PDA

View Full Version : مشکل نمايش داده هاي بي ربط در کريستال با ديتابيس SQL Server 2005

Nourizadeh_62
پنج شنبه 03 اردیبهشت 1388, 19:10 عصر
با سلام...
توي Visual Studio 2008 يک فايل گزارش Crystal Reports به پروژه اضافه کردم.
در اين پروژه يک ديتابيس بعنوان تست در SQL Server 2005 Express با چند تا Table درست کردم و يک ديتاست هم توي پروژه درست کرده و يک گزارش براي اون طراحي کردم.
2 تا مشکل هست:
اول اينکه داده ها بصورت کاملا بي ربط و اشتباه نمايش داده مي شن. مثلا نمايش داده هاي فيلد ID که از نوع Int توي ديتابيس تعريف شده، موقع نمايش در گزارش بصورت يک عدد کاملا تصادفي(که در هر بار اجرا هم مقادير متفاوتي هستند) نمايش داده مي شه؟؟!!!!
يا مقدار فيلد FName که از نوع nvarchar(10) تعريف شده مثلا متن "Boolean" رو نمايش مي ده!!!!!
يعني مثل اينکه کريستال کلا قاطي کرده...!
مشکل دوم هم اينکه وقتي يک فيلد جديد روي فرم گزارش اضافه مي کني، ديگه گزارش موقع اجرا هيچي نمياره و بايد اون فايل رو ببندي و دوباره باز کني تا داده ها(طبق مشکل يک، داده ها کاملا غلط هستند) نمايش داده بشه.

نکته 1: من از Crystal Reports که بصورت پيشفرض با Visual Studio 2008 نصب ميشه استفاده مي کنم.
نکته 2: من اين نسخه رو رجيستر نکردم چون اصلا هيچ "Register Number" معتبري براش پيدا نکردم:خجالت: (هرگونه راهنمايي و رساندن Reg.no به اينجانب قابل تقدير خواهد بود)

سوال: نسخه هاي مستقل Crystal Reports چند مدل هستند و آخرين نسخه چي هست؟

armangara
پنج شنبه 03 اردیبهشت 1388, 19:20 عصر
به نظرم دیتاست را مقدار دهی نکردین
وقتی از دیتاست استفاده میکنیم علاوه بر مقدار دهی خود دیتاست باید تو بخش کد نویسی دیتاست رو مقاردهی کنید. تا فیلدها رو از بانک پرکند. یه کمی کد نویسی نیاز داره

Nourizadeh_62
پنج شنبه 03 اردیبهشت 1388, 21:07 عصر
مرسي آقاي armangara
اما فکر نمي کنم مشکل از اين باشه. چون من قبلاً اصلا با ديتاست کار نمي کردم و گزارشهام رو بدون ديتاست درست مي کردم. همين پروژه رو هم قبلش بدون ديتاست تست کردم و چون همين مشکل رو داشت و چند تا مشکل تازه ديگه تصميم گرفتم از ديتاست استفاده کنم.