PDA

View Full Version : سوال: مشکل در کار با MediaPlayer

mehdi_moosavi
جمعه 11 اردیبهشت 1388, 17:05 عصر
سلام بدوستان
من با ابزار MediaPlayer کار کردم و بعضی از فایلهای فیلم رو نمایش داد ولی بعضی از فایلهایی که حجم بالایی دارند و یا فرمت خاصی دارند رو نمایش نمیده آیا غیر از ابزار مدیا پلیر کامپوننت بهتری هست که در دلفی Install کنم و از اون استفاده کنم؟
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

mehdi_moosavi
یک شنبه 09 اسفند 1388, 17:23 عصر
سلام
دوستان محترم در مورد سوال من نظری ندارید؟
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

Mahmood_M
یک شنبه 09 اسفند 1388, 17:40 عصر
كامپوننت هاي زيادي براي اين كار هست كه به نظرم بهترينشون VideoGrabber (http://www.delphiplus.com/post/category/3) باشه ، امكانات فوق العاده اي داره ...

موفق باشيد ...

SAASTN
یک شنبه 09 اسفند 1388, 23:45 عصر
سلام
میتونید از ActiveX نرم افزار (Freeware) پخش چند رسانه ای QOM Player (همون قم پلیر ه خودمون) هم استفاده کنید.
کل امکانات پخش نرم افزار رو در اختیار میگذاره، فقط توی نمایش متن های کنترل هاش یکم مشکل داره (چینی-مینی می نویسه) که کنترلهاش قابل حذفه. من چند ماه پیش یک برنامه ویرایش زیرنویس های srt باهاش نوشتم که کار راه انداز بود. البته همون موقع برای گزارش مشکلاتش رفتم توی سایتشون که دیدم صراحتا ذکر کردن این activex برای توسعه دهندگان ارائه نشده و برای همین پشتیبانی نمیشه!
موفق باشید

mehdi_moosavi
دوشنبه 10 اسفند 1388, 11:23 صبح
باتشکر
نرم افزار VideoGrabber از لینکی که دادید دانلود نشد و خطا گرفت. قیمت خریدش هم از تکنو2000 ؛ 34000 تومان هست.
درصورت امکان نرم افزار دیگه ای معرفی کنید

Mahmood_M
دوشنبه 10 اسفند 1388, 11:35 صبح
باتشکر
نرم افزار VideoGrabber از لینکی که دادید دانلود نشد و خطا گرفت. قیمت خریدش هم از تکنو2000 ؛ 34000 تومان هست.
درصورت امکان نرم افزار دیگه ای معرفی کنید
چه خطايي گرفت ؟ من همين الآن دوباره چك كردم ، مشكلي نداره ، با توجه به اين كه اين فايل 2 بار تا الآن از اون لينك دانلود شده فكر نمي كنم لينك مشكلي داشته باشه ...
هر كامپوننتي غير از اين كامپوننت استفاده كنيد ضرر كرديد !

موف باشيد ...

mehdi_moosavi
دوشنبه 10 اسفند 1388, 14:23 عصر
این خطا رو میگیره. سایت دیگه ای هست که بشه از اونجا دانلود کرد؟

Mahmood_M
دوشنبه 10 اسفند 1388, 14:36 عصر
این خطا رو میگیره. سایت دیگه ای هست که بشه از اونجا دانلود کرد؟
براتون با پيغام خصوصي لينك جديد رو مي فرستم ولي به عنوان يك پيشنهاد : از IE استفاده نكنيد !

...

Modernidea
دوشنبه 10 اسفند 1388, 15:00 عصر
من از همون لینک استفاده کردم و مشکل نداشت.
مشکل از مروگرتون است.

mehdi_moosavi
شنبه 15 اسفند 1388, 14:02 عصر
سلام بدوست محترم Mahmood_N
من برنامه VideoGrabber رو دانلود و نصب کردم.
ضمن تشکر لطفا یک نمونه از این برنامه که طرز استفاده از دستورات و متدها رو داشته باشه معرفی کنید.

khoshblagh
یک شنبه 16 اسفند 1388, 07:02 صبح
كامپوننت هاي زيادي براي اين كار هست كه به نظرم بهترينشون VideoGrabber (http://www.delphiplus.com/post/category/3) باشه ، امكانات فوق العاده اي داره ...

موفق باشيد ...
با سلام خدمت جناب مهری
من چند بار سعی کردم ولی دانلود نشد. میشه در محل دیگه ای آپ لود کنید.متشکرم