PDA

View Full Version : سوال: ُSQL چند رکورد رو ساپورت میکنه؟

antisocial
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 14:08 عصر
با سلام
پایگاه داده SQLServer حداکثر چند رکورد رو ساپورت میکنه؟

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 21:49 عصر
سلام.دوست عزیز SQl Server در این زمینه هیچ محدودیتی نداره.فقط بستگی به هارد شما داره.همچنین سرعت برنامه تون هم به نوع ساختار دیتابیس و نوع بهینه سازی جداول و دیتابیس و نوع کوئری هاتون ارتباط داره.

antisocial
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 22:28 عصر
اما دوست عزیز پس چرا بعضی از اوراکل استفده میکنند؟برای 6 میلیون رکورد به بالا؟در سطوح دولتی؟وگرنه کار با SQL خوب خیلی راحت تره چرا این افراد خودشون رو اذیت میکنند و مجبور میشن هزینه های سنگین به برنامه نویس های اوراکل بپردازن؟
من خودم با اس کیو ال خیلی راخت ترم
میشه بیشتر توضیح بدین؟

milade
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 12:13 عصر
سلام
همیشه تعداد رکورد مهم نیست !

حجم اطلاعات ، سرعت دستیابی ، امکانات ، نوع پروژه و ... کاربر رو ملزم به استفاده از اورکال میکنه !

موفق باشید

حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 13:14 عصر
سلام.به نظر من فقط نوع سرور کاربر رو مجبور به استفاده از اوراکل میکنه. چون روی لینوکس دیگه SQL Server جوابگو نخواهد بود.
الان مخابرات امریکا که دیتابیسش روی sql server هست بالای یک ترابایت دیتا روش داره.فکر نمیکنم این رقم خیلی کم باشه.

antisocial
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 12:48 عصر
سلام
همیشه تعداد رکورد مهم نیست !

حجم اطلاعات ، سرعت دستیابی ، امکانات ، نوع پروژه و ... کاربر رو ملزم به استفاده از اورکال میکنه !

موفق باشید

من منظورم از تعداد رکورد همین مواردی بود که شما تاکید کردین.بیشتر از همه سرعت دستیابی به اطلاعات.اونطور که من مشاهده کردم سرعت اوراکل تو این مورد اصلا قابل مقایسه با SQL نبود.سیستم عاملمون هم ویندوز بود. به هر حال ممنون از راهنماییتون:متفکر::لبخند:

In_Chan_Nafar
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 19:37 عصر
دوستان عزیز قابلیت های SQL 2008 و ویندوز 2008 را در مورد سرعت و... دست کم نگیرید

esmaeily-hosein
یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 17:43 عصر
سرعت اوراکل تو این مورد اصلا قابل مقایسه با SQL نبود
من تفاوتی به اون صورت ندیدم من چند وقت پیش 1 میلیون رکورد تو sql server 2000 با oracle دیدم میتونم بگم تقریبا یکی بود در ضمن caching ماله sql به نظرم بهتر بود . نمیدونم شاید سیستم عاملمwindows بود تست درستی نبود .

AminSobati
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 10:33 صبح
اگر Platform شما ویندوز هست، در استفاده از SQL Server شک نکنید. اوراکل برای لینوکس توصیه میشه.
هیچ محدودیتی از نظر کارآیی و حجم اطلاعات در SQL Server و اوراکل وجود نداره

scream666_ss
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 11:30 صبح
سلام دوستان ببینید شما عموما دارید تو ایران زندگی‌ می‌کنید و لذت بالای نبودن حق کپی‌ ورایت را تجربه می‌کنید و هرچیزیو که میخواید راحت میرید با کمتر از ۵۰۰۰ تومان میخرید اما تو کشورای دیگه این مساله خیلی‌ فرق می‌کنه. ما اینجا واسه هرچیزی باید کلی‌ پول بدیم بخاطر همین یک نکته مهم تو دنیا مطرح و اینکه شرکت مورد نظر چقدر هزینه داره، بعد از اون مهمتر از موارد دیگش اینه که شرکت مورد نظر چه سیستم و os به عنوان سرور داره استفاده می‌کنه. انتخاب sql یا oracel بهمین راهتیا نیست بیش از اینکه مهم این باشه که کدوم سریترن یا بهتر ( کاملا اثبات شده هر۲تاشون یکین) مهم مسائل دیگه مثل هزینه و پشتیوانی اون شرکت تو اون کشور. در ایران چون تحریم هستید و msdn شمارو تحت هیچ شرایطی پشتیوانی نمی‌کنه چندسال پیش در زمان آقای خاتمی ترحی دولت شروع کرد که بجای استفاده از ویندوز به استفاده از لینوکس رو بیارد که مشکله licence رفع بشه بخاطر همین ایران مجبور که از اراکل بجای sql سرور استفاده کنه.

اما از نظر تفاوت این دو در اصل و محاسبت تفاوت زیادی وجود نداره بقول دوست عزیزمون حتا سیستم مخابرات آمریکا sql هست، اما یه نکته هست که این روزها اینجا مایکورسافت خیلی‌ درگیرش و داره روش تبلیغ آموزش و تحقیق می‌کنه اونم ویندوز azure هست که با وارد شدن این ویندوز اینجوری که تو جلسات دارن به ما میگن می‌شه گفت که مایکورسافت خودشو از ورشکستگی نجات میده و اون موقع است که دنیا احتمالا به sql و محصولات مایکورسافت محتاج می‌شه البته اگه sun os جدید خودشو نتوانه با آن شرایطی که گفته به بازار عرضه کنه.

ساله ۲۰۱۰ بنظر من می‌تونه ساله مایکورسافت تو دنیا باشه اگه بتونه تمام ساختمانهای azure را به پایان برسونه.

esmaeily-hosein
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 14:21 عصر
با وارد شدن این ویندوز اینجوری که تو جلسات دارن به ما میگن می‌شه گفت که مایکورسافت خودشو از ورشکستگی نجات میده و اون موقع است که دنیا احتمالا به sql و محصولات مایکورسافت محتاج می‌شه
حرفی میزنی microsoft ورشکستگی ! دنیا رو آب ببره بیلی با پولهاش یه پله درست میکنه میره کره ماه انقدر زیاده بعد بیاد ورشکست بشه.

scream666_ss
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 14:30 عصر
بله منم وقتی‌ اینو شنیدم خندیدم.

اما ورشکستگی واسه یه شرکتی مثل microsoft به این معنی‌ نیست که تعطیل می‌شه و میره پی‌ کارش این غیر ممکن اگرم بشه دولت آمریکا نمیذاره نیازی به بیلگت نیست

اما این جمله خود بیلگت هست:

ما یک روزی در آینده نچندان دور توسط یک شرکت دیگه از صحنه خارج میشیم

معنیش این نیست که دیگه microsoft نخواهد بود