PDA

View Full Version : سوال: قراردادن عكس كاركنان در فرم اكسس

namiramim
شنبه 01 فروردین 1388, 23:15 عصر
سلام من يك فرم مشخصات پرسنلي دارم كه ميخواهم عكس پرسنل را در آن شبيه به برنامه Northwind مايكروسافت قراربدهم چكار كنم .
لطفاً راهنمائي بفرمائيد ممنون ميشوم:عصبانی++:

alirezabahrami
یک شنبه 02 فروردین 1388, 14:38 عصر
دوست عزیز سلام
چرا از خود همان برنامه Northwind استفاده نمی کنی . برای اینکار فرم و جدول Employees را از برنامه Northwind به برنامه خودت export کن و بعد هم آیتم های مربوط به عکس را از جدول و فرم مربوطه کپی و در برنامه خودت قرار بده . به نظرم راحت ترین کار همین است .
موفق باشید

siavash_realy
یک شنبه 02 فروردین 1388, 23:57 عصر
سلام، ببين دوست عزيز اين كار حداقل 2تا ره اصلي داره. كه قابل جايگزين با هم ديگه هم نيستن. يعني اينكه همه چيز بستگي به اين داره كه شما چطور عكستون رو داخل ديتابيس ذخيره كردي باشين .
از راه fetch data استفاده كردين يا از همون راه عادي رايت كليك بر روي فيلد ole object و انتخاب عكس.
اگر از راه اول كه به نظر من يك راه حرفه اي و بسيار عاي هستش رفته باشين كارتون با چند خط كد نويسي راه ميفته، اگر هم از راه دوم رفته باشيد كه اصلا نبايد مشكلي داشته باشين و به راحتي با گذاشتن يك آبجكت Bounded image درون فرمتون و منتصب كردن اون به فيلد عكستون بايد كار راه بيافته.

namiramim
پنج شنبه 06 فروردین 1388, 19:18 عصر
سلام سياوش عزيز من از همون راه اول ميخوام استفاده كنم و نياز به كدها دارم ممنون ميشم اگه بفرمائيد كدهاي مربوطه چيه.

ss_ghasemi
دوشنبه 10 فروردین 1388, 18:31 عصر
سلام
منم به اين مورد شديدا نياز دار. اگه امكانش هست به منم بگين چطوري عمل كنم (همون راه اول)
ممنون مي شم

alireza21
سه شنبه 12 خرداد 1388, 00:20 صبح
سلام
لطفا در مورد ذخيره عكس در اكسس به روش fetch data يكم توضيح بدين

amir4_1363
سه شنبه 12 خرداد 1388, 08:18 صبح
سلام دوست عزیز یه نمونه کامل که بدردت بخوره در ایت تایپیک هست اون قسمتی که samaneh_h گذاشته البته خواستم نمونه رو بزارم ولی حجم نمونه برای این تایپیک یه خورده بالا بود ولی میتونی از همونجا نمونه رو ببینی امیدوارم بدردت بخوره
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=53141&page=2

dadsara
سه شنبه 12 خرداد 1388, 08:33 صبح
سلام
تقریبا همه چیز در مورد عکس
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=159359