View Full Version : بهترين راه جابجايي اطلاعات بانك sql
سعید صابری
سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 12:13 عصر
سلام دوستان
من يه بانك دارم كه تعداد زيادي تيبل داره برنامه شبكه نيست ولي كارش مانند شبكه است كه اطلاعات كاربران وارد مي كنند و اطلاعات در سرور ذخيره مي شه تفاوت اين برنامه با برنامه شبكه اينه كه كابل يا شبكه ديگري در كار نيست و اطلاعات هر تيبل بايد به صورت فايل به سرور انتقال پيدا كنند.
بنظر شما بهترين راه چيه؟ منظورم ساختار فايله البته اگه راه ساده آي باشه بهتره چون من مبتدي هستم
ممنون از راهنماييتون
merced
سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 22:59 عصر
در مورد BackUp هاي Incremental جستجو كن
سعید صابری
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 18:21 عصر
در مورد BackUp هاي Incremental جستجو كن
ممنون از راهنماييتون
ولي من از نتايج جستجو چيزي سر در نياورم اگه لطف كنين توضيح بدين ممنون ميشم.
merced
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1388, 01:07 صبح
سلام دوستان
من يه بانك دارم كه تعداد زيادي تيبل داره برنامه شبكه نيست ولي كارش مانند شبكه است كه اطلاعات كاربران وارد مي كنند و اطلاعات در سرور ذخيره مي شه تفاوت اين برنامه با برنامه شبكه اينه كه كابل يا شبكه ديگري در كار نيست و اطلاعات هر تيبل بايد به صورت فايل به سرور انتقال پيدا كنند.
بنظر شما بهترين راه چيه؟ منظورم ساختار فايله البته اگه راه ساده آي باشه بهتره چون من مبتدي هستم
ممنون از راهنماييتون
خوب من دقيقاً نمي دونم چي كار مي كنيد. ولي اگه كلاينت ندارين و سرور شما آفلاين هست و اطلاعات رو دوره اي بهش اضافه مي كنيد بحث فرق مي كنه.
دو راه هست كه به روش شما بستگي داره .
روش اول اطلاعات از كلاينت برداشته مي شه و به سرور اضافه ميشه يعني كلاينت فقط وظيفه ثبت روداره
روش دوم اينه كه اطلاعات دوره اي بين سرور و بقيه به هنگام مي كنيد.
براي روش اول خيلي راحته مي تونيد يه برنامه ساده براي اضافه كردن ركوردها به ديتابيس سرور بنويسيد يا از ابزار bcp كه يه دستور SQL Serverي هست استفاده كنيد.
bcp databasename.tableORqueryName out Currency.dat -T -c -U<login_id> -S<server_name\instance_name>
bcp DbName.TableName2 in Currency.dat -T -c
براي روش دوم هم ميشه يه برنامه نوشت. يه فيلد تاريخ به ركوردهاي جدول كلاينت اضافه كنيد. اين تاريخ برداشتن اطلاعات هست. براي سري بعد كه مي خواهين اطلاعات رو بردارين بايد اونايي كه فيلذ تاريخشون null هست رو بردارين
البته راههاي ديگه اي هم حتماً وجود داره كه به ذهن من نرسيده..
مسئله رو كامل شرح بدين.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.