PDA

View Full Version : سوال: اموزش اوراکل

antisocial
یک شنبه 16 فروردین 1388, 15:27 عصر
با سلام.
میخواستم ببینم کسی ای بوک یا منبع نوشتاری برای آموزش اوراکل سراغ نداره؟
ما بخواهیم اوراکلو کاملا به صورت حرفه ای یاد بگیریم باید چکار کنیم؟
پیش زمینه هم اس کیو ال رو بلدم

amir1982
جمعه 21 فروردین 1388, 11:21 صبح
در زمینه اوراکل باید تصمیم بگیری که در چه فیلدی میخوای فعالیت کنی، برنامه نویس یا همون Developer باشی یا اینکه مدیر پایگاه یا DBA. اینا زمین تا زیرزمین با هم تفاوت میکنه. در مورد DBA‌باید اول معماری اوراکل رو به خوبی بشناسی و بعد با مفاهیم مدیریت آشنا بشی و بعدشم یه سرور بدبخت فلک‌زده، ترجیحاً تست سرور، پیدا کنی و همه چیز رو عملی تجربه کنی. این فیلد سخته اما خیلی با ارزشه، من الان تو سایپا هستم و ما حدود 40 تا برنامه نویس داریم و یکنفر DBA. در مورد برنامه نویسی هم که خوشبختانه ابزارهای اوراکل خیلی ابزار خوبی هستند. باید اول PL/SQL رو یاد بگیری،‌بعد بهتره بری سراغ Report Builder و بعدش هم Form Builder در مورد این دوتا بهترین ورژن 6i هستش که قدیمیه اما همه جا داره کار میشه چون کاملاً Stable هستش. مرحله بعد از اینها باید بری سراغ Oracle Designer که تقریباً ابزار CASE به حساب میاد و همه چیز رو از قدم اول تا تهیه فرم خروجی برنامه‌ات انجام میده. یک بحث جدید هم که 4 سالی میشه که متولد شده ابزار جدید اوراکل برای وب هست که مطرح ترینش JDeveloper هست که بر اساس جاوا هست اما یک دنیای بزرگیه چون کاملاً در مباحث DBA هم مسائل جداگانه‌ای رو داره. اما تا قبل از 2 سال کار حرفه‌ای تو محیط ویندوز اوراکل و تسلط کامل به جاوا دنبال بحث وب نباش.
اگر اطلاعات بیشتر یا کتابهای مرتبط رو خواستی اطلاع بده

antisocial
شنبه 05 اردیبهشت 1388, 02:02 صبح
متاسفانه مثل اینکه به غیر از رفتن به ایزایران و ارائه 700000 تومان به اونجا راه دیگه ای برای یادگیری اوراکل نیست.حتی یک Ebook ............
باتشکر از دوستان
:قهقهه::لبخند::لبخند:

majid_afra222
شنبه 05 اردیبهشت 1388, 22:48 عصر
سلام
اینجا رو ببین
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=68920

Abbas V
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 01:28 صبح
سلام
این یک سری فایل آموزش اوراکل

antisocial
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 03:11 صبح
سلام
ببخشید اما منظورتون چیه......؟:متفکر::لبخند:

Abbas V
شنبه 26 اردیبهشت 1388, 00:11 صبح
ببخشید اما منظورتون چیه......؟:متفکر::لبخند:
شرمنده دفعه ی پیش موفق نشدم فایل ها رو بفرستم :خجالت:

Alexander_ultra
جمعه 01 خرداد 1388, 22:32 عصر
سلام من یک پروجه دارم که در localhsot خودم اجراش میکنم این پروجه PHP
هساش در حال حاضر PHP و Apache نمیتنه به اوراکل ارطبات برقرار کنه من با برنامه نویسم تماس گرفتم بهم اینو گفتش:

: Your php version does not support oracle functions.
You should get version with oracle functions. It can be any version, but oracle functions should exists.

من یک خورده مقاله اینجا خوندم که چیزی حالیم نشودش
http://www.oracle.com/technology/pub/notes/technote_php_instant.html
اگر کسی سر در اورد برای منم توضیح بده به خدا سواب دارها دستون در نکنه:گریه:

pro_mvb
دوشنبه 11 خرداد 1388, 23:00 عصر
سلام دوستان.
من مدتی است که java2oracle کار میکنم.تحت IDE:JDEVELOPER
در مورد اوون آقایی که میخواست بره ایز ایران من پیشنهاد میکنم شما نری بهتره!
ببینید اگه میخواهید برنامه نویسی کنید و یک بانک قوی داشته باشید 9i رو پیشنهاد میکنم.کار با خود اوراکل تا این حد زیاد سخت نیست.اگه بخواهین با جاوا بهش وصل بشین در این حد بگم که یکم هم sql بلد باشی کافیه دیگه plsql هم نیمخواد.(با hibernate هم چیز حله)اما اگه میخواین DBA بشین یک سری دوره هست که اطلاعات زیادی دربارش ندارم(الان یادم رفته)ولی ااونجا برین یه چیز هایی بهتون میگن(اگه در ااون دوره موفق بیشن)که جاش نیست اینجا بگم.(در ضمن اگه خیلی میلی اطلاعات ریز بدونید با شماره 09354982408 تماس بگیرید)

arashmidos2020
پنج شنبه 28 خرداد 1388, 16:45 عصر
ممنون از راهنمایی هایی که همه شما می کنید..

Payandeh
سه شنبه 02 تیر 1388, 12:05 عصر
يه سري به سايت زير بزن تو قسمت database كتاب فراواني هست البته اگر سايتش تغيير نكنه تا شما بيايي اين پست را ببيني

ali-akbar
سه شنبه 13 مرداد 1388, 10:13 صبح
سلام
کسی هست بتونه پسورد اوراکل را برداره

mosavinasab
پنج شنبه 15 مرداد 1388, 10:21 صبح
یک سری به این سایت بزن
http://www.ordba.net

arman_Nasrollahi
یک شنبه 08 شهریور 1388, 13:35 عصر
با سلام
من یک مثال از Procedur ای میخوام که بتونه یک dataTable برگردونه مثل چیزی که توی sqlServer داشتیم!؟؟
با تشکر

shocraneh
دوشنبه 06 مهر 1388, 11:42 صبح
در زمینه اوراکل باید تصمیم بگیری که در چه فیلدی میخوای فعالیت کنی، برنامه نویس یا همون Developer باشی یا اینکه مدیر پایگاه یا DBA. اینا زمین تا زیرزمین با هم تفاوت میکنه. در مورد DBA‌باید اول معماری اوراکل رو به خوبی بشناسی و بعد با مفاهیم مدیریت آشنا بشی و بعدشم یه سرور بدبخت فلک‌زده، ترجیحاً تست سرور، پیدا کنی و همه چیز رو عملی تجربه کنی. این فیلد سخته اما خیلی با ارزشه، من الان تو سایپا هستم و ما حدود 40 تا برنامه نویس داریم و یکنفر DBA. در مورد برنامه نویسی هم که خوشبختانه ابزارهای اوراکل خیلی ابزار خوبی هستند. باید اول PL/SQL رو یاد بگیری،‌بعد بهتره بری سراغ Report Builder و بعدش هم Form Builder در مورد این دوتا بهترین ورژن 6i هستش که قدیمیه اما همه جا داره کار میشه چون کاملاً Stable هستش. مرحله بعد از اینها باید بری سراغ Oracle Designer که تقریباً ابزار CASE به حساب میاد و همه چیز رو از قدم اول تا تهیه فرم خروجی برنامه‌ات انجام میده. یک بحث جدید هم که 4 سالی میشه که متولد شده ابزار جدید اوراکل برای وب هست که مطرح ترینش JDeveloper هست که بر اساس جاوا هست اما یک دنیای بزرگیه چون کاملاً در مباحث DBA هم مسائل جداگانه‌ای رو داره. اما تا قبل از 2 سال کار حرفه‌ای تو محیط ویندوز اوراکل و تسلط کامل به جاوا دنبال بحث وب نباش.
اگر اطلاعات بیشتر یا کتابهای مرتبط رو خواستی اطلاع بده
من می خام حرفه ای شم و در حد برنامه نویسی می خام . لطف کن لینک نرم افزار و آموزش اینایی که گفتی رو بزار . ممنون

shocraneh
سه شنبه 07 مهر 1388, 10:21 صبح
سلام

لطفا بررسی کنید zip ها تو باز شدن error می ده

ta_ha230
چهارشنبه 08 مهر 1388, 23:49 عصر
error نمیده

babila
جمعه 10 مهر 1388, 13:02 عصر
سلام
کسی هست بتونه پسورد اوراکل را برداره

اگه به این راحتی ها بود که اوراکل نبود.
ولی دو تا کارشناس تو انگلیس یه مقاله داده بودند که میشه این کارو انجام داد. آدرس مقاله رو الان ندارم اگه گیر آوردم می زارم.

ahmad_moin
سه شنبه 21 مهر 1388, 07:32 صبح
سلام‍, اينم آدرس اون مقاله. بخونش بد نيست. ولي كار ساده اي نيست هر چند كه به نظر من دليلشون منطقي بوده و منم مشتاقانه منتظر جواب مديران اواكل هستم كه تا الان ساكت بودن!
http://www.shabakeh-mag.com/articles/show.aspx?n=1001559

ahmad_moin
سه شنبه 21 مهر 1388, 07:48 صبح
سلام من یک پروجه دارم که در localhsot خودم اجراش میکنم این پروجه PHP
هساش در حال حاضر PHP و Apache نمیتنه به اوراکل ارطبات برقرار کنه من با برنامه نویسم تماس گرفتم بهم اینو گفتش:

: Your php version does not support oracle functions.
You should get version with oracle functions. It can be any version, but oracle functions should exists.

من یک خورده مقاله اینجا خوندم که چیزی حالیم نشودش
http://www.oracle.com/technology/pub/notes/technote_php_instant.html
اگر کسی سر در اورد برای منم توضیح بده به خدا سواب دارها دستون در نکنه:گریه:

سلام, ميخواي PHP رو كانكت كني به اواكل!؟ تا چه حد با اوراكل آشنايي؟ چقدر PHP رو ميشناسي؟

mmb462
شنبه 02 آبان 1388, 14:55 عصر
با سلام
كتاب پايه شركت اوركل - قسمت اول

behzad95
شنبه 30 آبان 1388, 14:02 عصر
من اول خدا رو دارم بعد شما رو
یکم جو منو گرفت

mamalimilan
چهارشنبه 02 دی 1388, 16:12 عصر
به نظر من هیچی بهتر از pdf هایی که خود شرکت همراه نرم افزارش میده نمیتونه کمکتون کنه. از سایت خود شرکتم می تونی بگیری.

shadow666
پنج شنبه 10 دی 1388, 23:27 عصر
البته اگه یه نفر که کار کرده باشه کمک کنه خیلی خیلی بیشتر به درد میخوره. مثلا اگه الان
یکی بیاد بهم بگه چه جور sql و asp یاد بگیرم مسلما خیلی بهتر میتونم راهنماییش کنم.