PDA

View Full Version : گزارشگیری پویا

Parinaz_2008
شنبه 26 اردیبهشت 1388, 10:21 صبح
سلام به همه دوستان، من با .net2003 و کریستال ریپورت 9 کار می کنم و باید گزارش پویا طراحی کنم اما راه حل اونو نمی دونم، در سایتهای مختلفی جستجو کردم که در نهایت همه آدرس سایت Codeproject را می دهند که البته اون بدرد من نمی خوره، من از storedprocedure استفاده می کنم و تونستم به گزارشم در کریستال ریپورت از سمت web application پارامتر بفرستم اما در مورد پویایی آن نمی دونم چه کنم، فقط باید بصورتی باشه که کاربر بتونه از بین چندین فیلد هر تعدادی که خواست انتخاب کنه و گزارش رو بر اساس اونها ببینه دقیقا ظاهر اون مثل مثال سایت codeproject باشه اما در اون سایت دستورات در سمت web application نوشته می شه درصورتیکه همانطور که در بالا ذکر شد من از sp استفاده کرده ام.خواهش می کنم کمکم کنید.اگر در ظرف امروز و فردا باشه ممنون می شم.لطفا نظرات خود را ارائه دهید. با تشکر فراوان.:افسرده:

Parinaz_2008
شنبه 26 اردیبهشت 1388, 11:04 صبح
لطفا کمکم کنید خیلی مهلت ندارم

razavi_university
دوشنبه 11 خرداد 1388, 16:45 عصر
من با استفاده از Stimul کار می کنم و اینکار رو خیلی راحت میشه باهاش انجام داد.
اگر تصمیم گرفتید از Stimul استفاده کنین این فایل آموزشی فلاش را ببینید
How to use Sql Parameters in Web (http://www.stimulsoft.com/livedemos/data/How_to_use_Sql_Parameters_in_Web.html)
این مثال نحوه گزارش گیری در وب به کمک SP (یعنی فراخوانی SP توسط گزارش و ارسال پارامتر به آن) را نمایش می دهد

موفق باشید

pesar irooni
دوشنبه 11 خرداد 1388, 23:10 عصر
خوب به ازای تمام فیلدهات پارامتر تعریف کن و یه شرط بزار و فیلدهایی که کاربر تیک نمیزنه برای پارامترش null بفرست و تو کریستال همه پارامترهات رو تو یه text object بزار تا وقتی null تعریف شدند بطور خودکار شیفت پیدا کنند و فضای خالی ایجاد نکنند.

pesar irooni
چهارشنبه 27 خرداد 1388, 19:17 عصر
من یک نمونه براتون اینجا میذارم که از دیتابیس pubs خود sql استفاده کرده و نیاز به کار خاصی نداره. فقط اجرا کنید و ببینید و ایده بگیرید. ممکنه یه کم تو Aligment فیلدها قشنگ به نظر نرسه که واسه اون خودتون یه چاره ای بیندیشید.

maryam_jamshid
شنبه 30 خرداد 1388, 14:19 عصر
میشه با vb.net هم بنویسید

maryam_jamshid
یک شنبه 31 خرداد 1388, 13:44 عصر
این برنامه رو کسی به زبان vb.net نداره؟؟؟