم حجم.
حالا بار دوم نرم افزارتون رو.
حالا اگه تونستید Image بگیرید.
موفق باشید.