PDA

View Full Version : سوال: سرچ در در یک table

akram-g
یک شنبه 27 اردیبهشت 1388, 08:52 صبح
سلام دوستان
فرض کنید یک کمبو باکس داریم که اطلاعات یک فیلد table را نمایش می دهد، چطور می توانیم با استفاده از یک command زمانی که روی آن کلیک می کنیم بر اساس چیزی که در کمبو باکس انتخاب کردیم عمل سرچ را انجام دهد یعنی در واقع رکورد مور نظرمان را بیاورد و ما بتوانیم آن را edit کنیم.
ممنون میشم اگه کمکم کنید.

dadsara
یک شنبه 27 اردیبهشت 1388, 09:04 صبح
سلام
شما می توانید فرمتان و فیلدهای مربوطه را به یک کوئری متصل کنید و برروی AfterUpdate و یا هر رخداد دیگری که صلاح می دانید بنویسید مابقی اطلاعات را نشان دهد سپس با تغییر فیلد مربوطه عملیات ذخیره را انجام دهید
ولی راه اصولی تر آن است که ار فرم Unbound و با استفاده از رکوردست و rst.Edit این عملیات را انجام دهید که بعد از انجام مراحل مطمئن ترین راه جهت ذخیره می باشد

akram-g
یک شنبه 27 اردیبهشت 1388, 10:21 صبح
مرسی از لطفتون
من تا حالا از رکورد ست استفاده نکردم.:ناراحت:
فایل مربوطه را ضمیمه می کنم و می خوام در فرم list_co زمانی از کمبو باکس لیست شرکتها ، شرکتی را انتخاب می کنم با زدن دکمه ویرایش اطلاعات مربوط به آن شرکت که در جدول master می باشد نمایان شود و قابل ویرایش باشد.
ممنون میشم اگه کمکم کنید.:چشمک:

مهدی قربانی
یک شنبه 27 اردیبهشت 1388, 12:49 عصر
سلام
در مورد ركوردست اينجا مطلب زياده جستجو كنيد و از نمونه هاي موجود استفاده كنيد اما در مورد روشي كه دوستمون dadsara اشاره كردن ( كوئري ) در نمونه ضميمه با استفاده از يك كوئري كه Serial‌ رو از كامبو موجود در فرم list_co دريافت و در قالب فرم MASTER_Edit‌ نمايش ميده و شما مي تونيد از اون طريق ويرايشتون رو انجام بديد .
به كوئري MASTER_QUERY و فرم MASTER_Edit‌ توجه كنيد .

budget
یک شنبه 27 اردیبهشت 1388, 13:00 عصر
سلام
يك روش ساده
ببينيد فايل پيوست اصلاحي طبق خواسته شما مشكلتان را حل ميكند

saan1359
یک شنبه 27 اردیبهشت 1388, 13:02 عصر
سلام،
یک نمونه با فرمت بسیار ساده براتون گذاشتم.

dadsara
یک شنبه 27 اردیبهشت 1388, 14:48 عصر
سلام
در فایل ضمیمه فرم خود را نگاه کنید