PDA

View Full Version : جلوگیری از دسترسی به کد ها

barname_m708
دوشنبه 07 اردیبهشت 1388, 08:00 صبح
با سلام خدمت دوستان
من یک برنامه دارم که کلید شیفت رو در این برنامه بستم.ولی اگه این برنامه رو در اختیار کسی قرار بدم با Import فرم ها،ماژولها،گزارش ها در یک برنامه دیگه میتونه به کلیه کد های برنامه من دسترسی داشته باشه.حالا سوال من اینه که راهی برای جلوگیری از Import موارد مذکور در یک برنامه دیگه وجود داره.مثلا اینکه برای Import موارد مذکور در یک برنام دیگه password قرار داد؟لطفا راهنمایی بفرمایید

alirezabahrami
دوشنبه 07 اردیبهشت 1388, 09:43 صبح
با سلام خدمت دوستان
من یک برنامه دارم که کلید شیفت رو در این برنامه بستم.ولی اگه این برنامه رو در اختیار کسی قرار بدم با Import فرم ها،ماژولها،گزارش ها در یک برنامه دیگه میتونه به کلیه کد های برنامه من دسترسی داشته باشه.حالا سوال من اینه که راهی برای جلوگیری از Import موارد مذکور در یک برنامه دیگه وجود داره.مثلا اینکه برای Import موارد مذکور در یک برنام دیگه password قرار داد؟لطفا راهنمایی بفرمایید
با سلام
1- براي ايمپورت نشدن تيبل ها و كوئري ها ، آنها را hidden كن . براي انجام اينكار روي هركدام از جدول ها و كوئري هاي برنامه ات راست كليك كن و گزينه properties انتخاب و سپس در قسمت پائين hidden را تيك بزن و بعد هم كليد ok(براي آشكار شدن مجدد آنها هم از منوي tools زير منوي option و از تب viewگزينه hidden object را انتخاب كن) .
براي عدم دسترسي به كد موجود در ماژول ها و فرم ها نيز پسورد بگذار. به اين صورت كه كليدهاي alt+f11 را همزمان فشار بده و بعد از منوي tools بر روي گزينه dbname properties كليك كن و سپس از كادر باز شده قسمت protection را باز كن و گزينه lockproject forviewing را انتخاب و قسمت پائين هم يك پسورد را انتخاب و مجدداً آن در تكست باكس بعدي وارد و در آخر هم ok
موفق باشيد

barname_m708
دوشنبه 07 اردیبهشت 1388, 11:06 صبح
با سلام
1- براي ايمپورت نشدن تيبل ها و كوئري ها ، آنها را hidden كن . براي انجام اينكار روي هركدام از جدول ها و كوئري هاي برنامه ات راست كليك كن و گزينه properties انتخاب و سپس در قسمت پائين hidden را تيك بزن و بعد هم كليد ok(براي آشكار شدن مجدد آنها هم از منوي tools زير منوي option و از تب viewگزينه hidden object را انتخاب كن) .
براي عدم دسترسي به كد موجود در ماژول ها و فرم ها نيز پسورد بگذار. به اين صورت كه كليدهاي alt+f11 را همزمان فشار بده و بعد از منوي tools بر روي گزينه dbname properties كليك كن و سپس از كادر باز شده قسمت protection را باز كن و گزينه lockproject forviewing را انتخاب و قسمت پائين هم يك پسورد را انتخاب و مجدداً آن در تكست باكس بعدي وارد و در آخر هم ok
موفق باشيد
با سلام و تشکر از شما
آیا راه دیگری برای انجام این کار وجود داره؟

alirezabahrami
دوشنبه 07 اردیبهشت 1388, 17:44 عصر
با سلام و تشکر از شما
آیا راه دیگری برای انجام این کار وجود داره؟

با سلام مجدد
راه هاي جلوگيري از ايمپورت نشدن يا عدم دسترسي به جداول و كوئري ها :
1- hidden نمودن آنها
2- اطلاعات موجود در جداول رو به صورت کد شده در آورده كه اگر هم كسي آنها را ايمپورت نمود اطلاعات مربوطه براي شخص نامفهوم باشد .
3 - قراردادن جداول و كوئري ها در يك ديتابيس جداگانه كه داراي پسورد باشد و لينك نمودن آنها به داخل ديتابيس اصلي با استفاده از دستورات sql
4- ايجاد سطوح دسترسي براي ديتابيس با استفاده از workgroup administrator و user and group account از از منوي tools گزينه security
راه هاي عدم دسترسي به كد هاي موجود در ديتابيس :
1- پسورد گذاشتن در قسمت vba
2- تبديل بانك اطلاعاتي از حالت mdb به mde
3- ايجاد سطوح دسترسي براي ديتابيس با استفاده از workgroup administrator و user and group account از از منوي tools گزينه security
موفق باشيد