PDA

View Full Version : سوال: چه زبانی برای تحت وب کار کردن بهتر است

sokotn2008
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 00:09 صبح
با سلام به همگی
من یه سوالی داشتم می خواستم بدانم که از میان برنامه هایی که می توان با آن برنامه های تحت وب نوشت کدام بهتر است ؟
حقیقتش من می خوام شروع کنم به یاد گرفتن یک برنامه ای که با آن بتوان تحت وب کار کرد می خواستم بدونم مثلا php یا asp کدوم بهتره برای کار کردن در واقع می خوام برنامه ای باشه که بتوان برنامه های بزرک رو با اون نوشت مثلا طراحی یک سایت برای یک دانشگاه چه برنامه ای هم کار کردن با آن راحته هم بتوان سایت های تحت وب عالی با آن ساخت ؟ التبه این دو زبان برنامه هایی بودند که من اسم آنها را شنیده ام اگر برنامها ی بهتر شما سراغ دارید ممنون می شم کمکم کنید و اطلاعات دقیقی در مورد این برنامه ها به من دهید

kashaneh
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 22:59 عصر
دوست عزیز در انتخاب زبان برنامه نویسی هیچگاه تعصب به خرج ندهید... به توانمندیها و پیشینه خود رجوع کنید... اگر برای مثال قبلا با ویژوال بیسیک کار کرده اید خوب در یادگیری ASP سریعتر عمل خواهید کرد و ...

به عنوان یک پیشنهاد، ASP.net را پیشنهاد می کنم و آن هم به این دلیل که می تواند گستره ی زیادی از زبان های برنامه نویسی را پوشش دهد که اگر قبلا آشنایی خاصی با دستور زبان برنامه ای دارید، کمک بزرگی برای یادگیری و پیشترفت شماست. ضمن اینکه .Net به عنوان یک پلتفرم نوین و بروز، دارای منابع زیادی برای آموزش است... موفق باشی