PDA

View Full Version : سوال: insert

ندا2611
شنبه 08 فروردین 1388, 16:44 عصر
در دیتا بیس دو جدول دارم،جدول معلم و دانش آموز.در برنامه نام معلم در یک کامبوباکس نمایش داده میشود.حالا مشکل من درذخیره کردن شماره پرسنلی معلم در جدول دانش آموزان است.برای ذخیره کردن اطلاعات دانش آموزان و شماره پرسنلی معلم(به جای نام معلم)در جدول دانش آموزان) از چه دستواتی استفاده کنم؟
با سپاس

ندا2611
شنبه 08 فروردین 1388, 23:16 عصر
خواهش میکنم یک نفر کمکم کنه.

h_jamshidi
یک شنبه 09 فروردین 1388, 01:19 صبح
سلام دوست عزیز
اگر سئوالت رو درست متوجه شده باشم
شما باید کد پرسنلی معلم رو به دست بیاری که الان احتمالاً به وسیله همون به کمبو باکست وصلش کردی
از اینجا به بعد هم یک دستور insert هست که باید کد معلم رو هم درون اون قرار بدی

برای مثال :

INSERT INTO person
(code_person, Name, Family, idteacher)
VALUES (1000, N'neda', N'2611', 112) ضمناً نحوه نوشتنش توی برنامه بستگی به زبانی داره که با اون برنامه رو مینویسی

m.abooei
یک شنبه 09 فروردین 1388, 15:21 عصر
در دیتا بیس دو جدول دارم،جدول معلم و دانش آموز.در برنامه نام معلم در یک کامبوباکس نمایش داده میشود.حالا مشکل من درذخیره کردن شماره پرسنلی معلم در جدول دانش آموزان است.برای ذخیره کردن اطلاعات دانش آموزان و شماره پرسنلی معلم(به جای نام معلم)در جدول دانش آموزان) از چه دستواتی استفاده کنم؟
با سپاس

سلام

اولا چرا یک سوال را دو جا پرسیدی
دوما در قسمت برنامه نویسی که این سوال را پرسیدید یه جوابی دادم امیدوارم به دردتون بخوره اگه جایش رو نفهمیدید بگید بیشتر توضیح بدم

hamid_200611
یک شنبه 09 فروردین 1388, 17:16 عصر
وقتی که دیتا بیس را به کمبوباکس وصل می کنی اگر از متدهای Disconnected استفاده میکنی هم نام معلم را تیک بزن هم شماره پرسنلی و نام معلم را به عنوان DisplayMember و شماره پرسنلی رو به عنوان ValueMember قرار بده حالا برای بدست آوردن مقدار کومبوباکس اینو بنویس
ComboBox1.SelectedValue() دقت کن که خاصیت SelectedValue آبجکت بر می گردونه که باید تبدیل بشه.
اگر خواستی بگو تا یه نمونه فیلم آموزشی در همین مورد را برات بفرستم.

ندا2611
یک شنبه 09 فروردین 1388, 18:45 عصر
این سوالو دو جا پرسیدم برای اینکه فکر کردم بار اول در بخش مناسبی نپرسیدم.
به هر حال از توجه تون متشکرم.

m.abooei
دوشنبه 10 فروردین 1388, 17:02 عصر
این سوالو دو جا پرسیدم برای اینکه فکر کردم بار اول در بخش مناسبی نپرسیدم.
به هر حال از توجه تون متشکرم.

خواهش
البته امیدوارم به دردتو خورده باشه

raziee
سه شنبه 11 فروردین 1388, 13:33 عصر
اگه از SqlStoredProc استفاده کنی راهت تری.

hamid_200611
سه شنبه 11 فروردین 1388, 15:05 عصر
وقتی که دیتا بیس را به کمبوباکس وصل می کنی اگر از متدهای Disconnected استفاده میکنی هم نام معلم را تیک بزن هم شماره پرسنلی و نام معلم را به عنوان DisplayMember و شماره پرسنلی رو به عنوان ValueMember قرار بده حالا برای بدست آوردن مقدار کومبوباکس اینو بنویس
ComboBox1.SelectedValue() دقت کن که خاصیت SelectedValue آبجکت بر می گردونه که باید تبدیل بشه.
اگر خواستی بگو تا یه نمونه فیلم آموزشی در همین مورد را برات بفرستم
.
اینو تست کردی به نظر من راهترین راه همینه